ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ουζουνίδης: "Έχουμε βαριά φανέλα"

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Μαρίνος Ουζουνίδης, στάθηκε στη "βαριά" φανέλα του "Τριφυλλιού" εξηγώντας την εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) με τον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Ολυμπιακό (1-1) στο "Γ. Καραϊσκάκης" για το μεγάλο ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής της Super League κι ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Μαρίνος Ουζουνίδης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα.

Επιβεβαίωσε ότι ο Όμρι Άλτμαν υπέστη ζημιά στους χιαστούς, στάθηκε στη βαριά φανέλα του "τριφυλλιού", αρνήθηκε να μιλήσει για τη διαιτησία, ενώ υποστήριξε αναφερόμενος στη διοίκηση... "ελπίζω να το είδαν και να χάρηκαν".

"Όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι είναι λογικό να είμαστε ευχαριστημένοι με την ισοπαλία. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλά οργανωμένοι αμυντικά. Δυστυχώς δεν δημιουργήσαμε αυτά που θέλαμε. Δύο-τρία παιδιά δεν ήταν και στην καλύτερή τους μέρα μεσοεπιθετικά. Δεν απειλήθηκαμε πολύ, αλλά δεν δημιουργήσαμε κιόλας. Στο δεύτερο μέρος ζήτησα από τους παίκτες να παίξουν ποδόσφαιρο, δεν είχαν να χάσουν κάτι. Ήθελα να δείξουν την ποιότητα που έχουμε.

Ήρθε και η αποβολή που άλλαξαν τα σχέδιά μας, αλλά στη συνέχεια ανταποκρίθηκαν πολύ καλά. Δημιουργήθηκαν φάσεις. Σίγουρα θα μπορούσε και ο Ολυμπιακός στην αντεπίθεση να σκοράρει από τη στιγμή που ανοιχτήκαμε, όμως σε γενικές γραμμές νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο.

Δυστυχώς για εμάς, δεν κερδίζουμε πολλά βαθμολογικά, αλλά το δυσάρεστο είναι ότι είχαμε στην τελευταία φάση τον τραυματισμό του Άλτμαν με χιαστούς. Καταλαβαίνετε ότι δεν είμαστε προετοιμασμένοι για τόσο σοβαρό τραυματισμό. Πρέπει η ομάδα να σταθεί κοντά στον παίκτη για να επανέλθει".

Αν ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος μεσοεπιθετικά θα έφευγε με τη νίκη;

"Ο Ολυμπιακός έχει καλούς παίκτες, έχει μονάδες που θα μπορούν να σου κάνουν τη διαφορά, αλλά εμείς ως σύνολο είμαστε πιο καλοί. Δεν βγάλαμε στο πρώτο ημίχρονο αυτά που θέλαμε. Η έλλειψη κόσμου του Ολυμπιακού ήταν υπέρ μας. Θα μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερα πράγματα.

Στο δεύτερο ημίχρονο γυρίσαμε καλύτερα την μπάλα, σίγουρα η είσοδος του Μουνιέ μάς έδωσε περισσότερη ταχύτητα μπροστά, είχαμε πει ότι θα έμπαινε γύρω στα 20 με 30 λεπτά, γιατί δεν είναι 100% έτοιμος. Όπως εξελίχθηκε το ματς είμαστε ευχαριστημένος.

Ότι δεν χάσαμε τουλάχιστον, όχι για τον βαθμό. Ο βαθμός δεν μας δίνει κάτι. Τουλάχιστον είμαστε μία μεγάλη ομάδα, έχουμε μία πολύ βαριά φανέλα και θα πρέπει να προσπαθούμε να ανταποκριθούμε όσο καλύτερα μπορούμε".

Θα θέλατε να σχολιάσετε τις δύο φάσεις των πέναλτι;

"Δεν μπορώ να ξέρω. Απ' ό,τι άκουσα είναι οριακά έξω το δικό μας. Δεν είχα εικόνα. Εδώ έχουν γίνει εγκλήματα εις βάρος μας και δεν έχουμε μιλήσει για τη διαιτησία. Θα μιλήσω τώρα;".

Είχατε κάποιο τηλεφώνημα από κάποιον άνθρωπο της διοίκησης; Πιστεύετε ότι το είδαν το ντέρμπι τουλάχιστον;

"Δεν ξέρω. Ελπίζω να το είδαν και να χάρηκαν. Τηλεφώνημα δεν έχει υπάρξει. Με τον μεγαλομέτοχο έχω να μιλήσω από τον Σεπτέμβριο. Αυτοί που είμαστε κοιτάμε να κρατήσουμε την ομάδα όσο ψηλότερα μπορούμε με αξιοπρέπεια. Εχουμε ένα γκρουπ, έχουμε παιδιά με τις όποιες ικανότητες έχουν προσπαθούν να ανταποκριθούν".

Παίξατε 30 λεπτά με δέκα παίκτες, αλλά δεν φάνηκε αυτό στον αγωνιστικό χώρο.Είναι η καλή φυσική κατάσταση ή οι αλλαγές που κάνατε;

"Ελευθερωθήκαμε περισσότερο που δεχτήκαμε το γκολ και ρισκάραμε περισσότερο. Σίγουρα και οι αλλαγές βοήθησαν. Ξέρουμε ότι ο Μουνιέ όταν είναι καλά μπορεί να κάνει τη διαφορά. Δεν μπορώ να πω ότι είναι θέμα φυσικής κατάστασης, γιατί δεν ξέω πώς είναι ο αντίπαλος. Τα παιδιά δεν ήθελαν να χάσουν. Ο Ολυμπιακός είχε κάποιες φάσεις να τελειώσει το ματς, αλλά και εμείς δημιουργήσαμε ευκαιρίες".

Ο στόχος της 5ης θέσης είναι εφικτός τώρα;

"Εφικτός δεν είναι, αλλά εμείς θα το προσπαθήσουμε. Είναι πολλά τα προβλήματα, αλλά είμαστε μία μεγάλη ομάδα που θα πρέπει να το προσπαθήσουμε. Να ξέρουμε ότι το προσπαθήσαμε. Να έχουμε ψηλά το κεφάλι και να πούμε ότι κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ