ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ουζουνίδης: "Σημαντική βαθμολογικά νίκη, ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο το ματς"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΠΑΟ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ) ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΠΑΟ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ) ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ICON

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την επικράτηση επί του Πανιωνίου και τόνισε πως το "τριφύλλι" δεν είχε τη φρεσκάδα που έπρεπε, κάτι που γνώριζαν οι "πράσινοι".

Ικανοποιημένος από τη νίκη, την οποία χαρακτήρισε πολύ σημαντική, και την κατάκτηση των τριών βαθμών εμφανίστηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης με δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Πανιώνιο.

Ο 48χρονος τεχνικός περίμενε την ομάδα του να μην δείξει την ίδια φρεσκάδα για αυτό και είχε ζητήσει ένα γκολ νωρίς με τους πράσινους να προσπαθούν να το πετύχουν χωρίς όμως αποτέλεσμα. Παράλληλα μίλησε και για τις δυσκολίες που είχε η αναμέτρηση αλλά και για τον Πανιώνιο δίνοντας συγχαρητήρια για τη φετινή του πορεία.

Χαρακτηριστικά είπε:

"Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη καθώς ήταν πολύ σημαντική βαθμολογικά αλλά και γιατί προερχόμασταν από δυο νίκες στα ντέρμπι. Ξέραμε ότι θα είναι 'ένα δύσκολο ματς, ότι δεν θα έχουμε ενέργεια και για αυτό έπρεπε να μπούμε δυνατά, να ανοίξουμε το σκορ και να το διαχειριστούμε στη συνέχεια.

Έγινε αυτό ψάξαμε το γκολ από την αρχή, είχαμε τις ευκαιρίες και το δοκάρι με τον Λούκας αλλά μετά γίναμε λίγο νευρικοί. Έπρεπε να κυκλοφορήσουμε καλύτερα την μπάλα, να αλλάζουμε πλευρές ώστε να αναγκάσουμε τον Πανιώνιο να κινείται περισσότερο και να βρούμε τους κενούς χώρους.

Βέβαια ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα που αμύνεται καλά αλλά και επιτίθεται. Εκεί όμως είχαμε τη συγκέντρωση μας, δεν κινδυνέψαμε παρά μόνο σε μια-δυο φάσεις που περισσότερο ο Πανιώνιος είχε τις προϋποθέσεις αλλά όχι τις ευκαιρίες. Μας έλειψε η φρεσκάδα, αλλά δεν μπορούμε να τα ζητάμε όλα. Είναι σημαντικοί οι τρεις βαθμοί και τώρα πρέπει να δούμε τα επόμενα παιχνίδια όπου θα διαφοροποιήσουμε λίγο τα πλάνα μας.

Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο, έδειξε και σήμερα ότι είναι μια καλή ομάδα, δεν είναι τυχαίο ότι βρίσκεται εδώ. Μας δυσκόλεψε στο επιθετικό μας κομμάτι".

Στο ματς με τον ΠΑΟΚ έχετε κάποιους παίκτες που είναι τιμωρημένοι, θα κάνετε πολλές αλλαγές;
"Σίγουρα το παιχνίδι του ημιτελικού με τον ΠΑΟΚ έχει προτεραιότητα. Θα πρέπει όμως και τα παιδιά που θα παίξουν να παίξουν ώστε να ετοιμαστούν για τα play off καθώς εκεί οι αλλαγές θα είναι πιο συχνές. Έχουμε κάποια προβλήματα, δημιουργήθηκαν και κάποια ακόμα μετά το σημερινό ματς, όπως με τον Λουντ, οπότε θα δούμε".

Τι ακριβώς είχε ο Λουντ;
"Είχε ένα διάστρεμμα και πονούσε αρκετά και δεν μπορούσε να συνεχίσει στο δεύτερο μέρος".

Έχετε και μια ικανοποίηση για την πορεία του Πανιωνίου, καθώς έχετε βάλει και εσείς το λιθαράκι σας;
"Ο Πανιώνιος δικαίως βρίσκεται εκεί όπου βρίσκεται".

Στην αρχή του αγώνα είδαμε ότι ο κ. Ζαμάνης δεν σας έδωσε το χέρι, θέλετε να κάνετε κάποιο σχόλιο για αυτό;
"Όχι. Θα μιλήσουμε ποδοσφαιρικά εδώ".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ