ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ουζουνίδης: "Δεν παρουσιάζουμε ούτε το 30-40% όσων μπορούμε"

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ICON

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έμεινε ικανοποιημένος μόνο από τη νίκη του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα Σμύρνης και τόνισε ότι αυτή θα δώσει αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη ενόψει της συνέχειας,

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Μαρίνος Ουζουνίδης, έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την επικράτηση του τριφυλλιού κόντρα στον Απόλλωνα και την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Όχι τόσο για την απόδοση καθώς αυτή πάλι δεν τον ενθουσίασε αλλά για την εμπιστοσύνη και την αυτοπεποίθηση που θα πάρουν μέσα από τις νίκες. Επίσης αναφέρθηκε στους Τσάβες-Λουτσιάνο αλλά και στον Κουτρουμπή για τον οποίο σημείωσε ότι παίζει με προβλήματα εδώ και ένα μήνα.

Χαρακτηριστικά είπε:

"Μπορεί να κερδίσαμε το παιχνίδι, τους βαθμούς αλλά εμένα με ενδιαφέρει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα, χρειαζόμαστε δουλειά. Το αποτέλεσμα σου δίνει λίγο περισσότερη άνεση και εμπιστοσύνη στους παίκτες. Δεν παρουσιάζουμε ούτε το 30-40% απ' όσα μπορούμε. Φαίνεται ότι λείπει η εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση που θα έπρεπε να έχουμε σαν παίκτες μεγάλης ομάδας τους.

Μπορώ να τους δικαιολογήσω, μπορώ να βρω πολλά πράγματα να πω "οκ". Τους καταλαβαίνω. Περιμένω να βγάλουμε όμως μεγαλύτερη προσωπικότητα. Μετά το αποτέλεσμα που πήραμε, χρειαζόμασταν τους βαθμούς καθώς έχουμε πέντε, δηλαδή τρεις. Προχωράμε. Θέλει μεγάλη προσπάθεια και δουλειά για να γίνουμε ένα καλό γκρουπ".

Δεν ήταν καλή η εικόνα, ήρθε η νίκη όμως, τι είναι αυτό που σας κάνει να πιστεύετε ότι θα γίνετε καλύτεροι; "Βλέπω στις προπονήσεις τι γίνεται. Δεν έχουν καμία σχέση με αυτή των αγώνων. Χρειάζεται χρόνος για να βρεθούν μεταξύ τους. Αυτά είναι λογικά, έχω υπομονή τους πιστεύω πολύ, όσο πιο γρήγορα γίνεται τα πράγματα θα γίνονται καλύτερα.

Βέβαια σήμερα υπήρχαν δύσκολες καιρικές συνθήκες και για τις δυο ομάδες αλλά για εμάς για ένα λόγο παραπάνω καθώς εμείς ήμασταν η ομάδα που θα έπρεπε να δημιουργήσουμε. Ενώ ο αντίπαλος έπαιζε μαν του μαν μόνο. Δεν ήταν εύκολο αυτό και έπρεπε να κάνουμε επίθεση και παράλληλα να μη δεχτούμε αντεπιθέσεις. Πέρα από μια φάση όμως στο δεύτερο μέρος δεν κινδυνέψαμε στο ματς. Στο δημιουργικό κομμάτι χρειάζονται περισσότερα πράγματα αυτοματισμοί και ενέργεια.

Δεν υπάρχει αυτοπεποίθηση στους παίκτες, δεν είναι τόσο καλά για να δημιουργήσουν υπεραριθμία στην επίθεση, να πάνε στο ένας-ένας. Το βλέπω ότι θα αλλάξουν τα πράγματα. Δεν ξέρω αν θα είναι στο επόμενο ματς, όταν γίνεται κάτι καινούριο, δημιουργείται ένα καλό γκρουπ τότε δεν ξέρεις πότε θα είναι έτοιμο. Οι νίκες και τα καλά αποτελέσματα όμως σου δίνουν χρόνο".

Τις τελευταίες μέρες γίνονται διάφορες ζυμώσεις για τα διοικητικά πως μπορείτε να κρατάτε τους παίκτες μακριά απ' όλα αυτά. Δεν σας επηρεάζει;
"Και βέβαια επηρεάζει. Εμείς δεν μπορούμε να επέμβουμε και να κάνουμε κάτι σε αυτό. Δεν είναι ότι καλύτερο να διαβάζεις ότι μπορεί να αλλάξει και να υπάρχει ένα αρνητικό κλίμα. Σε αυτό το σημείο να πω για τον κόσμο ότι ναι μεν υπήρχαν αρνητικές αντιδράσεις για τη διοίκηση αλλά στάθηκε στην ομάδα. Και εμείς με τη σειρά μας στο Κορωπί πρέπει να δουλέψουμε, να προσπαθούμε για να γίνουμε καλύτεροι. Ο Παναθηναϊκός δεν θα μείνει έτσι οι άνθρωποι που είναι θα βοηθήσουν".

Η απουσία των Τσάβες, Λουτσιάνο από την ενδεκάδα είχε να κάνει με το να καταλάβουν οι Λατίνοι που έχουν έρθει όπως δηλώσατε προχθές;
"Όχι μόνο αυτό. Παίρνεις κάποιες παραμέτρους, όταν είπα ότι φταίω εγώ εννοώ ότι προσπαθώ να τους βάλω σιγά-σιγά στην ομάδα. Και επειδή ήξερα ότι λόγω της ζέστης θα χρειαστεί και περισσότερη ενέργεια ήθελε να πάρω το μικρότερο δυνατό ρίσκο σε σχέση με το πως ξεκινήσαμε και δουλέψαμε στην αρχή της σεζόν. Δεν είναι και 100% έτοιμοι από πλευράς φυσικής κατάστασης οπότε επέλεξα να ξεκινήσω έτσι".

Στα επόμενα ματς θα δούμε τον Κουρμπέλη να παίζει και πάλι στόπερ μετά και την είσοδο του Σιλά στο παιχνίδι;
"Περιμένουμε πρώτα να δούμε με τον Μολέντο τι θα γίνει. Την Τετάρτη δεν θα είναι 100% έτοιμος αλλά έχει κάνει κάποιες προπονήσεις με την ομάδα και το Σάββατο μπορεί να τον έχουμε στη διάθεση μας. Είναι κάτι που υπάρχει στη σκέψη μας. Αν μπορέσουμε να δουλέψουμε και κάτι διαφορετικό θα το δούμε. Ο Σιλα είναι ένας παίκτης κόφτης, όχι μάστορας. Χρειαζόμαστε και τέτοιους και έχει όλα τα στοιχεία που θέλουμε".

Έχετε ένα παιχνίδι για το Κύπελλο την Τετάρτη, μπορεί να δείτε κάτι διαφορετικό;
"Σίγουρα θα κάνουμε κάποιες αλλαγές. Υπάρχει και μετά το ματς του Σαββάτου και παρά το γεγονός ότι ζητήσαμε αλλαγές αυτές δεν έγιναν. Καταλαβαίνετε ότι πρέπει να γίνουν κάποιες αλλαγές αλλά είναι το πρώτο ματς και πρέπει να το κερδίσουμε ώστε στη συνέχεια να είναι πιο εύκολα τα πράγματα. Να μην έχουμε την πίεση που έρχεται μετά από ένα άσχημο αποτέλεσμα".

Είδαμε τον Μουνιέ να γίνεται αλλαγή, τι είχε;
"Ένα χτύπημα στον μηρό αλλά δεν είναι κάτι. Ο Κουτρουμπής είχε ένα πρόβλημα με τον προσαγωγό. Το έχει καιρό. Λέγονται και γράφονται πολλά αλλά από τη στιγμή που είναι παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να υπάρχει ένας σεβασμός. Ο Γιώργος κανονικά δεν θα έπρεπε να παίζει σε αυτά τα ματς αλλά είναι εδώ και μας βοηθάει".

Ο Βιγιαφάνιες θα μπορεί να παίξει πλέον από εδώ και πέρα;
"Ο Λούκας έκανα μαζί μας χθες αν μας δοθεί η ευκαιρία να τον βάλουμε στο παιχνίδι με την Λάρισα θα είναι καλό. Ξέρει το παιχνίδι της ομάδα μας αλλά δεν έχει κάνει ακόμα καθόλου προετοιμασία. Είναι ένα σημαντικό εργαλείο. Το είπα και πρι το παιχνίδι εμείς μπήκαμε σε μια διαδικασία να βελτιώσουμε το επιθετικό παιχνίδι αλλά πλέον μετά τις απουσίες που έχουμε πρέπει να φτιάξουμε και το αμυντικό. δεν είναι τόσο εύκολο. Αν τα αποτελέσματα έρθουν καλώς αν όχι θα πρέπει να δείξουμε υπομονή".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ