ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ουζουνίδης: "Πετάξαμε δύο βαθμούς"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΟ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΟ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός "χάρισε" την ισοπαλία στον Ηρακλή και εστίασε στην αδυναμία να αξιοποιηθούν οι χαμένες ευκαιρίες και στο γκολ που δέχτηκε η ομάδα του.

Ο Παναθηναϊκός φέρει την απόλυτη ευθύνη για την ισοπαλία στο Καυτανζόγλειο, σύμφωνα με τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Ο προπονητής του Τριφυλλιού στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες και στον τρόπο που δέχτηκε το γκολ η ομάδα του, ενώ τόνισε πως ο Ηρακλής πήρε έναν βαθμό με μία ευκαιρία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ουζουνίδη στη συνέντευξη Τύπου:

Για την ισοπαλία και την αδυναμία του Παναθηναϊκού: "Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο χωρίς να απειληθούμε, χάσαμε δύο βαθμούς. Δεν καταφέραμε να το τελειώσουμε και ισοφαριστήκαμε στην πρώτη ευκαιρία του αντιπάλου. Δεν παίξαμε καλά, αλλά όταν έχεις 3 τετ α τετ και δεν νικάς, δεν φταίει κανείς άλλος, παρά μόνο εσύ".

Για το πως δέχτηκε γκολ ο Παναθηναϊκός: "Δεν μπήκε ένα δεύτερο γκολ για να κλειδώσουμε τη νίκη, αλλά δεν επιτρέπεται να τρώμε τέτοια γκολ, όπως αυτό που φάγαμε. Είναι απογοητευτικό για μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός".

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: "Είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι, που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα. Δεν το έχω σκεφτεί ακόμα. Αλλά τι να το κάνω, σήμερα πετάξαμε δύο βαθμούς. Το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός είναι διαφορετικό ματς και θα το δούμε από εδώ και πέρα".

Για το αν περίμενε να αγωνιστεί έτσι ο Ηρακλής: "Δεν με αιφνιδίασε ο Ηρακλής, τον περίμενα καλύτερο, να πω την αλήθεια. Σήμερα, φταίμε καθαρά εμείς. Εύχομαι καλή τύχη στον Ηρακλή, γιατί έχει δύσκολη συνέχεια".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ