ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οριστικό: Φεύγει τον Ιανουάριο ο Μολέντο

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού και ο ατζέντης του Μολέντο συναντήθηκαν για δεύτερη φορά σε λίγες μέρες και συζήτησαν για τη συνεργασία τους. Διαβάστε τι συζητήθηκε στο ραντεβού στο ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Να τελειώσουν τη συνεργασία τους με συναινετικό τρόπο, συμφώνησαν οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού και ο ατζέντης του Ροντρίγκο Μολέντο, στη συνάντηση που είχαν το απόγευμα της Τετάρτης (29/11). Το συμπέρασμα από τη συζήτηση τους είναι ότι θα αναζητήσουν την ιδανική φόρμουλα ώστε να μείνουν και οι δύο ικανοποιημένοι από την πώληση του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού, στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο μάνατζερ του Μολέντο ενημέρωσε τους "πράσινους" διοικούντες ότι ο ποδοσφαιριστής δεν σκοπεύει να καταθέσει προσφυγή τον Δεκέμβριο, διότι αναγνωρίζει ότι στο ελληνικό πρωτάθλημα ανάστησε την καριέρα του. Όμως, επειδή ο Βραζιλιάνςος διανύει το 31ο έτος της ηλικίας του και ψάχνει το τελευταίο καλό συμβόλαιο του της καριέρας του, δεν θέλει να ρισκάρει τα χρήματα του, ούτε να μπει στη διαδικασία των δικαστικών διενέξεων με τον Παναθηναϊκό.

Άρα, η πιο συμφέρουσα λύση και για τις δύο πλευρές είναι η μεταγραφή του Μολέντο τον Ιανουάριο, ώστε εκείνος να εξασφαλίσει υψηλές αποδοχές και η ΠΑΕ να αποκομίσει κάποιο οικονομικό αντάλλαγμα, αντί να τον χάσει ελεύθερο τον Ιούνιο. Μία επιλογή που βρήκε σύμφωνους τους ανθρώπους του Τριφυλλιού, οι οποίοι έχουν επίγνωση της κατάστασης και δεν τρέφουν αυταπάτες ότι υπό τις παρούσες συνθήκες θα κρατήσουν τον παίκτη στην Αθήνα.

Προς το παρόν, όπως σας έχει ενημερώσει το Sport24.gr, η μοναδική πρόταση που έχει φέρει από την προηγούμενη εβδομάδα ο μάνατζερ του Μολέντο προέρχεται από την Ιντερνασιονάλ και προβλέπει την καταβολή 260.000 ευρώ για την αγορά των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή. Ωστόσο, ο 31χρονος στόπερ αναζητά περισσότερα λεφτά για να συμφωνήσει, ενώ και η διοίκηση του Παναθηναϊκού θα ήθελε μεγαλύτερο αντίτιμο για να παραχωρήσει τον βασικό στόπερ της, το οποίο προσδιορίζεται στις 500.000 ευρώ.

Συνεπώς, ο Μολέντο θα συνεχίσει στη Superleague μέχρι τη λήξη του πρώτου γύρου και θα φύγει στη διάρκεια του Ιανουαρίου, κατά προτίμηση το συντομότερο δυνατό. Η μοναδική περίπτωση να διαφοροποιηθούν τα δεδομένα είναι να μεταβληθεί το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ, αλλά αυτό δεν μπορεί να προβλεφθεί. Το σίγουρο είναι πως αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, ο Μολέντο θα μετράει αντίστροφα για την μετακόμιση του από την πρωτεύουσα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ