ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ουζουνίδης: "Ας πάρει η διοίκηση την απόφαση για το αν θα μείνω"

SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Ουζουνίδης EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Μαρίνος Ουζουνίδης, έριξε το "μπαλάκι" στη διοίκηση του Παναθηναϊκού όσον αφορά στην παραμονή του στην τεχνική ηγεσία κι εξέφρασε σαφώς τη διαφωνία του με το πλάνο νέων περικοπών.

Στην κάμερα της NOVA μίλησε ο Μαρίνος Ουζουνίδης για το μέλλον του στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού μετά και το νέο πλάνο περικοπών στο "τριφύλλι".

Ο Εβρίτης τεχνικός των "πρασίνων" εξέφρασε τη σαφέστατη διαφωνία του με τις νέες περικοπές κι εναπόθεσε στη διοίκηση την απόφαση για την παραμονή του ή όχι στον πάγκο της ομάδας.

Ουσιαστικά ρίχνει το "μπαλάκι" στη διοίκηση για την αλλαγή του "πλάνου διάλυσης" όπως το χαρακτήρισε, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο παραίτησης αν οι διοικούντες δεν αλλάξουν άποψη ως προς τις επιπλέον περικοπές του μπάτζετ.

Αρχικά ο Έλληνας τεχνικός πήρε το λόγο και είπε αναφορικά με το νέο πλάνο περικοπών:

"Θα πω εγώ κάποια πράγματα που θέλω, ήδη πολλά έχουν γραφτεί. Από τις 21 Σεπτεμβρίου έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στον Παναθηναϊκό, μιλάω από τη μέρα ανακοίνωσης αποχώρησης του μεγαλομετόχου. Η αλήθεια είναι πως όλο αυτό το διάστημα οι άνθρωποι που έχουμε μείνει, εργαζόμαστε πάρα πολύ σοβαρά για τον Παναθηναϊκό. Με τα λάθη μας και τα καλά μας. Δυστυχώς, για εμάς κάθε εβδομάδα αλλάζει το πλάνο.

Και χθες νομίζω ότι ήταν το αποκορύφωμα μιας ξαφνικής αλλαγής, ένα νέο πλάνο που μας παρουσιάστηκε έξι μέρες πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, το κόστος όπως μας ενημέρωσαν της ομάδας έχει ήδη πέσει κάτω από τα 6 εκατ. ευρώ μικτά και χθες μάθαμε ότι πρέπει να πέσει ακόμα 1,5-2,0 εκατ. ευρώ. Οπότε όπως καταλαβαίνετε για να γίνει πρέπει να γίνουν και άλλες αποχωρήσεις, είτε του τιμ για μείωση, είτε των παικτών, είτε της Κ20, είτε της Κ17. Δεν έχει σημασία για αυτούς, για την ομάδα μιλάω πάντα. Είναι ένα χαρτί με νούμερα τι πρέπει να γίνει. Η δική μου άποψη είναι πως ο Παναθηναϊκός δεν είναι μόνο νούμερα, ποσά. Είναι ένα τεράστιο μέγεθος που πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι να το κρατήσουμε σε ένα όσο το δυνατόν πιο καλό επίπεδο με όλες αυτές τις δυσκολίες που υπάρχουν και τις ξέραμε.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ.(Eurokinissi Sports-ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ.(Eurokinissi Sports-ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ EUROKINISSI SPORTS

Παρότι υπήρχαν οι δυσκολίες και όλα αυτά είχαμε κάτι στο μυαλό μας για το πως πρέπει να έρθουν τα πράγματα. Τώρα, πάει να γίνει πάρα πολύ βίαια όλο αυτό. Εγώ διαφωνώ με αυτό το πλάνο, δεν το θεωρώ πλάνο σωτηρίας, αλλά διάλυσης της ομάδας. Αγωνιστικής μιλάω πάντα. Γιατί αυτό είναι το δικό μου το κομμάτι.

Αυτό που έχω να πω όμως είναι ότι στο τέλος της ημέρας αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις δεν είμαι εγώ, δεν είναι ο κ. Διαμαντόπουλος, ο κ. Κόλα, ο κ. Σαραβάκος. Στο τέλος της ημέρας υπάρχει ο μεγαλομέτοχος, υπάρχει ο πρόεδρος, οι σύμβουλοί τους. Οπότε αυτοί είναι που θα πάρουν τις αποφάσεις. Όπως τις έπαιρναν μέχρι τώρα, και αποφάσιζαν για κάποια πράγματα είναι στιγμή να πάρουν ακόμα μια. Δεν έχω να πω κάτι άλλο".

-Υπάρχει σκέψη παραίτησης;
"Σας είπα ότι ήταν να πω σας το είπα".

- Το έχετε μεταφέρει και στην διοίκηση του Παναθηναϊκού; Είναι αυτοί που θα αποφασίσουν τελικά;
"Σας είπα. Για μένα διαφωνώ με αυτό το πλάνο. Δεν είναι πλάνο σωτηρίας. Αυτή είναι η δική μου η γνώμη και η άποψη. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι μια κόλλα χαρτί με κάποια ποσά. Στα δικά μου τα μάτια ο Παναθηναϊκός δεν είναι αυτό. Ούτως ή άλλως και όλο αυτό το διάστημα δεν ήταν Παναθηναϊκός, ήταν κάτι που προσπαθούσαμε να το κρατήσουμε, να κερδίσουμε χρόνο. Να κερδίσουμε ημέρες. Όμως όταν ξαφνικά αλλάζει συνέχεια, και συνέχεια καταλαβαίνετε ότι δεν είναι εύκολο να το δεχτείς. Για αυτό σας είπα ότι άλλοι παίρνουν τις αποφάσεις και αυτό που σας είπα είναι ας πάρουν άλλη μια απόφαση".

Αν αλλάξει αυτή η απόφαση αλλάζουν τα πράγματα;
"Σας είπα ότι είναι αυτό. Πάμε σε άλλα θέματα. Αυτή ήταν η δική μου η τοποθέτηση. Έχουν βγει, σας είπα ότι ήδη το κόστος της ομάδας, όπως μας το είχαν πει, με αυτά που είχαμε πει ότι με κάποιο τρόπο θα φύγουν κάποιοι παίκτες που ξέραμε ότι θα έχουμε πρόβλημα στο αγωνιστικό. Τώρα μας ζητήθηκε αυτό να είναι ακόμα μεγαλύτερο".

- Στον πάγκο θα είστε το Σάββατο;
"Θα το δούμε αυτό. Είμαι προπονητής του Παναθηναϊκού, γιατί να μην είμαι. Σας είπα ότι διαφωνώ με το πλάνο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα είμαι στον πάγκο της ομάδας. Η τοποθέτηση μου ήταν σαφής ότι εγώ διαφωνώ με το πλάνο".

-Θεωρείτε ότι κάποιοι με αυτό το πλάνο μεθοδεύουν την παραίτηση σας γιατί δεν μπορούν να σας απομακρύνουν από το σύλλογο λόγω της κόντρας που υπάρχει;
"Σας είπα ότι έχουν πάρει πολλές αποφάσεις, ας πάρουν ακόμα μια".

-Είναι ρεαλιστικό το πλάνο;
"Όχι. Για μένα όχι. Δεν το θεωρώ πλάνο σωτηρίας αλλά πλάνο αγωνιστικής διάλυσης".

Το δικαιολόγησε η διοίκηση αυτό το πλάνο. Επίσης μέσα σε πέντε μέρες πως θα μπορούσε να γίνει αυτό ακόμα και να θέλατε ή το έβαλε απλά σαν αριθμό;
"Δεν την ενδιαφέρει την ομάδα ποιος θα είναι. Μπορεί να φύγει το τιμ, να μειωθεί και να έρθει κάποιος άλλος που να είναι με λιγότερα. Μιλάμε ψυχρά με αριθμούς και εγώ αυτό που τους είπα είναι ότι ο Παναθηναϊκός δεν είναι χαρτί με νούμερα. Και τα λάθη που έχουν γίνει "ΟΚ' να προσπαθήσουμε να τα καλύψουμε μειώνοντας την ποιότητα που έχει η ομάδα ή και το μπάτζετ που έχει η ομάδα. Αλλά από εκεί και πέρα ο Παναθηναϊκός είναι ένα τεράστιο κλαμπ για να παίζουμε μαζί του".

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

- Με τον Χίλιεμαρκ τι έγινε έτσι ξαφνικά;
"Δεν είναι τόσο ξαφνικό. Κάθε μέρα αν θυμάστε καλά μετά το παιχνίδι της Κυριακής είπα στη συνέντευξη Τύπου τώρα να δούμε ποιους θα έχουμε, ποιους θα ετοιμάσουμε. Για αυτό και ανέφερα στην αρχή ότι αυτά που τραβάμε από τις 21 Σεπτεμβρίου αυτά που τραβάμε είναι απίστευτα πράγματα. Αλλά είναι τόσο τεράστιο το μέγεθος του Παναθηναϊκού που προσπαθείς να το παλέψεις, να το φέρεις όσο μπορείς κάνοντας βέβαια και λάθη. Ο Όσκαρ με όλη αυτή την κατάσταση που υπάρχει θεωρεί ότι είναι καλύτερο για αυτόν να φύγει από την ομάδα. Το έχουμε πει ότι δεν μπορείς να κατηγορήσεις κανέναν. Είναι σεβαστό όλο αυτό και φυσιολογικό".

- Με τους Μολέντο και Βιγιαφάνιες τι θα γίνει;
"Νομίζω θα τελειώσουν και του Μολέντο και του Λούκας και για τον Βιγιαφάνιες θέλω να πω ότι είναι ένας παίκτης που πραγματικά από πέρυσι έχει παρουσιάσει τεράστια βελτίωση. Από τη στιγμή που του ήρθε μια πολύ καλή πρόταση για αυτόν φυσιολογικά επιλέγει να κερδίσει κάποια χρήματα. Είναι επαγγελματίας, μακάρι να εξελιχθούν όλα καλά για την καριέρα του. Όπως θυμάστε και αυτός έκανε κάποιες δηλώσεις και είπε "πείτε μου ένα λόγο για να μπορέσω να μείνω". Αυτό τα λέει όλα. Για τον Λούκας, τον Κουλιμπαλί, τον Μολέντο, ο Λουντ ήταν παιδιά που είχαν συμβόλαια που και σε σχέση με τους άλλους παίκτες δεν ήταν ικανοποιητικά. Ο στόχος ο δικός μου ήταν όταν τελείωνε η μεταγραφική περίοδος να έρθουν αυτά τα παιδιά να συζητήσουμε για να γίνει αναπροσαρμογή για να πάρουν κάποια χρήματα, να υπάρχει και ισορροπία και να είναι σύμφωνα με τις δυνατότητες τους. Δυστυχώς μετά τις 21 Σεπτεμβρίου άλλαξαν όλα. Οπότε καταλαβαίνετε ότι δεν μπορούσαμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Πως θα μιλούσαμε για ανανέωση, για χρήματα, όταν από πέρσι ακούμε ότι πρέπει να μειωθεί, να μειωθεί το μπάτζετ. Έχει μειωθεί, έχει φτάσει στα 6 εκατομμύρια από τα 18 που ήταν το καλοκαίρι πριν έρθω. Αν αυτό θεωρείται Παναθηναϊκός "οκ".

- Τι θα γίνει με τον Κουρμπέλη;
"Είναι ένας παίκτης που η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο για μένα είναι υψηλή. Είναι ένας παίκτης που σε άλλες συνθήκες θα μπορούσε να φέρει πολλά χρήματα στον Παναθηναϊκό. Όταν όμως έχει κάτι που αξίζει 100 και έχεις άμεση ανάγκη χρημάτων μπορείς να το πουλήσεις και 20. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει μπορεί ο ποδοσφαιριστής να μην θέλει να φύγει. Αυτό δεν είναι δικό μου θέμα. Και σε αυτά για να μη γίνει καμία παρεξήγηση εγώ λέω αν συμφωνώ ή όχι. Όπως δεν συμφωνούσα αγωνιστικά και με τον Ζέκα αλλά έπρεπε να γίνει για να μπούνε κάποια χρήματα για την ομάδα. Έτσι δεν συμφωνώ να φύγει ο Βιγιαφάνιες, δεν συμφωνώ να φύγει ο Κουρμπέλης. Από εκεί και πέρα όμως τα προβλήματα είναι τέτοια που πρέπει να γίνουν".

-Μετά τις εξελίξεις αυτές εγκαταλείπετε οριστικά η ενίσχυση της ομάδας;
"Μας είπαν ότι μπορείτε να πάρετε παίκτες που το μπάτζετ τους να είναι φθηνό και για τη νέα χρονιά. Να δώσουμε τώρα 30.000, 40.000 και του χρόνου να φτάνει στις 100.000, 150.000 ευρώ. Αυτό είναι το πλάνο σωτηρίας στο οποίο εγώ διαφωνώ".

-Πριν σας ανακοινωθεί το νέο πλάνο κοιτούσατε όμως για κάποιους παίκτες όχι όμως σε αυτό το επίπεδο; "Ναι κοιτούσαμε. Εννοείται ότι πέφτει στο κενό".

- Σε ένα υποθετικό σενάριο ότι εφαρμόζεται το πλάνο. Τι ομάδα θα υπάρχει;
"Το έχω πει εδώ και αρκετό καιρό ότι πλέον το αγωνιστικό έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα. Αυτή τη στιγμή όλα είναι σε σχέση με νούμερα. Το πως θα παρουσιαστεί η ομάδα δεν νομίζω ότι ενδιαφέρει αυτούς που κοιτάνε πως θα σωθεί η ομάδα. Από εκεί και πέρα η δική μου δουλειά είναι με αυτούς που έχω με αυτούς δουλεύω".

SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟ / ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Ουζουνίδης EUROKINISSI SPORTS

- Για το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης, υπάρχει ομάδα να κατέβει;
"Ναι, υπάρχει. Τα παιδιά που είναι εδώ όσα είναι πρέπει να προσπαθήσουν για το καλύτερο. Εδώ και καιρό είναι πολύ περίεργα τα πράγματα. Έχουμε φτάσει σε σημείο να λέμε σε έναν παίκτη την Πέμπτη πρέπει να βρεις ομάδα να φύγεις και το Σάββατο να του λέω εγώ πρέπει να μπεις τα δώσεις όλα. Δεν είναι εύκολο να γίνει. Εγώ θα μιλήσω πάλι και στα παιδιά, θα είμαι ξεκάθαρος για το πλάνο που υπάρχει και αυτό που μου έχει ζητηθεί, να ξέρουν τι γίνεται, ελπίζω να προσπαθήσουν, και θα δούμε".

- Για τους παίκτες που ήταν να έρθουν από τον ΠΑΟΚ, έχουμε κάποια εξέλιξη;
"Όχι, όχι. Δεν ασχολούμαι με όλα. Υπάρχουν άλλοι που τρέχουν κάποια θέματα, δεν είμαι εγώ σε όλα όπως βγαίνει προς τα έξω. Στο τέλος της ημέρας η τελική απόφαση δεν είναι δική μου. Και το έχω πει πολλές φορές γιατί όλοι νομίζουν ότι τις αποφάσεις τις παίρνω εγώ. Δεν τις παίρνω εγώ, ούτε βάζω τις υπογραφές, ούτε διώχνω κάποιους".

- Πώς θα σχολιάζατε την εικόνα της ομάδας στο παιχνίδι με την Κέρκυρα. Περιμένετε περισσότερα πράγματα στο μέλλον γιατί είδαμε και νέα παιδιά όπως ο Στάικος;
"Και στα άλλα παιχνίδια τα τελευταία δεν ήταν κακή η ομάδα. Και αυτό φαίνεται και από τους αριθμούς. Στον πρώτο γύρο είχαμε βάλει 11 γκολ και στα τρία πρώτα του δεύτερου γύρου έχουμε πετύχει οκτώ γκολ. Σημαίνει ότι παράγουμε πιο πολύ. Αν δείτε και με τις τελικές προσπάθειες δημιουργούμε φάσεις. Αξίζαμε καλύτερα αποτελέσματα απ' αυτά που έχουμε πάρει. Πληρώναμε κάποιες επιπολαιότητες. κάποια λάθη. Στο τελευταίο ματς βγάλαμε πράγματα που έχουμε τις δυνατότητες να βγάλουμε.

Για μένα βέβαια τη μια είναι έτσι, την άλλη αλλιώς. Είναι φυσιολογικό αυτό που συμβαίνει στην ομάδα. Να είμαστε μια καλά μία άσχημα. Δεν είναι εύκολο όλο αυτό να το χειριστείς. Έχει γίνει μεγάλοι προσπάθεια και απ' αυτούς. Από εκεί και πέρα βέβαια άνθρωποι είναι δεν είναι μόνο ποδοσφαιριστές. Επηρεάζονται και αυτοί. Δεν είναι εύκολο να βλέπουν κάποιον καλό συμπαίκτη τους να αποχωρεί. Δεν είναι εύκολα, επηρεάζει και ψυχολογικά την ομάδα, ξέρετε τι τραβάμε κάθε μέρα εδώ".

- Εμφανίζεστε προβληματισμένος στους παίκτες;
"Στους παίκτες μου δεν το δείχνω. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να τους λέω την αλήθεια και όπως είναι η κατάσταση. Δεν μπορώ να τους κοροϊδεύω".

-Τα δίνουν όλα και για εσάς;
"Δόξα τω Θεό, προσπαθούμε όλοι. Δεν είναι εύκολο για μια ομάδα με το μέγεθος του Παναθηναϊκού να αντιμετωπίζει τέτοια προβλήματα. Και πέστε μου μια ομάδα στον κόσμο στο μέγεθος του Παναθηναϊκού να έχει τόσα προβλήματα, μια διοικητική ανασφάλεια να το πω έτσι. Δεν υπάρχει άλλη ομάδα. Αυτό που γίνεται σε εμάς φέτος είναι πρωτόγνωρο".

-Είναι δεκάδες τα μηνύματα που ζητούν να μείνετε και δεκάδες που ζητούν να φύγετε για να ξεμπροστιάσετε τη διοίκηση του συλλόγου. Θεωρείτε ως ελάχιστο χρέος προς την αγάπη του κόσμου μια τελευταία προσπάθεια παραμονής ή θα ήταν δικαιολογία και συγκάλυψη ενός πλάνου που δεν συμφωνείται;
"Μην μπαίνουμε τώρα σε αυτή την διαδικασία. Απλά θέλω να πω ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με τεράστια ιστορία. Που είναι πάνω απ' οποιοδήποτε πρόσωπο και ο Παναθηναϊκός με όλες τις δυσκολίες που έχει θα εμφανιστεί και θα πάει στο επίπεδο που πρέπει. Μην μπαίνουμε στη διαδικασία ότι πρέπει να φύγω ή να μείνω".

- Υπάρχει ομόνοια και συνεργασία στο κλαμπ;
"Από τη μια υπάρχει ένα χαρτί με κάτι νούμερα κι από την άλλη το αγωνιστικό κομμάτι. Αυτά δεν συμβαδίζουν".

- Υπάρχει περίπτωση να είναι κάτι προσωπικό εναντίον σας και για τον κ. Διαμαντόπουλο;
"Δεν ξέρω, ρωτήστε τους ίδιους. Αυτό δεν είναι θέμα δικό μου. Εμείς είμαστε εργαζόμενοι, άλλοι είναι τα αφεντικά, δεν είμαστε εμείς. Έχουν πάρεις τόσες αποφάσεις και αυτοί είτε καλές, είτε άσχημες όλο το διάστημα. Νομίζω πρέπει να πάρουν ακόμα μια".

- Ποιους παίκτες θα έχετε σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα;
"Ο Όσκαρ θα φύγει, αλλά πιθανόν θα παίξει απ' ότι έχω μιλήσει λίγο μαζί του. Για τους άλλους δεν μπορώ να ξέρω. Μπορεί μέχρι το βράδυ, αύριο να παρουσιαστεί κάτι άλλο. Αυτό είναι κάτι που συμβαίνει όλο αυτό το διάστημα. Αν δείτε τις ενδεκάδες ή τα σχήματα και τα πρόσωπα θα καταλάβετε ότι κάθε εβδομάδα είναι διαφορετικοί. Ξανά λέω ότι διαφωνώ με την κατάσταση που υπάρχει αυτή τη στιγμή αλλά δεν είμαι αυτός που παίρνω τις αποφάσεις. Ο Παναθηναϊκός είναι ένα τεράστιο κλαμπ για να υποστεί όλο αυτό αλλά από την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί καλώς ή κακώς πρέπει να μπει σε ένα άλλο μονοπάτι".

ΛΑΜΙΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΛΑΜΙΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

- Πώς γίνεται ο Αλαφούζος να έχει ανακοινώσει απόφαση αποχώρησης, να μην πληρώνει και να παίρνει αποφάσεις;
"Μα, είναι ο μεγαλομέτοχος. Επίσημα ο κ. Αλαφούζος είναι ο μεγαλομέτοχος. Συγνώμη, πιστεύει κανείς ότι όποια απόφαση έχει παρθεί μέχρι τώρα ήταν εν αγνοία του κ. Αλαφούζου; Καμία... Είτε από το καλοκαίρι ποιοι παίκτες πρέπει να έρθουν, έπρεπε να δώσει το "οκ", είτε τώρα ποιοι πρέπει να φύγουν πρέπει να δώσει το "οκ". Είτε πόσο θα πουληθεί κάποιος παίκτες πρέπει να δώσει το "οκ". Πολλοί πιστεύουν ότι τον Παναθηναϊκό αυτή τη στιγμή τον ελέγχουν ο Ουζουνίδης με τον Διαμαντόπουλο, είναι γελασμένοι. Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα ο Παναθηναϊκός έχει μεγαλομέτοχο, έχει διοίκηση, έχει ανθρώπους που βάζουν την υπογραφή τους, που είναι υπεύθυνοι. Στο τέλος της ημέρας εμείς λέμε την άποψη μας, δεν σημαίνει ότι εμείς αποφασίζουμε. Έχετε δει εσείς καμία επιχείρηση που αποφασίζει ο εργαζόμενος και όχι το αφεντικό, δεν γίνεται".

- Αισθάνεστε ότι ενδεχόμενη αποχώρηση σας θα μπορούσε να διαλύσει το αγωνιστικό τμήμα;
"Ο Παναθηναϊκός είναι τεράστιος σύλλογος για να διαλυθεί. Εγώ σας είπα ότι κατά τη προσωπική μου άποψη αυτό είναι πλάνο διάλυσης, δεν σημαίνει ότι θα διαλυθεί. Δεν σημαίνει ότι θα συμφωνούν όλοι. Ο Παναθηναϊκός ήταν είναι και θα είναι πολύ μεγάλο μέγεθος. Πρέπει και αγωνιστικά, ξέραμε ότι θα παρουσιαστούν αυτά τα προβλήματα, ότι θα υπάρξουν επιπτώσεις, ότι θα έρθουν δύσκολες στιγμές αλλά και κάποιες που θα γελάσουμε λίγο αλλά δυστυχώς τώρα δεν μπορούμε να γελάμε. Την επόμενη μέρα κάτι γίνεται.

Είχαμε συμφωνήσει για ένα πλάνο, είχαμε πει κάποια πράγματα που πρέπει να γίνουν ώστε το καλοκαίρι να ξεκινήσει κάτι άλλο. Ξαφνικά αυτό πάει να γίνει αυτή τη στιγμή. Αν βρείτε άλλη ομάδα στον κόσμο που έχει ρίξει τόσο πολύ το μπάτζετ, την ποιότητα αλλά να θέλει να αισθάνεται και κορυφαία δεν γίνεται. Εδώ φτάσαμε σε σημείο να μας ζητηθεί και να αποχωρήσει τραυματίας ποδοσφαιριστής. Δηλαδή εντάξει θα ξευτιλιστούμε εντελώς παγκοσμίως".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ