ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ουζουνίδης: "Είχαμε ενέργεια, πάθος και διάθεση να μην χάσουμε"

Ουζουνίδης: "Είχαμε ενέργεια, πάθος και διάθεση να μην χάσουμε"
EUROKINISSI

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Μαρίνος Ουζουνίδης, στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου στάθηκε στο κακό πρώτο μέρος αλλά και στην διάθεση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του να μην χάσουν το παιχνίδι.

Ο Παναθηναϊκός έδειξε δυο πρόσωπα στο ματς με τον Αστέρα σύμφωνα με τον Μαρίνο Ουζουνίδη καθώς στο πρώτο μέρος ήταν κακός αλλά στο δεύτερο μέρος και ιδίως από τη στιγμή που ο Κουρμπέλης πέρασε στη μεσαία γραμμή βελτιώθηκε και απείλησε τον Αστέρα.

Αυτό ουσιαστικά βοήθησε τους πράσινους να φτάσουν στην ισοφάριση, να ξεπεράσουν τις απουσίες που είχαν και να παραμείνουν ζωντανοί στον στόχο της πεντάδας ενώ ο 49χρονος τεχνικός υποστήριξε πως περιμένει και τις προσθήκες ενόψει των τελευταίων πέντε αγώνων για να διεκδικήσει το τριφύλλι ότι καλύτερο μπορεί.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είπε στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου:

"Ξέραμε ότι είναι ένα δύσκολο ματς καθώς εκτός τις πολλές απουσίες που μας οδήγησε στο να κάνουμε πολλές αλλαγές είχαμε να αντιμετωπίσουμε και μια ομάδα καλά οργανωμένη, οπότε το παιχνίδι δεν θα ήταν εύκολο για εμάς. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε θέματα στο κατέβασμα της μπάλας, δεν κάναμε αυτό που θέλαμε και δεν παίξαμε συγκεντρωμένα. Δεν ήταν καλή η μεσαία γραμμή μας και δεν κάναμε φάσεις.

Στο δεύτερο μέρος δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλάξαμε την διάταξη μας, και βάλαμε και τον Δημήτρη στη μεσαία γραμμή και γίναμε λίγο καλύτεροι. Κυκλοφορήσαμε τη μπάλα και φτάσαμε με αξιώσεις στην περιοχή και θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί σε μια ωραία φάση με τον Δώνη. Μετά το γκολ του Αστέρα δυσκολευτήκαμε αλλά είχαμε ενέργεια, διάθεση και πάθος για να μην χάσουμε το παιχνίδι. Σε αυτή τη φάση έστω και μια απώλεια είναι σημαντική για εμάς. Παρότι δεν κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι δεν μπορώ να έχω παράπονα από τους παίκτες μου.

Ξέρουμε τις αδυναμίες μας, υστερούμε σε συγκεκριμένες θέσεις και στην λειτουργία που θέλουμε στο επιθετικό κομμάτι. Συνεχίζουμε και περιμένουμε να δούμε τις προσθήκες που θα έχουμε για να διεκδικήσουμε την πέμπτη θέση".

Είπατε για επιστροφές, θα δούμε και τον Μολίνς να παίρνει περισσότερο χρόνο;
"Δεν ήθελα να τον βάλω τόσο νωρίς καθώς έχει κάνει μόνο μια προπόνηση. Αλλά επειδή έχει την εμπειρία για αυτό προτιμήσαμε να μπει".

Θα θέλετε να μας κάνετε ένα σχόλιο για όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα και την είσοδο του κ. Γιαννακόπουλου;
"Όχι δεν είναι δική μου δουλειά αυτή. Μακάρι να γίνει το καλύτερο για την ομάδα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ