ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ουζουνίδης: "Σε τέτοια ματς ξεχωρίζουν οι μεγάλοι"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης εστίασε στην ψυχολογική προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του και τους ζήτησε να πιέσουν από την αρχή για ένα γρήγορο γκολ.

Στο τακτικό κομμάτι δεν έχει πολλά να δείξει ο Μαρίνος Ουζουνίδης στους ποδοσφαιριστές του εν όψει του δεύτερου ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας. Εδώ και αρκετό καιρό δουλεύει με μία ενδεκάδα, η οποία υπηρετεί τη φιλοσοφία του και αυτό βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο.

Θεσσαλονίκη, αποστολή: Μπάμπης Τσιμπίδας

Για το σημερινό (27/4) παιχνίδι στην Τούμπα, ο 48χρονος προπονητής εστίασε στην ψυχολογική προετοιμασία, ώστε οι παίκτες του να παρουσιαστούν πανέτοιμοι για τη δύσκολη ατμόσφαιρα που θα συναντήσουν.

Ο Ουζουνίδης μίλησε για το εχθρικό κλίμα που θα επικρατήσει και έφερε ως παράδειγμα την υποδοχή που έτυχαν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία». Τους προϊδέασε ότι οι οπαδοί θα πιέσουν πάρα πολύ, ειδικά στην έναρξη του παιχνιδιού και είναι απαραίτητο να έχουν ψυχραιμία στο παιχνίδι τους.

Είναι γεγονός ότι ο δεύτερος ημιτελικός του Κυπέλλου είναι το πιο απαιτητικό παιχνίδι που δίνει ο Παναθηναϊκός επί Ουζουνίδη και είναι ένα τεστ για τον χαρακτήρα του. Ο κόουτς του Τριφυλλιού σκοπεύει η ομάδα του να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της βραδιάς και έχει δουλέψει πολύ με τους συνεργάτες του.

«Τέτοια παιχνίδια ξεχωρίζουν τους μεγάλους παίκτες από τους καλούς. Είναι μία ευκαιρία για εσάς, να δείξετε την αξία σας και να διεκδικήσετε έναν τίτλο, για να φτιάξετε τη σεζόν», τόνισε ο Ουζουνίδης στους ποδοσφαιριστές του…

ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΓΚΟΛ

Το επιθυμητό σενάριο για τον Ουζουνίδη θα ήταν να πετύχει ο Παναθηναϊκός ένα γρήγορο γκολ. Εφόσον συμβεί κάτι τέτοιο, τότε είναι πεπεισμένος πως η ομάδα του δεν πρόκειται να δεχθεί τέσσερα γκολ και να αποκλειστεί από τον ΠΑΟΚ.

Για αυτό ζήτησε από τους παίκτες του να αρχίσουν δυνατά το παιχνίδι. Αφενός θα μπλοκάρουν τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θα επιχειρήσει να τους αιφνιδιάσει με τη δύναμη της έδρας και αφετέρου θα αποθαρρύνουν τους οπαδούς. Κυρίως, εάν πετύχουν ένα τέρμα στα πρώτα λεπτά, θα λήξουν πρόωρα τον ημιτελικό...

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ