ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Όσο καθυστερεί ο Τσάβες, περιπλέκεται η υπόθεση

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟ / ΜΙΧΑΙ (Α) ΤΣΑΒΕΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟ / ΜΙΧΑΙ (Α) ΤΣΑΒΕΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Αντρές Τσάβες παραμένει στο Μπουένος Άιρες και στον Παναθηναϊκό παρακολουθούν την κατάσταση.

Για πέμπτη μέρα ο Αντρές Τσάβες δεν βρίσκεται στην Αθήνα και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν έχουν ενημέρωση για την επιστροφή του. Ο Αργεντινός επιθετικός παραμένει στο Μπουένος Άιρες, παρότι επισκέφτηκε τον ορθοπεδικό που συνεργάζεται με τη Μπόκα Τζούνιορς και υποβλήθηκε σε εξετάσεις.

Από την πλευρά τους, οι ιθύνοντες της ΠΑΕ έχουν καλέσει σε απολογία τον Τσάβες και το έγγραφο έχει επιδοθεί. Φυσικά, ο "κομαντάντε" δεν είναι στη διεύθυνση του για το παραλάβει, ωστόσο, ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή έχει ενημερωθεί σχετικά και προφανώς, θα έχει μεταφέρει τα νέα στον πελάτη του.

Υπό άλλες συνθήκες, η τιμωρία στον Τσάβες θα ήταν δεδομένη. Ωστόσο, με τις συνθήκες που επικρατούν στον Παναθηναϊκό, η διοίκηση έχει μικρά περιθώρια ελιγμών. Σε κάθε περίπτωση, το ζητούμενο είναι το πότε θα επιστρέψει ο 26χρονος στράικερ στην Αθήνα, ώστε να μιλήσει με τον Ουζουνίδη και με τους διοικούντες.

Διότι, εφόσον ο Τσάβες δεν γυρίσει στην πρωτεύουσα μέχρι το τέλος της εβδομάδας, αυτό θα μεταφραστεί ως απόφαση παραμονής στην Αργεντινή. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το μέλλον του αριστεροπόδαρου παίκτη στον Παναθηναϊκό και τις διεργασίες που θα απαιτηθούν για τη διαχείριση της υπόθεσης.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ