ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ουζουνίδης: "Είμαι μικρός για να κρατήσω αυτή την ομάδα"

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (SUPERLEAGUE)(ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (SUPERLEAGUE)(ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ EUROKOINISSI

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης παρά την καθολική αποδοχή που έχει απ' όλους στον Παναθηναϊκό δεν θεωρεί ότι μπορεί μόνος του να κρατήσει όρθια την ομάδα ζητώντας και απ' άλλους να είναι δίπλα στην ομάδα.

Κατά την αποχώρηση του από την Λεωφόρο ο Μαρίνος Ουζουνίδης έγινε αποδέκτης πολλών συγχαρητηρίων από φίλους του Παναθηναϊκού που περίμεναν έξω από το γήπεδο.

Τους άκουσε μάλιστα να φωνάζουν και ρυθμικά το όνομα του γεμίζοντας για ακόμη φορά από ικανοποίηση που μπορεί και τους κάνει χαρούμενους. Λίγο πιο εκεί τον περίμενε η κάμερα της ΕΡΤ για να του πάρει δυο δηλώσεις για τη σημασία της νίκης αλλά και τη συνέχεια.

Ο Έλληνας τεχνικός μεταξύ άλλων σημείωσε πως ο ίδιος μόνος του είναι μικρός για να κρατήσει όρθια την ομάδα και ζήτησε τη στήριξη και άλλων ανθρώπων:

Για τη νίκη στο ντέρμπι και το αν νιώθει δικαιωμένος:
«Τρεις βαθμοί και τίποτα άλλο. Δεν είναι δικαίωση. Το θέμα είναι η ομάδα, είμαι πολύ χαρούμενος γιατί τα παιδιά έδειξαν ότι έχουν μεγάλες δυνατότητες. Δεν είναι ότι αισθάνομαι πίεση, αλλά μεγάλη ευθύνη. Εγώ είμαι πολύ μικρός για να κρατήσω αυτή την ομάδα, θέλουμε και κάποιους άλλους να είναι κοντά μας»

Όσο για την συνέχεια ο Ουζουνίδης τόνισε: «Θέλουμε να ισορροπήσουμε τα εντός και εκτός έδρας ματς. Αν το καταφέρουμε θα είμαστε ανταγωνιστικοί».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ