Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Κ20 του Παναθηναϊκού στην Δράμα

Η ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού μετά από μια εβδομάδα παραμονής στον Βώλακα της Δράμας, αρκετές σκληρές προπονήσεις και δυο νικηφόρα φιλικά πήρε τον δρόμο της επιστροφής στη βάση της. (PICS)

Ο Παναθηναϊκός Κ20 ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στον Βώλακα Δράμας όπου διέμεινε για μια εβδομάδα στο "Αλώνι του Κυρ Θανάση".

Το ξενοδοχείο που βρίσκεται στα 500 μέτρα από το αθλητικό κέντρο Βώλακα παρείχε όλες τις ανέσεις στους ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων για να δουλέψουν σκληρά για μια εβδομάδα με καθημερινές διπλές προπονήσεις και δυο φιλικά. Ενώ και οι άνθρωποι του ξενοδοχείου ήταν δίπλα σε ότι χρειάζονταν τα μέλη της αποστολής.

Οι πράσινοι υπό τις οδηγίες του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου σε αυτή τη μια εβδομάδα, 23-30/7, έβαλαν τις βάσεις για τη νέα σεζόν που αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές Σεπτέμβρη και η οποία προβλέπεται αρκετά δύσκολη.

Αυτό καθώς στο τριφύλλι επιχειρείται μια ανανέωση στην Κ20 του Παναθηναϊκού με πολλά παιδιά από την Κ17 να έχουν προωθηθεί στην ομάδα Νέων και να απαιτείται ομοιογένεια του νέου συνόλου ώστε να φανεί κάτι καλό και στον αγωνιστικό χώρο αφού το ταλέντο περισσεύει στο συγκεκριμένο τμήμα.

Στο διάστημα που οι πράσινοι παρέμειναν στον Βώλακα εκτός από τις προπονήσεις και τα δυο φιλικά που έδωσαν είχαν και την ευκαιρία να κάνουν βόλτα στις γύρω περιοχές και να ανέβουν και στο βουνό Φαλακρό απολαμβάνοντας τη θέα.

Τις τελευταίες μέρες στην Δράμα βρέθηκε και ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας Τάκης Φύσσας ο οποίος παρακολούθησε τα φιλικά και την προετοιμασία των πράσινων.

Η αποστολή του τριφυλλιού πήρε τον δρόμο της επιστροφής την Δευτέρα και θα συνεχίσει στην Αθήνα την προετοιμασίας της δίνοντας και αρκετά φιλικά έως την έναρξη του πρωταθλήματος.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ Κ20 ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΣΤΟΝ ΒΩΛΑΚΑ

PHOTO CREDITS: (FACEBOOK/ALONI HOTEL & SPA)

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Οδηγός επιβίωσης για νέους μπαμπάδες

Χρήσιμες συμβουλές για όλα αυτά τα πρωτόγνωρα που καλείσαι να αντιμετωπίσεις στη νέα φάση της ζωής σου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΒΑ ΣΕ 24 ΛΕΠΤΑ

Στη σκιά του Ντουράντ και του Ντέιβις

Ο σοβαρός τραυματισμός του Ντουράντ, η επερχόμενη ανταλλαγή του Ντέιβις, η σύνταξη του Πάρκερ κι ο Μεσίνα που γύρισε στην Ευρώπη. Χάρης Σταύρου και Δημήτρης Σκούρτας συζητούν τις εξελίξεις στο I Pod This Game.