ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οριστικό "όχι" στη Λας Πάλμας για Ινσούα από τον Παναθηναϊκό

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΝΤΒΕΡΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
Ινσούα EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός αρνήθηκε την πρόταση της Λας Πάλμας για τον Ινσούα η οποία ξεπερνούσε το 50% των χρημάτων που έπρεπε να δοθούν στο τριφύλλι επειδή οι πράσινοι θέλουν να ενδυναμώσουν και όχι να αποδυναμώσουν το ρόστερ τους.

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα είναι και τη σεζόν 2018-19 ο Ινσούα με το τριφύλλι να αρνείται την πρόταση που ήρθε από την Λας Πάλμας και με την οποία οι Ισπανοί κάλυπταν το ποσοστό του 50% από τη ρήτρα του 1,5 εκατ. ευρώ που είχαν οι πράσινοι.

Δηλαδή οι Ισπανοί έδιναν στο τριφύλλι πάνω από 750.000 ευρώ και τα είχαν βρει με τους Ιταλούς για την απόκτηση του αλλά ο Παναθηναϊκός πατώντας νομικά πάνω στο γεγονός ότι η ρήτρα για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή είναι 1,5 εκατ. ευρώ απάντησαν αρνητικά. Μάλιστα η ρήτρα αυτή είχε ως καταλυτική ημερομηνία την 9η Αυγούστου και από σήμερα και στο εξής δεν έχει καμία ισχύ.

Στον Παναθηναϊκό δεν ήθελαν σε καμία περίπτωση να αποδυναμωθεί και άλλο το ρόστερ αλλά αντίθετα κάνουν προσπάθεια ενδυνάμωσης του προκειμένου να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες που θα έχει η φετινή σεζόν.

Μάλιστα την Πέμπτη έγινε και συνάντηση του Νίκου Νταμπίζα με τον Ινσούα με τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού να εξηγεί στον Αργεντινό τους λόγους για τους οποίους δεν αποδέχθηκαν την πρόταση και απάντησαν αρνητικά. Ο Ινσούα κατανόησε πόσο σημαντικός είναι για τον Παναθηναϊκό και πλέον ο παίκτης θα παραμείνει κανονικά στην διάθεση του Γιώργου Δώνη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ