ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: "Πράσινες" διαμαρτυρίες για συνέντευξη Τύπου και Καραπαπά

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Από τον Παναθηναϊκό εξέφρασαν την ενόχλησή τους για την παραβίαση του πρωτοκόλλου της Superleague για τις δηλώσεις των προπονητών και τις φωνές των ανθρώπων του Ολυμπιακού για την αλλαγή του Διούδη.

Σε δύο αρνητικά περιστατικά εστίαζαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, προκειμένου να αναδείξουν τη σημασία τους, η "διαρροή" που μοίρασαν έκανε λόγο για "δύο παγκόσμιες πρωτοτυπίες".

Αρχικά, από το Τριφύλλι ανέφεραν ότι οι γηπεδούχοι παραβίασαν το πρωτόκολλο της Superleague και χωρίς να ειδοποιήσουν τους "πράσινους" και τους αρμόδιους για τη διεξαγωγή του παιχνιδιού, έστειλαν τον Πέδρο Μαρτίνς να μιλήσει πρώτος στη συνέντευξη Τύπου.

Κάτι τέτοιο έρχεται σε αντίθεση με τα ισχύοντα, αφού πάντα ο προπονητής της φιλοξενούμενης ομάδας παίρνει πρώτος το λόγο μετά από ένα ματς. Κατά συνέπεια, ο Γιώργος Δώνης είχε το προνόμιο να απευθυνθεί πρώτος στους δημοσιογράφους, αλλά αυτό δεν συνέβη.

Επίσης, από τον Παναθηναϊκό ισχυρίζονται ότι στη φάση του τραυματισμού του Διούδη, παρότι είχε φανεί ότι ο 25χρονος γκολκίπερ είχε χτυπήσει σοβαρά, από τον πάγκο του Ολυμπιακού με προεξάρχοντα τον υπεύθυνο επικοινωνίας, Κώστα Καραπαππά, αρχικά (και μέχρι να αντιληφθούν τη σοβαρότητα του συμβάντος) ούρλιαζαν για να επισπευσθεί η αλλαγή του τερματοφύλακα του Τριφυλλιού.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ