ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ουζουνίδης: "Το αύριο είναι αυτό που με προβληματίζει"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η θέληση και η διάθεση των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού ήταν αυτή που ικανοποίησε τον Μαρίνο Ουζουνίδη στο ματς με τον Πανιώνιο με τον 48χρονο τεχνικό να εμφανίζεται προβληματισμένος για την επόμενη μέρα του τριφυλλιού.

Ικανοποιημένος από την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της ομάδας του ήταν ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα ευχαριστημένος από την διάθεση και τη θέληση που έδειξαν οι παίκτες του ενώ στάθηκε στα πολλά προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισαν οι πράσινοι στην διάρκεια του αγώνα αλλά δεν τους λύγισαν.

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι όμως στάθηκε και στο αύριο του Παναθηναϊκού και τον μεταγραφικό σχεδιασμό ο οποίος είναι πίσω. Αναλυτικά σημείωσε:

"Πήραμε τους τρεις βαθμούς που θέλαμε αλλά για με΄να δεν είναι αυτό το σημαντικό, σημαντικό είναι ότι έχω στην ομάδα μου παίκτες που θα μπορούσαν να βγουν στην διάρκεια του δευτέρου μέρος και όχι μόνο δεν βγήκαν αλλά έδωσαν και τον καλύτερο τους εαυτό.

Και πριν το παιχνίδι είχαμε παίκτες που θα μπορούσαν να μην παίξουν και στην διάρκεια του δευτέρου μέρους είχαμε τρεις με προβλήματα οι οποίοι έδωσαν ότι είχαν. Είμαι περήφανος και τυχερός σαν προπονητής που έχω ένα τέτοιο γκρουπ. Έχω πει ότι ποιοτικά θα μπορούσαμε να είμαστε καλύτεροι αλλά δείχνουν τέτοια διάθεση και θέληση που τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Δεν θα αναφερθώ στο παιχνίδι καθόλου παρότι έχουμε πει και άλλες φορές ότι ο Πανιώνιος είναι μια καλή ομάδα, ιδίως όταν παίζει κομπλέ. Θέλει υπομονή στο παιχνίδι εκεί που την είχαμε στο πρώτο μέρος και θα μπορούσαμε να βάλουμε και άλλα γκολ και συγκέντρωση γιατί είναι μια από τις πιο γρήγορες ομάδες στην μετάβαση από άμυνα σε επίθεση.

Το σημαντικό δεν είναι οι τρεις βαθμοί αλλά το πνεύμα και η νοοτροπία που έδειξαν οι παίκτες μου. Τους ευχαριστώ για την ψυχή και την διάθεση που έδειξαν καθώς και τη θέληση. Έχουμε ένα ματς ακόμα, ελπίζω να παρουσιάσουμε το ίδιο πρόσωπο και από εκεί και πέρα ανάλογα με τις αποφάσεις να δούμε που θα καταλήξουμε".

Πως το καταφέρετε αυτό και εσείς και οι συνεργάτες σας γιατί έχουμε δει δύσκολες συνθήκες στον Παναθηναϊκό και η ομάδα να καταρρέει;

"Είναι απλά τα πράγματα, είμαστε μια μεγάλη ομάδα που πρέπει πάντα μέσα στο γήπεδο να μπαίνουμε για να κερδίσουμε κάθε ματς. Πότε δεν τους λέω ότι πρέπει να κερδίσουμε ένα παιχνίδι αλλά να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Δεν το κερδίσαμε με την ποιότητα μας αλλά με την διάθεση και τη θέληση να βγούμε νικητές. Υπάρχει σεβασμός στα αποδυτήρια από τους παίκτες στο τεχνικό τιμ και αυτό είναι σημαντικό".

Ο Μαρινάκης από εκεί που ήταν τρίτη επιλογή, έχει κάνει δυο εξαιρετικά παιχνίδια, είναι μια μεταγραφή της τελευταίας στιγμής;
"Ο Νίκος είναι ένα παιδί που ακούει, είναι πειθαρχημένος του έχω πει ότι αν θέλει να κάνει περισσότερα πράγματα στην καριέρα του θα πρέπει να παίξει στην μεσαία γραμμή".

Μήπως απ' αυτή την διαδικασία των playoffs και έτσι όπως εξελίχθηκαν ήταν περισσότερα τα κέρδη;
"Ναι νομίζω ότι χτίζεις χαρακτήρα. Με όλα τα προβλήματα έχουμε κερδίσει όλες τις ομάδες, δεν έχουμε δεχτεί γκολ. Αυτό που όχι με προβληματίζει αλλά θα πρέπει να τρέξουμε είναι η επόμενη μέρα. Το πιο σημαντικό είναι τι θα γίνει από εδώ και πέρα, αυτό είναι το πιο δύσκολο κομμάτι. Εγώ και ο Λυμπερόπουλος θα έχουμε δύσκολο έργο".

Ο σχεδιασμός σε ποιο σημείο θα λέγατε ότι βρίσκετε;
"Ακόμα δεν μπορούμε να πούμε. Ξέρετε ότι αγωνίζονται κάποια παιδιά που έχουν ειδοποιηθεί ότι καλό θα ήταν να πάνε σε άλλη ομάδα. Ο σχεδιασμός δεν είναι εύκολο να υλοποιηθεί αν δεν ξέρουμε τις αποχωρήσεις, τα νούμερα που χρειάζονται για να πάμε σε κάποιες προσθήκες".

Θεωρείτε ότι το πρώτο μισάωρο ήταν το καλύτερο σας στα playoffs;
"Ναι νομίζω ότι ήμασταν καλοί, είχαμε την τοποθέτηση του Λουντ εσωτερικά ώστε να δημιουργήσει υπεραρυθμία. Και στο δεύτερο μέρος θα μπορούσαμε να ήμαστε καλοί αλλά σας είπα ότι κάποια παιδιά δεν έπρεπε να αγωνιστούν. Είχαμε παίκτες με ένα πόδι, με πρόβλημα με την μέση τους, με το στομάχι τους".

Τελευταία αγωνιστική στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ και δυο αποτελέσματα αρνητικά, αυτό είναι ένα έξτρα κίνητρο για τη νίκη;
"Καταρχήν να δούμε αύριο ποιους παίκτες θα έχουμε στην διάθεση μας. Ο Λέτο δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί γιατί έχει κάρτες. Ο Ζέκα αν θα έχει την τιμωρία. Εμείς θα πάμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Να είστε σίγουροι για αυτό".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ