ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ουζουνίδης: "Ικανοποιημένος από τη διάθεση και τη νίκη"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έμεινε ευχαριστημένος από την επικράτηση επί του Ατρόμητου καθώς όπως δήλωσε ούτε ο ίδιος ήξερε πως θα παρουσιαστεί η ομάδα του.

Ικανοποιημένος από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ατρόμητου εμφανίστηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης με τον Έλληνα τεχνικό να σημειώνει στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα πως πριν το ματς ούτε ο ίδιος ήξερε σε τι κατάσταση θα είναι οι παίκτες του.

Ο 49χρονος προπονητής δήλωσε πως είναι καλύτερο για το τριφύλλι που παίζει κόντρα σε καλές ομάδες ενώ σε ερώτηση για την αποβολή του Μυστακίδη τόνισε πως όλοι οι κανονισμοί εφαρμόζονται κόντρα στον Παναθηναϊκό.

"Έγινε ένα ισορροπημένο παιχνίδι, ο Ατρόμητος μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι αλλά όσο περνούσε η ώρα ισορροπούσαμε το παιχνίδι και φαινόταν ότι όποια ομάδα έβαζε το γκολ θα κέρδιζε. Δεν ήξερα πως θα παρουσιαστούμε πριν το παιχνίδι παιχνίδι καθώς εκτός της διακοπής ήταν και η έλλειψη προπονήσεων και ναι μεν αλλάξαμε λίγο το πρόγραμμα για να μην επιβαρύνουμε τους παίκτες αλλά φάνηκε στην αρχή του αγώνα ότι μας έλειπε ο ρυθμός.

Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα που έχει μια πολύ καλή επιθετική τετράδα και βγαίνει γρήγορα στην αντεπίθεση. Όταν βγαίναμε από τον άξονα μας έπαιρναν τη μπάλα και έκαναν φάσεις. Το διορθώσαμε αυτό και αλλάξαμε την εικόνα μας. Θα μπορούσαμε και εμείς αν είχαμε ένα καλό πάρσιμο της μπάλας, μια καλή τελική πάσα να κάνουμε περισσότερες ευκαιρίες, να τελειώσουμε περισσότερες φάσεις.

Μπορώ να πω ότι με όλη αυτή την κατάσταση είμαι ευχαριστημένος από την διάθεση που δείξαμε και πως έστω και έτσι κερδίσαμε έναν αντίπαλο που δεν βρίσκεται τυχαία στη θέση που είναι.

Συγχαρητήρια στα παιδιά, ελπίζω αυτή την εβδομάδα να κυλήσει πιο ήρεμα ώστε να ετοιμαστούμε για τα τρία παιχνίδια και να τελειώσουμε καλά τη σεζόν".

Τι είπατε στους παίκτες σας πριν την έναρξη του ματς για να τους κρατήσετε συγκεντρωμένους;
"'Έχω πει ότι είναι καλό που παίζουμε με αυτές τις ομάδες που είναι πιο ψηλά στην βαθμολογία. Διότι όσα και αν είναι τα προβλήματα σου όταν έχεις να παίξεις με έναν καλό αντίπαλο είναι καλύτερα το μυαλό σου. Πρέπει να δούμε που θα τερματίσουμε, πόσους βαθμούς θα πάρουμε μέχρι το τέλος δεν το ξέρουμε. Να δώσουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Έχουμε φτιάξει ένα καλό γκρουπ μετά τον Ιανουάριο, με καλό κλίμα. Σέβεται ο ένας τον άλλο και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο".

Σας εκνεύρισε η αποβολή του Μυστακίδη;
"Όλοι οι κανονισμοί εφαρμόζονται σε εμάς. Θα είναι έκπληξη αν τελειώσουμε ένα ντέρμπι με έντεκα παίκτες".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ