ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ουζουνίδης: "Η αντίδραση είναι το πρόβλημα"

SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÐÁÏ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÐÁÏ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης τα είχε για μία ακόμη φορά με τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασαν οι παίκτες μετά το τέρμα που πέτυχε ο Τσάβες στο ματς με τον Πλατανιά.

Ο Παναθηναϊκός έμεινε στο 1-1 με τον Πλατανιά και άφησε δύο βαθμών στα "Περιβόλια" στην πρώτη αγωνιστική της Super League. Εκείνο όμως που πείραξε τον Μαρίνο Ουζουνίδη δεν ήταν τόσο οι χαμένοι βαθμοί όσο η αντίδραση που είχαν οι παίκτες του μετά το γκολ του Τσάβες.

Αρχικά, ο προπονητής του Παναθηναϊκού μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς είπε: "Δεν είμαι τόσο απογοητευμένος από το αποτέλεσμα γιατί η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσαμε να έχουμε χάσει. Η απογοήτευση που υπάρχει και θα πρέπει να το αλλάξουμε αν θέλουμε να διεκδικήσουμε πράγματα είναι η αντίδρασή μας μέσα στο παιχνίδι. Υπήρχαν κάποια δεδομένα πριν τον αγώνα. Υπήρχε το παιχνίδι της Πέμπτης, υπήρχε η κούραση, οι απουσίες, Κατανοητά όλα αυτά, υπήρχε η έλλειψη εναλλακτικών λύσεων, αναγκαστήκαμε να χρησιμοποιήσαμε παίκτες που δεν ήταν στο επιθυμητό επίπεδο να παίξουν. .

Παρόλα αυτά προηγηθήκαμε στο σκορ. Κι ενώ έπρεπε να τελειώσουμε το παιχνίδι, σε πέντε λεπτά δεχθήκαμε την ισοφάριση. Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα. Αυτό είναι ένα θέμα που συνεχίζεται από πέρυσι. Μιλάμε συνέχεια για αυτό. Προσπαθούμε να δώσουμε στους ποδοσφαιριστές να το καταλάβουν, ότι όταν μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό όταν πετυχαίνει κάποιο γκολ θα πρέπει να το τελειώνει εκεί το παιχνίδι, ιδίως όταν έρχεται σε τέτοιο χρονικό σημείο το γκολ. Αντί για αυτό εμείς με το που βάλαμε το γκολ, έχοντας 7-8 παίκτες στην περιοχή μας, δεχθήκαμε το γκολ. Εκεί είναι η απογοήτευση. Από εκεί και πέρα υπήρχε και ο τραυματισμός του Μολέντο. Αναγκαστήκαμε να παίξουμε και με παίκτη λιγότερο. Για αυτό σας λέω το πρόβλημα δεν είναι το αποτέλεσμα το πρόβλημα είναι η αντίδραση μας μετά το γκολ.

Παρότι βάλαμε και τρίτο χαφ για να δέσουμε το κέντρο, στην πρώτη φάση που ήρθε ο αντίπαλος στην περιοχή, φάγαμε γκολ. Αυτό είναι ένα θέμα που δημιουργείται από πέρσι στα εκτός έδρας και αν δεν το αλλάξουμε αυτό δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε τίποτα. Παρότι είναι η πρώτη αγωνιστική το πρόβλημα δεν είναι το αποτέλεσμα όπως σας είπα το πρόβλημα είναι η αντίδραση μας. Ξέραμε πως δεν θα είχαμε τη φρεσκάδα που χρειάζεται μετά το ματς της Πέμπτης που ήταν υψηλού ρυθμού. Σας είπα ότι έπαιξαν παίκτες σε θέσεις που δεν έχουν αγωνιστεί και παίκτες που έπρεπε να αγωνιστούν 10-20 λεπτά. Παρόλα αυτά δεν δικαιολογούμαστε έπρεπε να τελειώσουμε το ματς .

Συγχαρητήρια στον Πλατανιά, καλή σεζόν. Θα δούμε τα προβλήματα που έχουμε για να επικεντρωθούμε στο ματς της Πέμπτης. Το τελευταίο διάστημα έχουμε πολλές ατυχίες μέσα στα παιχνίδια και όλοι είναι σοβαροί αλλά πρέπει να το αντιμετωπίσουμε"

Για τον Μολέντο: "Ψάχνουμε ακόμα το ασθενοφόρο... Έφυγε πριν το παιχνίδι αν δεν κάνω λάθος. Είναι ένα θέμα που πρέπει να το κοιτάξουμε όχι μόνο εδώ οι άνθρωποι αλλά γενικά στα γήπεδα. Τώρα ήταν το χέρι αν ήταν κάτι άλλο μπορεί να είχαμε μεγαλύτερα προβλήματα".

Για το ματς της Πέμπτης: "Το ματς της Πέμπτης είναι διαφορετικό παιχνίδι, από την αρχή είπαμε ότι φαβορί είναι η Μπιλμπάο. Από τη στιγμή που το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό οι πιθανότητες είναι λίγες. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα πάμε να παίξουμε και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Να δούμε και ποια παιδιά θα έχουμε στη διάθεση μας αλλά το σίγουρο είναι πως θα πάμε να παίξουμε".

Για τον Τσάβες: "Όχι δεν με αγχώνει είναι κάτι που πρέπει να διορθώσουμε. Είναι εντελώς διαφορετικό παιχνίδι της Πέμπτης και εντελώς διαφορετικό το σημερινό. Σήμερα αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ σφιχτή, πρέπει να έχεις φρεσκάδα, ενέργεια που εμείς δεν την είχαμε και καλά άκρα. Τον Τσάβες τον ξέρουμε. Αν είχα τη δυνατότητα θα τον έβαζα 10-15 λεπτά. Από τη στιγμή που είναι έτσι η κατάσταση για εμάς αναγκάστηκε να παίξει περισσότερο. Δεν είναι θέμα ανετοιμότητας, είναι θέμα προσαρμογής. Έχει έρθει την Τετάρτη δεν έχει κάνει προπονήσεις, έχει έρθει την Τετάρτη. Είναι ένας παίκτης που τον ξέρουμε, για αυτό τον φέραμε. Ικανός σε αυτές τις φάσεις και είναι σίγουρο είναι πως θα μας βοηθήσει".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ