ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Όλοι οι υγιείς στη διάθεση του Ουζουνίδη

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ.(Eurokinissi Sports-ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ.(Eurokinissi Sports-ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ EUROKINISSI SPORTS

Ο Ουζουνίδης συμπεριέλαβε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, αποκλείοντας τους τραυματίες και τους μικρούς.

Η πρώτη αποστολή που ανακοίνωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης ως προπονητής του Παναθηναϊκού δεν έκρυβε εκπλήξεις... Αντιθέτως, συμπεριέλαβε όλους τους υγιείς για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (4/12) στο "Απόστολος Νικολαΐδης", αποκλείοντας όσους δεν μπορούν να αγωνιστούν, καθώς και τους πιο νεαρούς σε ηλικία.

Οι 24 παίκτες που τέθηκαν στη διάθεση του 48χρονου είναι οι Κοτσόλης, Στιλ, Βλαχοδήμος Ο., Κουτρουμπής, Χουχούμης, Μαρινάκης, Μέστο, Μολέντο, Τελάντερ, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Ιβανόφ, Γουακάσο, Ρέις, Λουντ, Ζέκα, Μπουμάλ, Βλαχοδήμος Π., Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Λέτο, Ιμπάρμπο, Ρινάλντι και Μπεργκ.

Όσο για την προπόνηση του Σαββάτου (3/12) στο "Γεώργιος Καλαφάτης", το πρόγραμμα περιλάμβανε ζέσταμα, τακτική και παιχνίδι 11 εναντίον 11, ενώ οι Λεντέσμα, Σάμπα και Ευαγγέλου γυμνάστηκαν ατομικά.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ