ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Όπλο του Παναθηναϊκού τα πέντε ματς στη Λεωφόρο

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΚΕΡΚΥΡΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΚΕΡΚΥΡΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός έχει δύσκολο πρόγραμμα για να προλάβει το πέμπτο ευρωπαϊκό εισιτήριο, αλλά έχει ελπίδες να τα καταφέρει.

Μετά το "διπλό" στη Λάρισα, ο Παναθηναϊκός δεν κινδυνεύει με υποβιβασμό πέραν πάσης αμφιβολίας. Πλέον, υπάρχουν ελπίδες για την είσοδο του στην πεντάδα, αφού απομένουν 8 παιχνίδια μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην 9 θέση με 27 βαθμούς, 4 λιγότερους από τον 5 Πανιώνιο, ο οποίος έχει 31. Ενδιάμεσα, μεσολαβούν η Ξάνθη με 29 βαθμούς και οι Αστέρας και ΠΑΣ Γιάννινα με 28. Ασφαλώς, η διαφορά δεν είναι απαγορευτική και υπάρχουν βάσιμες ελπίδες για την πεντάδα.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός έχει εύκολο έργο. Από τη μία, δεν πείθει με την απόδοση του ότι θα κάνει ένα σερί νικών για να προσπεράσει τους προπορευόμενους. Από την άλλη, στις 8 αγωνιστικές που απομένουν θα αντιμετωπίσει τις ομάδες που καταλαμβάνουν τις θέσεις 1 έως 7 στη βαθμολογία.

Το μεγάλο πλεονέκτημα για τον Παναθηναϊκό είναι ότι έχει τα πέντε ματς στο "Απόστολος Νικολαΐδης". Το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας είναι το ισχυρότερο "όπλο" του "Τριφυλλιού" και έχει τη δυνατότητα να το αξιοποιήσει, στην προσπάθεια του για να παίξει στην Ευρώπη.

Εξυπακούεται ότι ακόμα και να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στη διοργανώσεις της UEFA, δεν είναι σίγουρο ότι ο Παναθηναϊκός θα παίξει. Διότι εκκρεμεί η ποινή από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία, που θα επιφέρει ποινή αποκλεισμού ενός χρόνου. Τουλάχιστον, Αν ο Παναθηναϊκός βγει πέμπτος θα την εκτίσει και δεν θα την "κουβαλάει" για την επόμενη σεζόν.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ:

23: Παναθηναϊκός – Λαμία

24: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

25: Παναθηναϊκός – Αστέρας

26: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός

27: Παναθηναϊκός – Ατρόμητος

28: Πανιώνιος – Παναθηναϊκός

29: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

30: Παναθηναϊκός - Ξάνθη

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ