ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ουζουνίδης: "Στη Νυρεμβέργη ο Ίσακ, κοντά μας ο Κλωναρίδης και 10άρι"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανέλαβε την ευθύνη για την κακή απόδοση του Παναθηναϊκού και σχολίασε τις εκκρεμείς μεταγραφικές υποθέσεις. Διαβάστε τι είπε για Κλωναρίδη, Ίσακ, Μασούντ και τους άλλους.

Όπως ήταν απόλυτα λογικό ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Μαρίνος Ουζουνίδης, εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Λεβαδειακό αρκετά απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας του και φυσικά το ισόπαλο αποτέλεσμα.

Ο 48χρονος τεχνικός στις δηλώσεις του επεσήμανε την ανάγκη "να μεταγγιστεί νέο αίμα" στο ρόστερ και αναφέρθηκε στις εκκρεμείς μεταγραφικές υποθέσεις, αποκαλύπτοντας ότι ο Ίσακ πάει στη Νυρεμβέργη, ενώ επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για τον Κλωναρίδη.

Χαρακτηριστικά ο Ουζουνίδης είπε στη συνέντευξη Τύπου:

"Ήταν ένα ματς που δεν μπορείς να πεις πολλά. Το μόνο που μπορείς να πεις είναι πως ήταν τραγική εμφάνιση και πάρα πολύ κακή εικόνα. Δεν θα μπω στη διαδικασία να κατηγορήσω κανέναν παρά μόνο τον εαυτό μου που δεν έδωσα παρακίνηση και ίσως περισσότερο εγωισμό στην ομάδα. Οπότε επειδή φταίω εγώ για την εικόνα που παρουσιάσαμε εγώ θα είμαι αυτός οιτ πρέπει να βρω τις λύσεις, να είστε σίγουροι ότι θα τις βρω.

Δεν έχω να πω τίποτα για το παιχνίδι, πραγματικά ήταν πολύ άσχημο το ματς, να βλέπεις τέτοια εικόνα στο γήπεδο και θα πρέπει να το αλλάξουμε. Και αυτό θα γίνει με κινήσεις που ήδη έχουμε ξεκινήσει, γιατί κακά τα ψέμματα με το κλίμα και με την ατμόσφαιρα που επικρατεί, πρέπει να γίνει μετάγγιση αίματος που λέμε. Να μπει νέο αίμα μέσα και να βοηθήσει και αυτούς που πραγματικά μπορούν. Αυτό είναι γενικό, όμως. Σας είπα για το σημερινό παιχνίδι φταίω, μόνο εγώ".

Για τους παίκτες που δείχνουν να μην μπορούν:
"Μάλλον κάποιοι δεν αντέχουν την πίεση. Εδώ, όμως, είναι αυτό που λέω πρέπει να επέμβω εγώ στην ομάδα. Πρέπει να το αλλάξουμε αυτό, δεν γίνεται διαφορετικά".

Για τη μεταγραφική ενίσχυση και την περίπτωση του Ίσακ αν είναι κοντά:
"'Όχι νομίζω θα πάει στη Νυρεμβέργη. Εμείς κάναμε την επαφή που έπρεπε αλλά νομίζω επέλεξε άλλη ομάδα. Είμαστε κοντά σε δύο-τρεις παίκτες. Πιστεύω αύριο ή την τελευταία μέρα, θα το τελειώσουμε. Αυτό που μας λείπει αυτή τη στιγμή είναι ένας φορ. Στις άλλες θέσεις έχουμε βρει τους παίκτες που θέλουμε. Δεν έχουμε βρει ακόμα τον φορ γιατί η επιλογή μας ήταν ο Ίσακ αλλά απ' ότι ξέρω θα πάει αλλού. Κακά τα ψέματα, πρέπει να αλλάξουμε πράγματα. Δεν μπορούμε να τα αλλάξουμε όλα. Δεν γίνεται τον Ιανουάριο να αλλάξεις υπερβολικά πρέπει σιγά-σιγά να γίνει αυτό. Και αυτοί που είναι θα πρέπει να τους αλλάξουμε τη νοοτροπία εντελώς. Εγώ δέχομαι την κακή εμφάνιση, δέχομαι την κακή μέρα, αλλά να παρουσιάζεται μία ομάδα άνευρη, χωρίς θέληση να νικήσει τα παιχνίδια, αυτό είναι ένα πρόβλημα".

Για τα προβλήματα που υπάρχουν:
"Σε κάθε παιχνίδι υπάρχουν 4-5 παίκτες που δεν είναι καλά. Ξέρουμε τους λόγους εμείς που οφείλεται, αλλά δεν μπορούμε να το έχουμε μόνιμα ως δικαιολογία. Έχουμε δικαιολογήσει πολλά πράγματα. Η σημερινή εικόνα όμως δεν είναι για δικαιολογίες".

Για το ενδιαφέρον για τον Κλωναρίδη:
"Ναι θα είναι ένας από τους παίκτες που θα είναι κοντά μας".

Για τις αποχωρήσεις μπορείτε να μας πείτε τι συμβαίνει;
"Αυτά στον κ. Λυμπερόπουλο".

Για το αν ο Παναθηναϊκός πρέπει να κοιτά κάτω στη βαθμολογία μετά τα τελευταία αποτελέσματα:
"Εμείς ξέρουμε καλά τι προβλήματα υπάρχουν και τι πιθανότητες υπάρχουν να μην πάνε καλά τα πράγματα. Όσοι είμαστε μέσα στην ομάδα το ξέρουμε, το ζούμε. Από εκεί και πέρα όμως δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να αλλάξουμε όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα, δεν γίνεται όλα.

Εάν συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι, όχι πάνω δεν πάμε, αλλά θα κινδυνεύσει η συμμετοχή μας στα πλέι οφ. Αυτή είναι η πραγματικότητα, τι να λέμε ψέμματα. Για αυτό σας είπα, χρειάζεται νέο αίμα στην ομάδα, με πιο άφθαρτα πρόσωπα θα έλεγα. Δεν είναι ότι δεν είναι καλοί παίκτες, δεν είναι ότι δεν μπορούν να παίξουν καλύτερα. Αλλά πιθανόν, όλη αυτή η κατάσταση, όλο αυτό το πράγμα που έχουμε δεν την αντέχουν. Όταν δεν την αντέχουν δεν είναι για ομάδες σαν τον Παναθηναϊκό".

Για το πόσες αλλαγές θα αποφάσιζε:
"Κάθε βδομάδα μεγαλώνουν τα προβλήματα αντί να λύνονται. Τώρα είμαστε σε ένα στάδιο που προσπαθούμε να λύσουμε. Την πρώτη βδομάδα ήταν λίγο νορμάλ τα πράγματα, τη δεύτερη χειρότερα, χειρότερα, μετά χειρότερα. Αν έχετε δει μέχρι τώρα μόνο αδειάζουμε από παίκτες. Αλλά αυτό δεν είναι κάτι που θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί αλλιώς. Έπρεπε πρώτα να φύγουν κάποιοι παίκτες, να ελευθερωθούν κάποια συμβόλαια για να προχωρήσουμε στη συνέχεια σε κάποιες άλλες επαφές. Εάν είχαμε τη δυνατότητα, θα αδειάζαμε και άλλες θέσεις, να είστε σίγουροι για αυτό αλλά για αυτό σας είπα δεν μπορούν να γίνουν όλα γρήγορα. Όσοι είμαστε στην ομάδα έχουμε επίγνωση τι πρέπει να γίνει, αλλά ξέρουμε ότι δεν μπορούμε να τα αλλάξουμε από τη μία στιγμή στην άλλη. Ο Γενάρης θα έπρεπε να είναι μια περίοδος με μία ή δύο προσθήκες. Όχι με δέκα να φεύγουν και να έρχονται τρεις-τέσσερις"

Για τι διαφορετικό μπορούσε να κάνει:
"Για το σημερινό παιχνίδι, εγώ φταίω. Αν κάποιος δεν μπορεί η όχι ίσως μπορούσα να είχα μία άλλη επιλογή. Ο προπονητής φταίει για την ομάδα, αυτός βάζει τους παίκτες μέσα". .

Για τον Μασούντ:
"Με τους παίκτες που θέλουμε, έχουν προχωρήσει αρκετά οι επαφές και περιμένουμε να έρθουν κοντά μας. Τώρα δεν θα πούμε ονόματα το σίγουρο είναι ότι έγιναν οι κινήσεις που πρέπει και σας είπα ότι μας λείπει μόνο ο φορ στις άλλες λύσεις έχουμε τις επιλογές".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ