ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Όλα καλά με Μαρινάκη στον Παναθηναϊκό

Όλα καλά με Μαρινάκη στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Μαρινάκης πήρε μέρος και στις δυο προπονήσεις την Τετάρτη και τέθηκε στην διάθεση του Γιάννη Αναστασίου για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Κανένα πρόβλημα με τον Μπεργκ.

Κανονικά στην διάθεση του Γιάννη Αναστασίου για το σπουδαίο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ τέθηκε ο Νίκος Μαρινάκης. Ο νεαρός άσος των πράσινων που δεν έπαιξε στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που ένιωθε και την Τετάρτη γυμνάστηκε πρωί και απόγευμα.

Έτσι δήλωσε παρών στο προσκλητήριο του Γιάννη Αναστασίου ενόψει του αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και έκανε τους πονοκεφάλους του τεχνικού του Παναθηναϊκού να μειωθούν κατά ένας.

Την ίδια ώρα και ο Μπεργκ ο οποίος πέρασε μια ίωση βρέθηκε κανονικά στο Κορωπί και γυμνάστηκε πρωί και απόγευμα αν και ποτέ δεν τέθηκε ουσιαστικά θέμα με τον Σουηδό φορ του Παναθηναϊκού.

Οι προπονήσεις

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού γυμνάστηκαν τo πρωί με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις ενδυνάμωσης, ενώ το απόγευμα μετά το ζέσταμα και τις «ταχύτητες» οι πράσινοι χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες όπου εναλλάξ οι δύο έπαιζαν δίτερμα και η τρίτη έκανε άσκηση πέντε εναντίον δύο.

Την ίδια ώρα με την ομάδα Νέων γυμνάστηκαν οι Δώνης, Κουσίδης, Μπαλμπόα, Μουζακίτης, Γιαννιτσάνης , Σταματάκης και Αναστασόπουλος.

Δεν προπονήθηκε καθόλου ο Αποστολόπουλος ο οποίος στάθηκε ξανά άτυχος έχοντας χτυπήσει το πόδι του ενώ θεραπεία ακολούθησε ο Ταμπάκης που έχει υποστεί τράβηγμα στο δικέφαλο από το φιλικό με τον Βύζα Μεγάρων.

Φιλικό με την Κόρινθο

Ένα ακόμη φιλικό με ομάδα μικρότερης κατηγορίας θα δώσει την Κυριακή 13 Οκτωβρίου ο Παναθηναϊκός ο οποίος στις 16:30 θα αντιμετωπίσει στην Κόρινθο την ομώνυμη τοπική ομάδα.

Ο Γιάννης Αναστασίου ήθελε ο Παναθηναϊκός να εκμεταλλευτεί την διακοπή του πρωταθλήματος και η ομάδα του να δώσει έστω και ένα φιλικό ματς με ομάδα μικρότερης κατηγορίας και κλείσθηκε το φιλικό στην Κόρινθο.

Οι πράσινοι μάλιστα θα δώσουν την αναμέτρηση εκτός έδρας, την τρίτη μετά τα παιχνίδια με Παναχαϊκή και Βύζα Μεγάρων, δίνοντας την ευκαιρία στους φίλους του Παναθηναϊκού να δουν από κοντά τα αστέρια του Παναθηναϊκού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ