ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ουζουνίδης: "Σημαντική νίκη για βαθμολογικούς και αγωνιστικούς λόγους"

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟ / ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟ / ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την ΑΕΛ στάθηκε στη σημασία της νίκης για τον Παναθηναϊκό αλλά και για τους ποδοσφαιριστές του.

Ιδιαίτερα σημαντική χαρακτήρισε τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΛ ο Μαρίνος Ουζουνίδης με τον Έλληνα τεχνικό να τονίζει πως αυτή η επικράτησε θα βοηθήσει βαθμολογικά και ψυχολογικά τους παίκτες του.

Ο 49χρονος προπονητής αναφέρθηκε και στην αλλαγή του Κάτσε που ήταν αναγκαστική αλλά και στο γεγονός ότι είναι αναγκασμένος να αλλάζει σύστημα κάθε εβδομάδα με βάση τις απουσίες που έχει.

«Μία σημαντική νίκη για εμάς και για βαθμολογικούς και για αγωνιστικούς λόγους. Όταν έχεις να κερδίσεις τόσο καιρό εκτός έδρας υπάρχει πίεση. Τα παιδιά ήταν συγκεντρωμένα και αν ήταν πιο προσεκτικοί θα είχαμε τελειώσει το ματς νωρίτερα. Είχα πει ότι θα χρειαστεί να αλλάξουμε το σύστημά μας.

Με δεδομένο και τον αγωνιστικό χώρο επιλέξαμε να δώσουμε χώρο στην ΑΕΛ. Είναι σημαντικό που το ματς του Σαββάτου είναι με τη Λαμία εντός να το κερδίσουμε και να βγάλουμε άσχημες σκέψεις και να δοκιμάσουμε και άλλα παιδιά. Καλή συνέχεια στην ΑΕΛ στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο».

Για το αν υπήρχε άγχος:
«Φυσικά και υπήρχε άγχος όταν είσαι Παναθηναϊκός. Σε πολλά ματς ήμασταν άτυχοι. Σήμερα ήμασταν συγκεντρωμένοι και νικήσαμε».

Για τη σημασία της νίκης και την αλλαγή του Κάτσε:
«Είναι τρεις βαθμοί για εμάς. Να πιστέψουν τα παιδιά στους εαυτούς τους. Η αλλαγή του Κάτσε ήταν αναγκαστική δεν μπορούσε να συνεχίσει. Έχει τέσσερις κίτρινες και περιμένουμε να δούμε και τον Κουρμπέλη πότε θα είναι έτοιμος».

Για το σύστημα:
«Κάθε βδομάδα αναγκαζόμαστε να κοιτάμε ποιους παίκτες έχουμε και τι σύστημα θα επιλέξουμε. Σήμερα εκτός των τελευταίων λεπτών δεν υπάρχει λόγος να παίξουμε με τρεις αμυντικούς».

Για τη συνέχεια και το πόσο βοηθάει η νίκη:
«Είμαστε Παναθηναϊκός δεν μπορούμε να στεκόμαστε άλλο και να το κάνουμε θέμα. Σημασία έχει για τα παιδιά».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ