ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ουζουνίδης: "Δύσκολα θα έρθουν άλλοι παίκτες"

ΛΑΜΙΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΛΑΜΙΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου αφού στάθηκε στη σημασία της νίκης για τον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε στην μεταγραφική ενίσχυση που είναι αναγκαία αλλά δύσκολη για το τριφύλλι και μίλησε για τις αποχωρήσεις.

Απόλυτα ικανοποιημένος από την διάθεση των ποδοσφαιριστών του και την εικόνα της ομάδας έμεινε ο Μαρίνος Ουζουνίδης με τον τεχνικό του Παναθηναϊκού να στέκεται και στην έλλειψη ενός φορ που θα τελείωνε τις φάσεις που δημιούργησαν οι πράσινοι.

Ο 49χρονος προπονητής τόνισε ότι δύσκολα θα έρθουν παίκτες καθώς δεν υπάρχουν τα χρήματα ενώ για τις αποχωρήσεις τόνισε πως ο Παναθηναϊκός έχει τον τελευταίο λόγο.

Χαρακτηριστικά όσα είπε:

"Χρειαζόμασταν πολύ αυτήν την νίκη. Ήρθε μετά από ένα πολύ καλό ματς , κάναμε φάσεις. Αυτό που μας έλειψε ήταν στην τελική ενέργεια. Φτάσαμε τόσο αργά να σκοράρουμε και αυτό μας αδικεί. Θα δουλέψουμε σε αυτό γιατί τέτοιου είδους παιχνίδια πρέπει να τα τελειώνεις νωρίς για να μην σε τιμωρήσει ο αντίπαλος".

Είχατε πει ότι στον δεύτερο γύρο όσοι παίκτες θα είναι εδώ θα είναι έτοιμοι να βοηθήσουν, είδατε διάθεση από τους παίκτες σας;
"Και στα τελευταία παιχνίδια δεν ήμασταν τόσο κακοί. Στην Ξάνθη ήμασταν καλοί και έπρεπε να κερδίσουμε. Μας έλειπε το γκολ και όταν συμβαίνει αυτό αγχώνεσαι.

Θα περιμένουμε τις επόμενες μέρες αν θα γίνει κάτι άλλο γιατί ξέρετε ότι κάθε μέρα αλλάζουν τα πράγματα στην ομάδα. Ελπίζω να μην έχουμε πολλές ακόμα αποχωρήσεις. Όπως πάνε τα πράγματα δύσκολα βλέπω να έρχονται άλλοι παίκτες και λόγω της κατάστασης που έχουμε αλλά και λόγω του ότι δεν έχουμε λεφτά για προκαταβολές.

Σίγουρα χρειαζόμαστε κάποιους παίκτες, είναι φανερό σε ποιες θέσεις. Όπως είναι τα πράγματα πρέπει πρώτα να έρθουν λεφτά και μετά οι παίκτες".

Τα τέρματα τα οποία λείπουν από την ομάδα, όπως και σήμερα, μπορεί να δώσει τη λύση ο Δώνης που έπαιξε σήμερα σαν φορ;
"Ο Χρήστος είναι ένα παιδί που όπου και αν τον βάλεις προσπαθεί. Και άλλες φορές στην προπόνηση έχει παίξει ως επιθετικός. Έχει την κίνηση στον χώρο, δεν είναι η θέση του όμως.

Δεν έχουμε όμως πολλές επιλογές αυτή είναι η αλήθεια. Περίμενα περισσότερα από τον Σωτήρη. Βέβαια ήταν το πρώτο του ματς στην Λεωφόρο και μπορεί να έπαιξε και αυτό ρόλο αλλά προσπάθησε".

Στο σημερινό παιχνίδι ήταν αρκετά καλός και ο Μουνιέ, έδειξε την ποιότητα του. Εσείς λέγατε ότι ο Παναθηναϊκός έχει ποιοτικούς παίκτες αλλά ακόμα δεν έχουν δείξει τις δυνατότητες τους. Είστε ευχαριστημένος;
"Το πρώτο του παιχνίδι ήταν στην ουσία ήταν για τον Άντονι. Τον είχαμε βάλει χωρίς να είναι έτοιμος. Το θέμα είναι να έχει συνέχεια. Δεν με ενθουσιάζει ένα παιχνίδι. Είναι ένας παίκτης έμπειρος περιμένουμε να έχει διάρκεια και να συνεχίσει να βοηθάει".

Ενόψει του αγώνα του Κυπέλλου την Τετάρτη με την Λαμία θα μπορούσε η ομάδα να πάρει τη πρόκριση; "Το αποτέλεσμα ήταν πολύ άσχημο. Ήταν πλασματικό το 4-1. Θα μπορούσε να είναι και ανάποδα. Εμείς θα κάνουμε την προσπάθεια μας και αν τα καταφέρουμε θα το δούμε στο τέλος".

Είδαμε να παίξει και ο "φευγάτος" Χίλιεμαρκ αλλάζει κάτι ή όσο θα είναι εδώ θα υπολογίζεται;
"Όσο είναι εδώ υπολογίζονται κανονικά".

Ο Οικονόμου θα μπορούσε να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Μολέντο;
"Όχι είναι εντελώς διαφορετικοί παίκτες. Όμως με τον Ροντρίγκο πρέπει να γίνει αυτό που πρέπει να γίνει. Δεν εξαρτάται από εμάς. Στο ποιος θα μείνει, ποιος θα φύγει εμείς έχουμε τον τελευταίο λόγο. Τον πρώτο λόγο τον έχουν οι παίκτες και οι μάνατζερ τους".

Σε περίπτωση που κάποιοι από τους "φευγάτους" δεν αποχωρήσουν αλλά δεν αλλάξουν συμπεριφορά τι θα κάνετε;
"Η θα μπουν και αυτοί στο γκρουπ ή θα είναι απέξω. Μόνοι τους θα κερδίσουν τη συμμετοχή τους ανάλογα με τη συμπεριφορά τους την αγωνιστική. Δεν είναι μόνο το παιχνίδι αλλά και στην διάρκεια της εβδομάδας".

*Κόπηκαν 6.470 εισιτήρια και εισπράχθηκαν 40.161 ευρώ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ