ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ουζουνίδης: "Καλύτεροι και στα δύο παιχνίδια"

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÃÊÁÌÐÁËÁ - ÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / GABALA - PANATHINAIKOS (Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÃÊÁÌÐÁËÁ - ÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / GABALA - PANATHINAIKOS (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του στον επαναληπτικό με την Γκαμπάλα, εξηγώντας πως ο Παναθηναϊκός ήταν ανώτερος της αντιπάλου του στα δύο παιχνίδια.

Ο Παναθηναϊκός έκανε αυτό που έπρεπε, εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για τα playoffs του Europa League. Μετά τη νίκη στη Λεωφόρο (1-0) ήρθε το "διπλό" στο Αζερμπαϊτζάν επί της Γκαμπάλα (1-2), για να δώσει στο "τριφύλλι" την πρόκριση στην επόμενη προκριματική φάση.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Μαρίνος Ουζουνίδης δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV: " Νομίζω ότι και στα δύο παιχνίδια ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο, αν εξαιρέσεις κάποια διαστήματα του αποψινού παιχνιδιού και κυρίως του ημιχρόνου. Ήμασταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια, θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει περισσότερα τέρματα στα δύο παιχνίδια", για να προσθέσει:

" Αυτό που πρέπει να βελτιώσουμε είναι η αποτελεσματικότητα, δεν μπορείς να μην σκοράρεις όταν δημιουργείς σε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι πέντε ή δέκα ευκαιρίες. Θα είχαμε τελειώσει πιο εύκολα το παιχνίδι. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών, από την εξέλιξη του παιχνιδιού. Αυτό που μας λείπει είναι η αποτελεσματικότητα, για να γίνουμε πιο καλή ομάδα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ