ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οικονομόπουλος: "Συνεχιστής του οράματος ο Δημήτρης, κυρίως αν πάρει την ΠΑΕ"

Οικονομόπουλος: "Συνεχιστής του οράματος ο Δημήτρης, κυρίως αν πάρει την ΠΑΕ"
Οικονομόπουλος, Eurokinissi ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τάκης Οικονομόπουλος χαρακτήρισε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλου "συνεχιστή του οράματος" του Παύλου, εκφράζοντας την πεποίθηση να πάρει στα χέρια του την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ένας από τους αθλητές-θρύλους στην ιστορία του Παναθηναϊκού, ο Τάκης Οικονομόπουλος, έδωσε κι αυτός το "παρών" το πρωί της Τετάρτης (13/6) στην Μητρόπολη, προκειμένου να αποχαιρετήσει για τελευταία φορά τον Παύλο Γιαννακόπουλο. Το θρυλικό "πουλί" του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού στις δεκαετίες του '60 και του '70, μοιράστηκε μία προσωπική ιστορία από τον πρώτο χρόνο που έπαιξε στο "τριφύλλι" και εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα γίνει ο συνεχιστής του οράματος του Παύλου, ειδικά εφόσον " καταφέρει να πάρει στα χέρια του και την ΠΑΕ, πέραν του Ερασιτέχνη".

" Είμαι πάρα πολύ συγκινημένος, δεν μπορούσα να κρατήσω τα δάκρυά μου. Ο Παύλος ήταν μεγάλη απώλεια για τον Παναθηναϊκό. Ήταν τα πάντα για την ομάδα. Ήταν κοντά μας ως απλός φίλαθλος από τότε που πήγα εγώ. Μετά ενεργοποιήθηκε ως παράγοντας στον Ερασιτέχνη και στην ΚΑΕ. Όταν ήταν να πάρει τον Παναθηναϊκό και στο ποδόσφαιρο, τον έχασε μέσα από τα χέρια του. Αλλά, προσέφερε πάρα πολλά στον αθλητισμό και τον Παναθηναϊκό, κυρίως στο μπάσκετ. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει", είπε αρχικά ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού.

" Θυμάμαι τον πρώτο χρόνο που έπαιξα στον Παναθηναϊκό, το '63, ερχόταν με τον κουβά στα αποδυτήρια και μας δρόσιζε για να μην νιώθουμε ζέστη. Ήταν μεγάλος παράγοντας, δεν είχε κακία μέσα του. Προσπαθούσε για το καλύτερο του Παναθηναϊκού. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ο Δημήτρης πιστεύω πως είναι ο συνεχιστής του οράματος του Παύλου, κυρίως αν καταφέρει να πάρει και την ΠΑΕ, πέραν του Ερασιτέχνη".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ