ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ουζουνίδης: "Δεν δικαιούμασταν την ήττα"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου δεν θέλησε να σταθεί στην διαιτησία τονίζοντας ότι ναι μεν υπάρχουν κάποιες αμφισβητούμενες φάσεις για τις οποίες όμως δεν θα ήθελε να μιλήσει.

Το ματς με την Ξάνθη πέρασε για τον Παναθηναϊκό χωρίς να μπορέσουν οι πράσινοι να πάρουν κάτι καλό από την αναμέτρηση με τους Ακρίτες και ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε την αναμέτρηση τόνισε ότι η ομάδα του δεν έπρεπε να χάσει καθώς η Ξάνθη με μια ευκαιρία έκανε γκολ.

Επίσης απένειμε τα εύσημα στον Ζίβκοβιτς ενώ αν και όπως είπε υπάρχουν αμφισβητούμενες φάσεις δεν θέλησε να σταθεί σε αυτές.

Μεταξύ άλλων σημείωσε:

"Ήταν ένα αποτέλεσμα σήμερα που σε καμία περίπτωση δεν το δικαιούμασταν. Ήμασταν η ομάδα που προσπαθήσαμε να παίξουμε, ξέραμε ότι θα είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο που θα έπαιζε πολύ κλειστά. Δυστυχώς για εμάς το μοναδικό σουτ που έκανε ο αντίπαλος ευτύχησε να σκοράρει.

Αντίθετα εμείς στις τέσσερις πέντε ευκαιρίες που κάναμε ο αντίπαλος τερματοφύλακας ήταν σε καλή μέρα. Είχαμε και δυο-τρεις περιπτώσεις αμφισβητούμενες φάσεις αλλά δεν θέλω να τις σχολιάσω περισσότερο.

Σίγουρα ήταν ένα αποτέλεσμα που δεν το δικαιούμασταν σε καμία περίπτωση. Από εκεί και πέρα είναι αυτό. Πρέπει να το αποδεχτούμε να συνεχίσουμε με ακόμα περισσότερο ζήλο στην συνέχεια και διάθεση γιατί ξέρουμε ότι θα βρούμε πολλά εμπόδια στο μέλλον. Συγχαρητήρια στην Ξάνθη για την νίκη της".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ