ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ουζουνίδης: "Καλύτερο το βρίσιμο, παρά η κοροϊδία"

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ICON

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός έχει μείνει μόνο στο όνομα, παραδέχτηκε ότι η χειρότερη στιγμή του στον ένα χρόνο του, είναι όταν ακούει χλευασμό για τον σύλλογο και επισήμανε ότι εξακολουθεί να έχει απαιτήσεις από τους παίκτες, παρότι κατανοεί τη θέση τους.

Το θυμό του για τον χλευασμό που υφίσταται ο Παναθηναϊκός και την απορία του για την έλλειψη αντίδρασης από τους εύπορους φίλους του Τριφυλλιού, εξέφρασε ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο 48χρονος προπονητής μίλησε στη Nova για τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας και χαρακτήρισε δυσάρεστο το γεγονός ότι ασχολείται με ζητήματα που δεν εμπίπτουν στις αρμοδιότητες του, ενώ ευχήθηκε τα αγωνιστικά να περάσουν σύντομα σε πρώτη μοίρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ουζουνίδη:

Πρώτα απ' όλα χρόνια πολλά για τον ένα χρόνο που είστε στην ομάδα...
"Πέρασε μόνο ένας χρόνος. Η αλήθεια είναι ότι με όλα αυτά που έχουν γίνει νοιώθω ότι έχει περάσει περισσότερο από ένας χρόνος".

Πώς περιμένατε όταν αναλάβατε τον Παναθηναϊκό και τι προέκυψε στη πορεία;
"Είναι γνωστά, μην λέμε τα ίδια πράγματα συνέχεια. Ο κάθε προπονητής που έρχεται στον Παναθηναϊκό το πρώτο που θέλει είναι να διεκδικήσει πράγματα, να πάρει τίτλους και να αφήσει το στίγμα του ποδοσφαιρικά. Δυστυχώς εγώ ήρθα σε μία δύσκολη περίοδο, που ξεκίνησαν να εμφανίζονται τα προβλήματα, όχι ότι δεν υπήρχαν και έγινα και εγώ ένα μέρος του προβλήματος. Δυστυχώς, η παρουσία μου έχει ξεφύγει από το ποδοσφαιρικό κομμάτι, έχει πάει και σε άλλα πράγματα αλλά όταν είσαι επικεφαλής σε ένα τέτοιο κλαμπ, θα πρέπει επιφορτιστείς με αυτές τις ευθύνες, πόσο μάλλον σε μία τέτοια κατάσταση. Θα ήθελα άλλα πράγματα, θα περίμενα κάτι καλύτερο, όμως έχω πει και άλλες φορές το θέμα δεν είναι τι θες, αλλά η πραγματικότητα. Πρέπει να ζεις και να συμβιβάζεσαι μαζί της και να την κάνεις όσο καλύτερη μπορείς.

Ξέρω ότι σε άλλα πράγματα θα μπορούσαμε να είμαστε καλύτεροι, άλλα τα κάναμε καλύτερα απ' ότι θα ήταν. Όμως η αλήθεια είναι ότι τα όνειρα και οι φιλοδοξίες ενός προπονητή στον Παναθηναϊκό έπρεπε να είναι διαφορετικά. Εγώ προσαρμόζομαι στην πραγματικότητα, να δουλέψω μέσα σε αυτήν, με όλα τα καλά και τα άσχημα που υπάρχουν μέσα στην ομάδα. Αλλά δεν είμαι από αυτούς που ψάχνουν άλλοθι και δικαιολογίες για κάποια πράγματα. Φέτος θα έπρεπε να κάναμε περισσότερα πράγματα στα αγωνιστικά.

Η περσινή ομάδα ήταν ένα καλό γκρουπ, καλή ομάδα, μπορούσε να κάνει περισσότερα πράγματα, αλλά μία επιπόλαια ενέργεια ενός οπαδού μας στέρησε τη δεύτερη θέση. Γιατί βαθμολογικά και αγωνιστικά είχαμε πάρει τους βαθμούς που έπρεπε. Είχαμε ένα καλό γκρουπ με όλα τα προβλήματα που εμφανίστηκαν αρχίσαμε να χάνουμε έναν-έναν τους παίκτες σιγά-σιγά αλλάξαμε την ομάδα και ήρθαν νέοι παίκτες. Δυστυχώς αυτοί ήρθαν σε μία περίεργη κατάσταση για το σύλλογο και για αυτούς πρέπει να είμαστε πιο επιφυλακτικοί και συγκρατημένοι στην κριτική μας. Ήρθαν σε μία δύσκολη κατάσταση που δεν τους βοηθάει να είναι άνετοι να δώσουν ότι καλύτερο μπορούν.

"ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ"

Προσπαθούμε με συζητήσεις, βοηθώντας ο ένας τον άλλον, να κρατηθούμε όσο καλύτερα μπορούμε. Επαναλαμβάνω περιμένα ακόμα καλύτερα πράγματα αλλά δεν είμαι στο μυαλό του καθενός για να ξέρω τι σκέφτεται. Τα πράγματα δεν είναι εύκολα για εμάς. Το έχω πει ότι ο στόχος έχει ξεφύγει από το αγωνιστικό, ο στόχος είναι κάθε μέρα που περνάει να προσπαθούμε να λύνουμε τα προβλήματα, να υπάρχει επόμενη μέρα για τον Παναθηναϊκό, ελπίζοντας ότι κάποια στιγμή θα αλλάξουν αυτά τα πράγματα. Και θα γίνει ο Παναθηναϊκό που πραγματικά είναι γιατί κακά τα ψέματα αυτή τη στιγμή Παναθηναϊκός είμαστε μόνο στο όνομα. Και το χειρότερο για μένα είναι η συμπεριφορά των άλλων απέναντι σε ένα μεγάλο κλαμπ. Αυτό με προβληματίζει. Λέμε καμία φορά "Καλύτερα να σε βρίζουν, παρά να σε κοροϊδεύουν". Δυστυχώς όπου και να πάμε, όπου και να παίζουμε περισσότερο υπάρχει χλευασμός και αυτό δεν ταιριάζει σε μας. Οι άνθρωποι που ακόμα υπάρχουν ή που θα μπουν θα πρέπει να το κοιτάξουν γιατί δεν μπορεί ο Παναθηναϊκός να φθείρεται έτσι λόγω όλων αυτών των προβλημάτων".

Τι θα θέλατε να είχε γίνει διαφορετικά; Τι πιστεύετε ότι θα είχε δώσει άλλη εξέλιξη στην ομάδα;

"Είπαμε πέρυσι ότι θέλουμε να κρατήσουμε τον κορμό και να κάνουμε 4-5 προσθήκες. Το είχα ζητήσει από πέρυσι τον Δεκέμβριο που είχα έρθει, να πάρουμε 1-2 παίκτες, γιατί υπήρχε η διαδικασία των play off και δεν έβγαινε η χρονιά. Αλλά από την πρώτη μεταγραφική περίοδο αρχίσαμε την κουβέντα να μειώσουμε το μπάτζετ, να φύγουν παίκτες. Από την πρώτη μεταγραφική περίοδο αρχίσαμε να πηγαίνουμε προς τα κάτω. Βέβαια αυτό θα έπρεπε ήδη να είχε γίνει γιατί σας είπα ότι τότε άρχισαν να εμφανίζονται τα προβλήματα, άρα θα έπρεπε να είχε γίνει πιο μπροστά. Πέρυσι είχαμε ένα καλό γκρουπ, μια καλή ομάδα και όπως είχαμε πει με τον μεγαλομέτοχο, που είχε κάνει δηλώσεις, στόχος μας ήταν να ενισχύσουμε την ομάδα. Που θα μπορούσε να διεκδικήσει πολλά πράγματα. Στην Ελλάδα δεν αρκεί μόνο να έχεις καλή ομάδα για να πάρεις τον τίτλο, αλλά θα τον διεκδικήσουμε.

Φέτος είναι δύσκολο, ξεκίνησε από το καλοκαίρι, μειώσαμε ακόμα περισσότερο το μπάτζετ, έφυγαν βασικοί παίκτες και ενώ για μένα έχουν έρθει καλοί παίκτες, αλλά το να έχουν μπει σε αυτή την κατάσταση στην ομάδα, όταν ο σύλλογος είναι έτσι, δεν είναι εύκολο. Δεν προσαρμόζεσαι εύκολα σε μία άρρωστη κατάσταση. Όσοι είναι απ' έξω λένε και κάνουν κριτική, καλά κάνουν γιατί μιλάμε για τον Παναθηναϊκό, αλλά είναι εντελώς διαφορετικό να είσαι απ' έξω να το κρίνεις και διαφορετικό να είσαι μέσα στο πρόβλημα. Θέλω να πω ότι και εγώ και οι συνεργάτες μου αλλά και όλοι όσοι εργάζονται εδώ, ακόμα και οι υπάλληλοι όλοι προσπαθούν να κάνουν ότι μπορούν καλύτερο.

Θα ήταν διαφορετικά εάν υπήρχε μία κανονικότητα στην ομάδα, αν υπήρχε ηρεμία και ξέραμε ότι πάμε στην δουλειά μας για να ετοιμάσουμε μια προπόνηση και είναι διαφορετικά όταν εμφανίζονται συνέχεια προβλήματα.

Και εσείς ασχολείστε με τις προσφυγές και με οτιδήποτε άλλο και το αγωνιστικό έχει πέσει σε δεύτερη μοίρα ενώ θα έπρεπε να έχει την πρωτεύον σημασία. Εμείς οφείλουμε να προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Να ξέρουμε ότι κάναμε το καλύτερο που μπορούμε και αν πετύχουμε, καλώς. Αν όχι, να έχουμε το κεφάλι μας ψηλά, να ξέρουμε ότι κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε".

Ποια ήταν η καλύτερη και ποια η καλύτερη στιγμή σας, αυτό τον χρόνο που προπονείτε τον Παναθηναϊκό; "Η χειρότερη στιγμή είναι να πηγαίνω στο γήπεδο και να χλευάζουν την ομάδα. Αυτό μου κάνει εντύπωση και δεν έχει σημασία εάν θα είμαι εγώ ή κάποιος άλλος στον πάγκο. Μακάρι να βρεθεί κάποιος και να φύγω εγώ. Γιατί μιλάμε για μεγάλη ομάδα".

Που το αισθανθήκατε περισσότερο αυτό;
"Γίνεται από το φετινό καλοκαίρι. Υπάρχει χειρότερο πράγμα για τον Παναθηναϊκό να βγαίνουν συνέχεια αρνητικά προς τα έξω; Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, το να χάσουμε ένα παιχνίδι αυτό μπορεί να γίνει".

Η κοροϊδία που λέτε είναι από τους αντιπάλους;
"Όταν πηγαίνεις κάπου και σου λένε θα πέσεις, θα πτωχεύσεις και εσύ είσαι ο Παναθηναϊκός υπάρχει χειρότερο πράγμα. Δεν υπάρχει κάτι χειρότερο. Αυτό είναι που μου κάνει εντύπωση για όσους το δέχονται και δεν κάνουν τίποτα, δεν αλλάζει κάτι. Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα. Μακάρι να βρεθεί κάποιος, μια λύση και αύριο να φύγει ο "χ' Ουζουνίδης. Όταν είσαι σε τόσο μεγάλα κλαμπ δεν είναι το άτομο, είναι ο σύλλογος, το όνομα του Παναθηναϊκού. Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα".

Και η καλύτερη;
" Υπήρξαν καλές νίκες, μεμονωμένες στιγμές. Το διάστημα των τελευταίων 4 μηνών της προηγούμενης σεζόν ήταν καλό, γιατί όλοι κάθονταν να δουν τον Παναθηναϊκό και έλεγαν ότι παίζαμε όμορφη μπάλα. Το έλεγαν και οι αντίπαλοι. Μεμονωμένες στιγμές ήταν οι νίκες στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ".

"ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝ ΦΥΓΕΙ"

Θεωρείτε ότι θα προκύψουν αποτελέσματα μετά τη συζήτηση των διοικούντων με τους ποδοσφαιριστές;

"Περιμένουμε να δούμε αποτελέσματα. Στα λόγια, θα το δούμε. Σίγουρα τα παιδιά αντιλαμβάνονται τα προβλήματα, τα ζουν, είναι επαγγελματίες και ακόμα και αν κάποιος παίκτης αποφασίσει να φύγει ή να κάνει προσφυγή, ίσως ο κόσμος να το δει σαν προδοσία, αλλά είναι επαγγελματίες. Δεν είναι ποδοσφαιριστές που ξύπνησαν ένα πρωί και ήταν Παναθηναϊκός. Έχουν οικογένειες, τους μάνατζερ τους και άλλες υποχρεώσεις. Εγώ δεν θα κατηγορήσω κανένα. Τα χρόνια του ποδοσφαιριστή είναι λίγα και καθένας κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί. Τα παδιά αντιλαμβάνονται τα προβλήματα που έχει η ομάδα. Εμείς δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο από αυτή την πρόταση πληρωμής. Ότι καλύτερο μπορούσαμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή. Θέλω να ελπίζω ότι θα το εκτιμήσουν".

Η κίνηση του Μολίνς σας κάνει να νιώθετε δικαιωμένος για την επιλογή να τον χρίσετε αρχηγό;

" Για μένα δεν ήταν έκπληξη η ενέργεια του Μολίνς. Το ήξερα. Όλοι μένουν στο ποδοσφαιρικό κομμάτι και στους ποδοσφαιριστές. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας τεράστιος σύλλογος που έχει πολλούς εργαζόμενους. Δεν είναι ό,τι καλύτερο για τους παίκτες να βλέπουν σκυθρωπούς ανθρώπους γύρω τους. Το να στερηθώ εγώ ή ένας ποδοσφαιριστής έναν μισθό ιδίως τέτοιες μέρες βγαίνει πιο εύκολα σαν απόφαση. Γενικά έχουμε παιδιά που εκτιμούν τέτοιες καταστάσεις και νομίζω ότι θα κάνουν ότι μπορούν για να βοηθήσουν. Είναι άνθρωποι που ασχολούνται μαζί τους. Ήταν μία σωστή κίνηση που θεωρώ ότι έπρεπε να γίνει".

Η απόφαση του Τσάβες να φύγει χωρίς να πάρει άδεια, σας απογοήτευσε; Πως θα την χειριστείτε;

"Ο Αντρές μετά τον Ατρόμητο ήρθε και μου ζήτησε άδεια να πάει στην Αργεντινή. Εγώ του είπα ότι δεν μπορώ να πάρω από μόνος τέτοια απόφαση. Μπορώ να δώσω άδεια για μία ή δύο ημέρες, αλλά όχι για ένα τέτοιο σοβαρό θέμα. Επίσης παραπονέθηκε ότι δεν αισθάνεται 100% καλά και είπαμε να κάνει την εξέταση την επόμενη μέρα. Εγώ έμαθα μετά ότι έφυγε και πήγε στην Αργεντινή. Έκανε κάτι αντιεπαγγελματικό, όμως επειδή υπάρχουν νόμοι και κανονισμοί, που τους μαθαίνω και εγώ τώρα, ότι δίνει το δικαίωμα να πάει σε γιατρό που θέλει αυτός, δεν θέλω να επεκταθώ πολύ θα περιμένουμε τις εξελίξεις. Υπάρχει μία ενημέρωση από τον γιατρό της Μπόκα ότι η θλάση έγινε καλά, αλλά υπάρχουν άλλα προβλήματα. Τα οποία είναι θέματα ιατρικά. Η κίνηση του με απογοήτευσε. Τον πίστευα, επενδύσαμε πολλά πάνω, είναι η πιο ακριβή μας μεταγραφή, είναι το βασικό μας φορ και περιμένουμε να μας λύσει προβλήματα. Να βάλει γκολ. Σίγουρα οι τραυματισμοί είναι μέσα στο πρόγραμμα αλλά παρότι δεν ήταν προς όφελος της ομάδας εμείς δεν τον πιέσαμε, τον πήγαμε αργά για να γυρίσει και δεν περίμενα ότι θα έκανε μια τέτοια κίνηση. Αλλά, είναι λεπτό θέμα, δεν είναι μόνο ο ποδοσφαιριστής αλλά και τα οικονομικά δεδομένα και θα δούμε το χειρισμό του. Αλλά, δεν είχε άδεια να φύγει".

Την Κυριακή παίζετε εναντίον του Πανιωνίου. Θα αντιμετωπίσετε και αρκετά δικά σας παιδιά;

"Όταν έχεις περάσει από ομάδες που δεν είναι του μεγέθους του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ, του Ολυμπιακού, ξέρεις πολλούς παίκτες που έχεις συνεργαστεί. Τα τελευταία χρόνια ο Πανιώνιος έχει ξεφύγει πλέον, αγωνιστικά έχει αλλάξει επίπεδο, είναι στην πεντάδα του πρωταθλήματος. Τα δυο τελευταία χρόνια είχε καλή πορεία και πιστεύω ότι θα πάει καλά και φέτος. Μπορεί να έχει προβλήματα, τιμωρίες, τραυματισμούς αλλά είναι μία ομάδα με συνοχή και διάρκεια και περιμένω να είναι ανταγωνιστικός. Πιστεύω ότι επειδή θα παίξουν εναντίον μου, θα έχουν ένα έξτρα κίνητρο".

Στο Περιστέρι ο Παναθηναϊκός έκανε ίσως την καλύτερη εκτός έδρας εμφάνιση. Σας δικαίωσαν οι αλλαγές που κάνατε;

"Είναι μία κίνηση που έπρεπε να την είχα κάνει νωρίτερα. Όπως εσείς μένετε στα στατιστικά έτσι και ο προπονητής βλέπει και την παρουσία των παικτών στα εκτός έδρας ματς. Δυστυχώς, για μένα στα εκτός έδρας δεν υπάρχουν πάνω από 2-3 παίκτες που έφτασαν στο 70% των δυνατοτήτων τους, από εκεί ξεκινούν όλα. Για να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό γκρουπ, πρέπει ο καθένας ατομικά να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης.

Όταν οι βασικοί παίκτες είναι στο 70% και κάποιοι είναι στο 100% θα πάρεις το αποτέλεσμα. Θα μου πείτε ότι μπορεί να έμπαινε το δοκάρι του Μολίνς στη Λαμία και να νικούσαμε ή μία άλλη ευκαιρία σε άλλο ματς, όμως δεν έχει σημασία. Είχα σκεφτεί να κάνω πολλές αλλαγές στην Τρίπολη, αλλά με ξεγέλασε η απόδοση επί του Ολυμπιακού. Θα το έκανα ούτως η άλλως. Και 3-0 να νικούσαμε την ΑΕΚ, θα έκανα τις ίδιες αλλαγές στο Περιστέρι. Για να μην επαναπαυθούν κάποιοι ποδοσφαιριστές ότι έχουν φανέλα βασικού αλλά και γιατί πιστεύω ότι και οι αναπληρωματικοί έχουν ικανότητες και μπορούν να βοηθήσουν και κανένας δεν πρέπει να νιώθει ότι είναι αναντικατάστατος".

Τι να περιμένουμε τη Κυριακή;
"Θα περιμένουμε να δούμε ποιους θα έχουμε. Έχουμε πολλά προβλήματα σε όλες μας τις γραμμές. Έχουμε αρκετά θέματα να λύσουμε. Δεν μπορείς να βρεις συνοχή, διάρκεια στην απόδοση του. Ακόμα και με τη φυγή κάποιων παικτών είχαμε κρατήσει τους έξι πίσω συν τον Βιγιαφάνιες αλλά κάθε μέρα βγαίνει και άλλο πρόβλημα. Το λέω χαριτολογώντας Παναθηναϊκός είμαστε κάτι θα βγει και σήμερα".

Να περιμένουμε ανάλογη τόλμη στην ενδεκάδα;
"Θα το δούμε αυτό. Σας είπα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο που έχει καλή αμυντική συνοχή, καλό τρανζίσιον, που αν βρεις χώρους μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα. Όποιοι παίξουν να είναι 100% στο παιχνίδι για να το κερδίσουμε".

Σας προβληματίζει ότι έχουν προκύψει τόσοι μυϊκοί τραυματισμοί τελευταία;

"Σίγουρα είναι ένα πρόβλημα, αλλά δεν υπάρχει μόνο μία εξήγηση. Μας προβληματίζει και ψάχνουμε να βρούμε που είναι το πρόβλημα. Υπάρχουν παίκτες που δεν έκαναν προετοιμασία, άλλοι έκαναν λίγη προετοιμασία, κάποιοι παίκτες έπαιξαν ανέτοιμοι γιατί δεν είχαμε λύσεις. Αλλά είναι ένα θέμα που πρέπει να το λύσουμε ή έστω να το μειώσουμε. Προβλήματα πάντα θα υπάρχουν στις ομάδες. Πρέπει να βρούμε γιατί μας προκύπτουν συγκεκριμένοι τραυματισμοί. Για παράδειγμα, άλλη περίπτωση είναι ο Κουλιμπαλί και ο Βιγιαφάνιες. Είναι ένα θέμα που πρέπει να το λύσουμε".

"ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΧΩ ΦΥΓΕΙ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ"

Θέλετε να σχολιάσετε τα δημοσιεύματα που γράφουν ότι είχατε πρόταση από άλλη ελληνική ομάδα;

"Δημοσιεύματα μπορούν να βγαίνουν. Εσείς κάνετε τη δουλειά σας και εγώ κάνω τη δική μου. Το σίγουρο είναι ότι είμαι εδώ. Θα μπορούσα να το κάνω εύκολα το καλοκαίρι, όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά και για το εξωτερικό. Από τη στιγμή που το αποφάσισα να μείνω εδώ, είμαι εδώ. Κάθε μέρα είναι διαφορετική, τη βλέπεις αλλιώς και περιμένεις βελτίωση, αλλά αν δεν αλλάξουν κάποια πράγματα, δεν μπορείς να πεις ότι είναι αυτό. Εγώ αυτή τη στιγμή είμαι στην ομάδα, προσπαθώ για το καλύτερο, με τα καλά μου και τα λάθη μου, αλλά τουλάχιστον προσπαθώ να δώσω ότι καλύτερο μπορώ. Το τι θα γραφτούν και τι θα πουν πάντα υπήρχε στο ποδόσφαιρο και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει".

Με αφορμή τον ένα χρόνο σας στον Παναθηναϊκό, θα θέλατε να κάνετε μία ευχή;

"Δεν είμαι εγώ το ζήτημα. Θα ήθελα να βρεθεί μία λύση για το Σύλλογο δεν είναι θέμα για μένα.Οι προπονητές είμαστε εδώ 1-2 χρόνια, μετά θα πάμε αλλού. Αυτή είναι η ζωή και η μοίρα μας. Με στεναχωρεί και με τσατίζει που δεν βρίσκεται μία άκρη. Είναι απογοητευτικό αυτό το πράγμα".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ