ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ουζουνίδης: "Δύσκολο και για εμάς και για τον ΠΑΟΚ"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
Ουζουνίδης EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης υποστήριξε ότι τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου θα είναι δύσκολα και για τις δύο ομάδες. Τι ανέφερε για το φιλικό με την Παναχαϊκή και για τον στόχο του "τριφυλλιού".

Για τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας μίλησε στη Nova ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο τεχνικός των "πρασίνων" μίλησε για δύο δύσκολα ματς και για τις δύο ομάδες, ενώ αναφέρθηκε ακόμα στο νικηφόρο (3-1) φιλικό με την Παναχαϊκή στην Πάτρα, αλλά και στον στόχο του "τριφυλλιού".

Για το φιλικό με την Παναχαϊκή:

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι, τα παιδιά που έπαιξαν χρειάζονταν να βρουν ρυθμό. Είναι λογικό να μην υπάρχει η συνοχή που πρέπει για αυτό και δεν ήμασταν σε αρκετά διαστήματα του αγώνα τόσο καλοί. Αυτό όμως που μας ενδιέφερε ήταν να κάνουν τα τρεξίματά τους, να πάρουν τη φυσική κατάσταση που θέλουμε για να είναι έτοιμοι και στη συνέχεια του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου».

Για το τι κρατά από το ματς με την Παναχαϊκή:

«Δεν χρειαζόταν να δω κάτι συγκεκριμένο ή ατομικά από τους παίκτες. Ξέρω ποιοι είναι και τι δυνατότητες έχουν. Αυτό που με ενδιέφερε ήταν να πάρουν λίγο αγωνιστικό ρυθμό».

Για τον στόχο του Παναθηναϊκού:

«Να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά και να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Να πάμε στα πλέι οφ και από εκεί και πέρα να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Για τα προσεχή ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ:

«Ο θεσμός του Κυπέλλου μας ενδιαφέρει. Ξέρουμε ότι θα είναι δύο δύσκολα παιχνίδια και για εμάς και για τον αντίπαλο. Αυτό που έχει σημασία για εμένα είναι να βρεθούμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ