ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ουζουνίδης: "Δεν μας έχει κανείς σε υπόληψη τα τελευταία χρόνια"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης στο πρώτο του σχόλιο μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ στάθηκε στο γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός μπήκε για να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο του και στη συνέχεια άφησε αιχμές για τη διαιτησία του Θάνου.

Στην ανυποληψία που έχουν τον Παναθηναϊκό άπαντες τα τελευταία χρόνια, αφορμή την αποβολή του Ινσούα, στάθηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στο πρώτο του σχόλιο μετά την ήττα από την ΑΕΚ.

Ο Έλληνας τεχνικός άφησε αιχμές για τη διαιτησία του Θάνου που χάλασε το παιχνίδι όπως δήλωσε ενώ αγωνιστικά στάθηκε στην προσπάθεια της ομάδας του να αιφνιδιάσει την ΑΕΚ.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Μαρίνος Ουζουνίδης είπε μετά το τέλος της αναμέτρησης:

"Εμείς μπήκαμε καλά στο παιχνίδι. Θέλαμε να αιφνιδιάσουμε την ΑΕΚ, να πάρουμε τον έλεγχο, να δημιουργήσουμε πίεση, κάναμε τις ευκαιρίες μας αλλά δεν μπορέσαμε να βάλουμε ένα γκολ. Εν συνεχεία σε μια φάση, σε μια κίνηση του Αραούχο με πλάτη δεχθήκαμε το τέρμα.

Μετά χάλασε το παιχνίδι. Εμάς σαν Παναθηναϊκός δεν μας έχει κανείς σε υπόληψη τα τελευταία χρόνια. Όταν γίνονται όλα αυτά για το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα και υπάρχει γκρίνια από τον έναν γκρίνια από τον άλλο θα πρέπει να είναι πιο προσεχτικοί και να μην δίνουν δικαιώματα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ