ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ουζουνίδης: "Σκληρό να συμβιβαστούμε με τον τρόπο που ήρθε η ισοφάριση"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Ουζουνίδης EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης παραδέχθηκε πως το πιο δίκαιο αποτέλεσμα με βάση την εικόνα του αγώνα ήταν η ισοπαλία αλλά ήταν σκασμένος για τον τρόπο που δέχθηκε το γκολ η ομάδα του.

Ο τρόπος με τον οποίο δέχθηκε την ισοφάριση ο Παναθηναϊκός είναι αυτό που δεν μπορούσε να χωνέψει με τίποτα ο Μαρίνος Ουζουνίδης όπως είπε και στη συνέντευξη Τύπου.

Εκεί που ο Έλληνας τεχνικός λέγοντας την αλήθεια παραδέχθηκε πως η ισοπαλία θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα και σημείωσε πως η ομάδα του δεν ήταν καλή στο πρώτο μέρος. Χαρακτηριστικά σημείωσε:

"Βάση τις ευκαιρίες που είχαν οι δυο ομάδες στο σκορ θεωρώ ότι είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Όταν δέχεσαι ένα γκολ στο τέλος και μετά από κόντρα και αλλάζει έτσι πορεία η μπάλα είναι σκληρό για εμάς να συμβιβαστούμε με αυτό. Παρά το γρήγορο γκολ το δικό μας στο πρώτο μέρος πατούσε καλύτερα η ΑΕΚ στον αγωνιστικό χώρο. Κυκλοφορούσε τη μπάλα, εμείς δεν είχαμε σωστή πίεση να πιέσουμε την ανάπτυξη αλλά παρόλα αυτά πήγαμε στο ημίχρονο με το 1-0 υπέρ μας. Στο δεύτερο μέρος, βελτιώσαμε αρκετά πράγματα. Κατά διαστήματα αφήσαμε την ΑΕΚ να έχει την κατοχή αλλά εμείς θέλαμε με αυτό τον τρόπο να βρούμε τις ευκαιρίες. Είχαμε τις προϋποθέσεις αλλά όχι και το γκολ.

Στο γκολ βγάλαμε τη μπάλα έξω για fair play και είναι δικαίωμα του αντιπάλου να μην το τηρήσει. Εκεί με μια λάθος τοποθέτηση, μια κόντρα δεχτήκαμε το γκολ. Με βάση την εικόνα του αγώνα όμως για να πω την αλήθεια το αποτέλεσμα είναι δίκαιο"

Γενικά από την εικόνα της ομάδας είστε ευχαριστημένο καθώς είχατε και τόσα προβλήματα, όπως και τον Μολέντο που τραυματίστηκε;
"Όχι από την εμφάνιση δεν είμαι. Τα προβλήματα αυτά τα έχουμε αλλά δεν μένουμε σε αυτά. Ο Βιγιαφάνιες στο ζέσταμα είχε μια ενόχληση αλλά ευτυχώς έβγαλε το ματς χωρίς πρόβλημα. Δεν μπορούμε να μένουμε σε αυτά. Δεν είναι μόνο ένα, είναι περισσότερα πράγματα, περίμενα αρκετοί παίκτες να δώσουν περισσότερα. Τη διαφορά στο δεύτερο μέρος την έκανε ο Βιγιαφάνιες που περιμένεις να περάσει έναν αντίπαλο. Τα ξέρουμε τα προβλήματα μας".

Είχατε πει ότι μια νίκη στο ντέρμπι θα σας βοηθούσε για λίγο να ξεχάσατε την κατάσταση, μια ισοπαλία και έτσι όπως ήρθε θα επηρεάσει την ψυχολογία σας;
"Θα πρέπει να βρούμε τη δύναμη. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο και εμείς μέσα στο ΟΑΚΑ είχαμε κερδίσει στο τελευταίο λεπτό. Μας πείραξε ο τρόπος που έγινε. Με ένα σουτ από κόντρα και το fair play που δεν τηρήθηκε. Έπρεπε να κρατήσουμε την μπάλα, η να αφήσουμε μέσα τη σκασμένη. Δεν φερθήκαμε έξυπνα".

Στο πρώτο μέρος φάνηκε σαν να περιμένει ο Παναθηναϊκός την ΑΕΚ, αυτές ήταν οι εντολές σας;
"Όχι, όχι δεν πιέσαμε καλά, είχαμε αποστάσεις στις γραμμές και μέναμε πίσω. Με τον τρόπο που παίζει η ΑΕΚ αν βάλεις πέντε πίσω δεν είναι εύκολο να βρει χώρους. Εμείς θέλαμε να βρούμε περισσότερους χώρους αλλά δεν το εκμεταλλευτήκαμε. Στα στημένα το ξέραμε ότι ο αντίπαλος είχε αδυναμία στο πρώτο δοκάρι και για αυτό βάλαμε εκεί τον Μολέντο".

Θέλετε να μας πείτε τι έχει πάθει ακριβώς ο Μολέντο;
"Έχει ένα βαθύ σκίσιμο αλλά και ο Γιώργος που μπήκε ήταν πολύ καλός. Δεν είναι εκεί το πρόβλημα μας".

Ο Μολίνς έπαιζε με πρόβλημα από το ημίχρονο, θεωρείτε ότι αν ήταν καλύτερα θα τελείωνε τις δυο φάσεις; Μήπως έπρεπε να γίνει αλλαγή νωρίτερα;
"Βάλαμε τον Νούνο. Εκεί προβληματιστήκαμε αν πρέπει να γίνει αλλαγή. Υπάρχουν πολλά προβλήματα και προσπαθούμε πολύ. Μπορεί και εγώ να θέλω περισσότερα πράγματα αλλά υπάρχουν και τα προβλήματα".

Έρχεται ένα δύσκολο ματς με τον Ατρόμητο, ο Τσάβες θα είναι σε θέση να παίξει;
"Πρέπει να το δούμε μέσα στη εβδομάδα. Δε είναι 100%. Ιατρικά είναι έτοιμος αλλά υστερεί σε φυσική κατάσταση θα το δούμε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ