ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οργισμένες παρατηρήσεις από τον Ουζουνίδη

SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟ / ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟ / ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης κατσάδιασε τους παίκτες του Παναθηναϊκού για την απόδοση που είχαν στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού με τη Λαμία.

Ποιος είδε τον Μαρίνο Ουζουνίδη και δεν τον φοβήθηκε στο ημίχρονο του παιχνιδιού του Παναθηναϊκού με τη Λαμία… Η αποκαρδιωτική απόδοση των παικτών προκάλεσε την οργή του 48χρονου προπονητή, ο οποίος τους κατσάδιασε σε υψηλούς τόνους στα αποδυτήρια.

"Δεν είναι εικόνα αυτή. Τι κάνετε; Γιατί τόσα πολλά λάθη; Δεν συγκεντρώνεστε, ούτε πάσα δεν πετυχαίνετε. Ξυπνήστε γιατί θα χάσουμε. Είναι δυνατόν να παίζετε έτσι; Αυτά λέμε όλη την εβδομάδα;", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ουζουνίδης, απευθυνόμενος στους παίκτες.

Πάντως, το ταρακούνημα έπιασε τόπο και στο δεύτερο ημίχρονο, οι ποδοσφαιριστές έβγαλαν ενέργεια, διάθεση και τουλάχιστον, έσωσαν το βαθμό της ισοπαλίας. Μετά τη λήξη, ο Ουζουνίδης τους επαίνεσε για την προσπάθεια, αλλά τους επισήμανε ότι με τη νοοτροπία που έδειξαν, δεν πρόκειται να πετύχουν τίποτα...

Σίγουρα, στις προπονήσεις των επόμενων ημερών, ο Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του θα απομονώσουν τα λάθη και τα αναλύσουν ενώπιον της ομάδας. Το προπονητικό επιτελείο έχει καταγράψει τα σφάλματα και θα τα εξηγήσει, ώστε να αποφευχθούν εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ