ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ουζουνίδης: "Πήραμε σημαντικό ματς μετά από καιρό, θα βελτιωθούμε περισσότερο"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Μαρίνος Ουζουνίδης, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στο ντεμπούτο του στον πάγκο των "πρασίνων" και υποσχέθηκε μεγαλύτερη βελτίωση στη συνέχεια.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 1-0 τον ΠΑΟΚ χάρη στο γκολ του Λουντ στο ντεμπούτο του Μαρίνου Ουζουνίδη στον πάγκο του "τριφυλλιού". Ο Εβρίτης τεχνικός εμφανίστηκε ικανοποιημένος για το αποτέλεσμα και υποσχέθηκε μεγαλύτερη βελτίωση των ποδοσφαιριστών του, οι οποίοι όπως υποστήριξε "μπορούν να κάνουν πολλά περισσότερα πράγματα από όσα έκαναν".

"Είναι αρχή, μέχρι να καταλάβουν οι παίκτες τι θέλω είναι φυσιολογικό (σ.σ να φωνάζει στο ματς και να δίνει οδηγίες). Δεν ήμασταν πολύ καλύτεροι, αλλά ήμασταν πιο συμπαγείς και δεν κινδυνεύσαμε. Πρέπει να διορθώσουμε πολλά πράγματα, το θετικό είναι ότι μετά από καιρό πήραμε ένα σημαντικό ματς κι αυτό θα μας δώσει αυτοπεποίθηση.

Οι παίκτες μπορούν να κάνουν πολλά περισσότερα πράγματα από όσα έκαναν, θα το δείξει η συνέχεια, το σίγουρο είναι ότι θα βελτιωθούμε πολύ περισσότερο και θα δείξουμε περισσότερα από όσα δείξαμε σήμερα", υποστήριξε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ