ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οριακά ο Μολίνς, δεν παίζει ο Βιγιαφάνιες

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΒΙΓΙΑΦΑΝΕΣ(Α) ΜΟΛΙΝΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΒΙΓΙΑΦΑΝΕΣ(Α) ΜΟΛΙΝΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα έχει απουσίες για το ματς του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο (25/11, 19:30), καθώς και παίκτες που δεν θα παίξουν απόλυτα έτοιμοι.

Κάθε εβδομάδα ο Μαρίνος Ουζουνίδης περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή, προκειμένου να διαπιστώσει ποιους ποδοσφαιριστές θα έχει στη διάθεση του. Οπότε, η προετοιμασία για το Σαββατιάτικο (25/11, 19:30) παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο δεν αποτελεί εξαίρεση.

Καταρχάς, δεν πρόκειται να αγωνιστεί στο Περιστέρι ο Δημήτρης Κουρμπέλης, ανεξαρτήτως του τραυματισμού του. Ο αρχηγός της ομάδας θα εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής, λόγω της συμπλήρωσης 4 κίτρινων καρτών.

Από εκεί και πέρα, ο Γκιγέρμο Μολίνς αναμένεται να προλάβει οριακά στο ματς του Σαββάτου. Ο Σουηδός επιθετικός ταλαιπωρείται από μία φλεγμονή στο γοφό και θα μπει στην προπόνηση την Παρασκευή. Ασφαλώς, ο Μολίνς δεν πρόκειται να βρεθεί στο 100% της ετοιμότητας, αλλά ελλείψει εναλλακτικών λύσεων, θα κάνει την υπέρβαση.

Ο έτερος επιθετικός του ρόστερ, ο Αντρές Τσάβες, θα συμπεριληφθεί στην αποστολή του Παναθηναϊκού, αλλά ακόμα δεν μπορεί να αρχίσει βασικός. Το πλάνο της ενσωμάτωσης προβλέπει τη χρησιμοποίηση του για 15'-20' λεπτά, για να επανακάμψει με ομαλότητα.

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες έχει υποστεί τράβηγμα στο δικέφαλο και δεν θα παίξει το Σάββατο. Ο Αργεντινός θα μείνει εκτός προπονήσεων για 5 μέρες και δεν προλαβαίνει. Κάτι που οδήγησε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να τον δηλώσουν να εκτίσει στο Περιστέρι ποινή μιας αγωνιστικής, μιας και ο "Βίγια" συμπλήρωσε 4 κίτρινες στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Αμφίβολος παραμένει και ο Ροντρίγκο Μολέντο, μετά το χτύπημα που έχει υποστεί στο μέτωπο. Η πληγή βρίσκεται λίγο πάνω από τα μάτια, ήταν βαθιά και δεν είναι βέβαιο ότι θα έχει επουλωθεί μέχρι το Σάββατο. Συνεπώς, ο Βραζιλιάνος το πάει μέρα με τη μέρα και θα περιμένει μέχρι την Παρασκευή, για να εκτιμηθεί η κατάσταση του.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ