ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χωρίς Μπεργκ και Πέτριτς ο Παναθηναϊκός με ΠΑΣ

Χωρίς Μπεργκ και Πέτριτς ο Παναθηναϊκός με ΠΑΣ
Παναθηναϊκός INTIME SPORTS

Διαφοροποιημένη η γραμμή κρούσης του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα τη Δευτέρα (19/10, 17.15). Μπέργκ και Πέτριτς δεν θα είναι διαθέσιμοι, ένας εκ των Κλωναρίδη ή Καλτσά για παρτενέρ του Καρέλη.

Βασικές απουσίες για τον Παναθηναϊκό ενόψει της δύσκολης δοκιμασίας στο Απόστολος Νικολαϊδης. Οι "πράσινοι" κοντράρονται με τον ΠΑΣ Γιάννινα τη Δευτέρα (19/10), στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League, και ο Γιάννης Αναστασίου δεν είναι σε θέση να υπολογίζει σε δύο σημαντικά στελέχη.

Ο Μάρκους Μπεργκ θα επιστρέψει στην Αθήνα την Πέμπτη (15/10). Εξακολουθεί και βρίσκεται στη Σουηδία όπου ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας, μετά τον τραυματισμό του με την Εθνική του ομάδα. Δεν είναι μόνο αυτός που δεν θα παίξει στην Λεωφόρο. Ο Μλάντεν Πέτριτς έχει άδεια για ένα προσωπικό του πρόβλημα και είναι εκτός Ελλάδας. Θα επιστρέψει την Παρασκευή (16/10) και θα έχει συμπληρώσει μία εβδομάδα μακριά από την ομάδα, άρα μια εβδομάδα χωρίς προπονήσεις.

Έτσι, ο τεχνικός του "τριφυλλιού" αναζητά λύσεις. Ο Καρέλης είναι δεδομένο πως θα ξεκινήσει στην κορυφή, στο 4-4-2. Νίκος Καλτσάς ή Βίκτωρας Κλωναρίδης έχουν μοιρασμένες πιθανότητες να πάρουν θέση στο βασικό σχήμα. Εκτός και αν ο Αναστασίου κάνει την έκπληξη και με μόλις δυο προπονήσεις συμπεριλάβει τον Κροάτη στην αποστολή και στην ενδεκάδα.

Από εκεί και πέρα, η ΠΑΕ διέψευσε τα σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με το ενδιαφέρον για επιστροφή του Σεμπάστιαν Λέτο. "Για τον Λέτο δεν υπάρχει τίποτα. Τίποτα απολύτως. Ούτε ενδιαφέρον, ούτε σκέψη, ούτε τίποτα. Και απορεί κανείς πώς προέκυψε ως θέμα άξιο αναφοράς" ανέφεραν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ