ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ουζουνίδης... 13 μήνες μετά στον Παναθηναϊκό

Ουζουνίδης... 13 μήνες μετά στον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είχε βρεθεί και πέρσι τον Νοέμβριο ένα βήμα από τον Παναθηναϊκό με τον Γιάννη Αλαφούζο να λέει τελευταία στιγμή όχι στην πρώτη επιλογή του Τάκη Φύσσα για τον διάδοχο του Γιάννη Αναστασίου.

Αν ο Γιάννης Αλαφούζος πέρυσι τον Νοέμβριο δεν είχε την εμμονή ο Παναθηναϊκός να πορευτεί με ξένο προπονητή και να μην είναι Έλληνας ο διάδοχος του Γιάννη Αναστασίου ίσως ο Μαρίνος Ουζουνίδης είχε βάλει ξανά τη φόρμα με το τριφύλλι δεκατρείς μήνες νωρίτερα.

Ο 48χρονος τεχνικός μετά την απομάκρυνση του Αναστασίου ήταν η πρώτη και βασική εισήγηση του Τάκη Φύσσα ο οποίος περίμενε το "ναι" του προέδρου για να ξεκινήσει επαφές και να συμφωνήσει με τον Έλληνα προπονητή.

Τελευταία στιγμή όμως ο Αλαφούζος είχε πει στον Τάκη Φύσσα πως ήθελε οπωσδήποτε ο επόμενος προπονητής των πράσινων να είναι ξένος και να μην έχει επαφή με την ελληνική πραγματικότητα. Έτσι στο κάδρο μπήκαν οι Παούνοβιτς, Στραματσόνι και μετά το όχι του Σέρβου αποκτήθηκε ο 40χρονος Ιταλός.

Φέτος όμως η επιλογή ήταν να πορευτεί με Έλληνα προπονητή και πάλι ο Παναθηναϊκός και ο Μαρίνος Ουζουνίδης από την πρώτη στιγμή ήταν στην κορυφή της λίστας μαζί με τον Γιώργο Δώνη χωρίς κάποιος εκ των δυο να είναι ή να χρίζεται φαβορί από τους ανθρώπους του τριφυλλιού. Οπότε με καθυστέρηση 13 μηνών καλείται να προσφέρει στην ομάδα που είχε αγωνιστεί για μια πενταετία από το 1992 έως το 1997.

Θα βρει γνώριμα πρόσωπα στο τριφύλλι

Ο Ουζουνίδης πάει σε έναν σύλλογο που γνωρίζει καλά και θα βρει ανθρώπους στην ομάδα σε όλα τα τμήματα τους οποίους φυσικά και ξέρει αρκετά και με κάποιους τον συνδέει και κοινή πορεία.

Παράλληλα όμως θα βρει γνώριμα πρόσωπα και στο ρόστερ που θα κληθεί να διαχειριστεί. Συγκεκριμένα στο παρελθόν είχε ως παίκτη τόσο τον Κοτσόλη (Λάρισα) όσο και τον Μπουμάλ (Πανιώνιο), Ευαγγέλου (Πανιώνιο) και Βλαχοδήμο (Ξάνθη).

Ο Κοτσόλης με τον Ουζουνίδη στην Λάρισα το 2008-09 έπαιξε τα περισσότερα παιχνίδια του στους "βυσσινί" ενώ ο Μπουμάλ έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο έως τώρα στην καριέρα του υπό τις οδηγίες του 48χρονου τεχνικού. Ενώ τέλος με τον Βλαχοδήμο συνεργάστηκε στην Ξάνθη με τον ομογενή επιθετικό να πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις και να αναγκάζει τον Ολυμπιακό να τον αποκτήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ