ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ουζουνίδης: "Αυτά γίνονται στην Ελλάδα, μόνη μας απάντηση στο γήπεδο"

Ουζουνίδης: "Αυτά γίνονται στην Ελλάδα, μόνη μας απάντηση στο γήπεδο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ήταν αρκετά ψύχραιμος μετά τα όσα έγιναν στο "Γ. Καλαφάτης" και ζήτησε από τους παίκτες του που ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση να αντιδράσουν με την απόδοση τους μέσα στο γήπεδο.

Η πρώτη προπόνηση του Μαρίνου Ουζουνίδη στον Παναθηναϊκό ήταν επεισοδιακή. Ο 48χρονος τεχνικός δεν θα είχε φανταστεί με τίποτα τα όσα συνέβησαν και το ντου στο "Γ. Καλάφατης".

Ως γνώστης όμως της ελληνικής πραγματικότητας εμφανίστηκε αρκετά ψύχραιμος τόσο στην διάρκεια των όσων έγιναν προσπαθώντας να μπει στη μέση και να ηρεμήσουν τα πράγματα όσο και μετά το τέλος του όλου σκηνικού.

Ο Ουζουνίδης ήταν αυτός που θέλησε μάλιστα να ανεβάσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του μετά τα όσα συνέβησαν βλέποντας ότι οι περισσότεροι εξ αυτών ήταν σε κακή κατάσταση.

Ο 48χρονος προπονητής συγκέντρωσε τους πράσινους και τους είπε μεταξύ άλλων:

"Παιδιά αυτά τα πράγματα δυστυχώς γίνονται στην Ελλάδα. Εμείς μόνο με ένα τρόπο μπορούμε να απαντήσουμε και αυτός είναι με την απόδοση μας μέσα στο γήπεδο. Στο χέρι μας είναι να ανατρέψουμε την κατάσταση".

Φυσικά κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν τα όσα είπε ο Ουζουνίδης μπόρεσαν να συνεφέρουν κάπως τους πράσινους ενόψει και της συνέχειας και του αγώνα που έρχεται με τον ΠΑΟΚ.

Η ομιλία του πριν το "ντου"

Όπως είναι φυσικό ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού είχε μιλήσει στους πράσινους και πριν την έναρξη της προπόνησης, στην πρώτη του ομιλία προς τους παίκτες του τριφυλλιού αλλά φυσικά τα όσα ακολούθησαν έχουν μεγαλύτερη σημασία.

Ο Ουζουνίδης στην πρώτη του ομιλία ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού να βγάλουν εγωισμό και να σταματήσουν τις διαμαρτυρίες προς τους διαιτητές λέγοντας:

"Κάνουμε μια καινούρια προσπάθεια. Θέλω να να βγάλουμε εγωισμό, επίσης από εδώ και στο εξής τέλος οι διαμαρτυρίες στους διαιτητές. Θέλω να δείχνουμε ομάδα μέσα στο γήπεδο".

Επίσης είχε τετ α τετ με κάποιους παίκτες του Παναθηναϊκού, τους ηγέτες των πράσινων μιλώντας για την φιλοσοφία και τι θέλει να δει από εδώ και στο εξής.

Έβγαλε το πρώτο μέρος της προπόνησης ο Λέτο

Σε ότι έχει να κάνει με την πρώτη προπόνηση του Ουζουνίδη, που πέρασε σε δεύτερη μοίρα, σε αυτή ο 48χρονος τεχνικός είδε τον Λέτο να παίρνει μέρος στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος και σιγά-σιγά θα είναι και πάλι στην διάθεση του. Σε αντίθεση με τους Σάμπα-Λεντέσμα, Ευαγγέλου που έκαναν ατομικό πρόγραμμα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Την πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του Μαρίνου Ουζουνίδη και των συνεργατών του πραγματοποίησαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στο αθλητικό κέντρο της ομάδας. Το πρόγραμμα περιλάμβανε ζέσταμα και γυμναστήριο για όσους αγωνίστηκαν στο Ηράκλειο και ασκήσεις τακτικής για τους υπόλοιπους.

Λεντέσμα και Σάμπα προπονήθηκαν ατομικά, ενώ ο Λέτο έβγαλε το πρώτο μέρος της προπόνησης με τους συμπαίκτες του και συνέχισε ατομικά. Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 17:00"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ