ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Αλαφούζου - Στραματσόνι

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Αλαφούζου - Στραματσόνι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Αλαφούζος ενημέρωσε τον Αντρέα Στραματσόνι ότι δεν πρόκειται να συνεχίσουν τη συνεργασία τους στον Παναθηναϊκό. Πλησιάζει ο Ουζουνίδης. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Ολοκληρώθηκε περίπου στις 14:15 η συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου με τον Αντρέα Στραματσόνι, αναφορικά με το μέλλον της συνεργασίας τους στον Παναθηναϊκό.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ υποδέχτηκε στο γραφείο του τον Ιταλό προπονητή και τον ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία, απόρροια των συνεχόμενων αρνητικών αποτελεσμάτων και του κακού κλίματος που έχει διαμορφωθεί στους φιλάθλους.

Σε πρώτη φάση, δεν είναι ξεκάθαρη η αντίδραση που είχε ο Στραματσόνι και κατά πόσο προτίθεται να διευκολύνει την ΠΑΕ στην αποχώρηση του από την Αθήνα.

Επιβάλλεται να διευκρινιστεί τι ισχύει με το συμβόλαιο, δηλαδή εάν παραμένει σε ισχύ το πρώτο που ολοκληρωνόταν τον Ιούνιο του 2017 ή το αναπροσαρμοσμένο που είχε αποκαλύψει ο Αντρέα Στραματσόνι ότι είχε συμφωνήσει με τον Αλαφούζο πριν μερικούς μήνες, με διάρκεια έως τις 30/6/2018.

Διότι στη δεύτερη περίπτωση, ο Αντρέα Στραματσόνι και οι συνεργάτες του δύνανται να αξιώσουν ακόμα μεγαλύτερη αποζημίωση...

Αξιοσημείωτο είναι πως η ιστοσελίδα "Tuttomercatoweb", που διατηρεί προσβάσεις στον Αντρέα Στραματσόνι, υποστηρίζει ότι ο Ιταλός προπονητής φεύγει λόγω της οικονομικής κατάστασης της ΠΑΕ...

Πρώτο φαβορί ο Ουζουνίδης

Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι ο επικρατέστερος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού. Στη διάρκεια της Πέμπτης (1/12) έχουν υπάρξει επαφές με τον πρώην προπονητή του Πανιωνίου και αυτός δείχνει θετικός να προπονήσει την ομάδα. Αναμένονται περισσότερες εξελίξεις...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ