ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Όλοι μέσα στον Παναθηναϊκό ενόψει ΑΕΚ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Χωρίς κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ. Τα πλάνα του Ουζουνίδη για το ματς με τους "κιτρινόμαυρους".

Τόσο ο Εμποκού όσο και ο Λουντ έβγαλαν και την προπόνηση του Παναθηναϊκού το Σάββατο χωρίς κάποια ενόχληση και συμπεριλήφθηκαν από τον Μαρίνο Ουζουνίδη στην αποστολή για το ντέρμπι της Κυριακής.

Ο 48χρονος τεχνικός όμως πήρε μαζί του 21 ποδοσφαιριστές και λίγη ώρα πριν το ματς θα αποφασίσει για τους τρεις που θα κόψει από την 18άδα θέλοντας να δει μέχρι τελευταία στιγμή σε τι κατάσταση θα είναι οι ποδοσφαιριστές του.

Εκτός αποστολής βρίσκονται οι Κοτσόλης, Ξενόπουλος, Μαρινάκης, Ευαγγέλου, Στάικος, Μίγγος, Χατζηγιοβάννης, Ρινάλντι και Πίσπας.

Αντίθετα στους 21 που έχει μαζί του ο Ουζουνίδης πλην από τους Εμποκού, Λουντ συμπεριλήφθηκαν και οι Μολίνς, Τελάντερ και Π. Βλαχοδήμος.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα της Κυριακής 2 Απριλίου με αντίπαλο την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο

Οι ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού προπονήθηκαν το απόγευμα στο «Γ. Καλαφάτης» με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει προθέρμανση, «κορόιδο» και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε τους 21 ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στην αποστολή.

Αυτοί είναι οι Ο. Βλαχοδήμος, Στιλ, Κουλιμπαλί, Μέστο, Χουλτ, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Μολέντο, Τελάντερ, Κουρμπέλης, Λουντ, Ζέκα, Μπουμάλ, Ρέις, Π. Βλαχοδήμος, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Λέτο, Μπεργκ, Κλωναρίδης, Μολίνς".

Με την ενδεκάδα του ντέρμπι και κόντρα στην ΑΕΚ

Σε ότι έχει να κάνει με τα πλάνα της ενδεκάδας ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναμένεται να στηριχθεί στους έντεκα που ξεκίνησαν και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και είχαν εξαιρετική απόδοση.

Έτσι κάτω από τα γκολπόστ θα είναι ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, στο δεξί άκρο της άμυνας θα παίξει ο Κουλιμπαλί και αριστερά ο Χουλτ με τους Μολέντο, Κουτρουμπή να είναι οι δυο στόπερ. Μπροστά τους ως αμυντικά χαφ θα παίξουν οι Κουρμπέλης, Ζέκα έχοντας τον Βιγιαφάνιες στα δεξιά και τον Εμποκού αριστερά. Ενώ οι Κλωναρίδης, Μπεργκ θα είναι το επιθετικό δίδυμο με έναν εκ των δυο, το πιθανότερο ο Έλληνας άσος να παίζει λίγο πιο πίσω.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ