ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οικονομόπουλος: "Ευχής έργον να αναλάβει ο Γιαννακόπουλος"

Οικονομόπουλος: "Ευχής έργον να αναλάβει ο Γιαννακόπουλος"
Οικονομόπουλος, Eurokinissi ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Τάκης Οικονομόπουλος, με ραδιοφωνικές του δηλώσεις τόνισε ότι μόνο η είσοδος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μπορεί να σώσει τους "πράσινους".

Η είσοδος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και η ανάληψη όλου του "πακέτου Παναθηναϊκός" είναι η μοναδική διέξοδος που βλέπει μπροστά του ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Τάκης Οικονομόπουλος.

Ο παλαίμαχος άσος μίλησε και για τα σενάρια περί παραίτησης του υποστηρίζοντας πως ακόμα δεν έχει πάρει κάποια απόφαση και περιμένει να δει κάποια πράγματα τις επόμενες μέρες.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον Alpha 98,9:

Πως βιώνεται τις τραγικές στιγμές που περνάει η ομάδα;
"Έχουμε χάσει τον ύπνο μας. Περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις, είναι σε δύσκολη κατάσταση η ομάδα. Μετά την παραίτηση του κ. Αλαφούζου που πιστεύω όμως ότι θα παραμείνει από πίσω. Πιστεύω ότι η καλύτερη λύση θα ήταν να αναλάβει ο κ. Γιαννακόπουλος μαζί με κάποιους συμπαίκτες. Έχει ωραία σχέδια για το μέλλον. Πιστεύω ότι τελευταία στιγμή θα βρεθεί λύση, υπάρχει καλή διάθεση".

Θεωρείτε ότι θα υπάρξει άμεσα εξέλιξη;
"Αυτό θα το δείξουν οι προσεχείς μέρες. Να δούμε αν βρεθεί κάποια λύση γρήγορα. Ελπίζω και πιστεύω πάντως ότι θα βρεθεί. Όνειρο της οικογένειας Γιαννακόπουλου ήταν να πάρει κάποια στιγμή την ΠΑΕ και πιστεύω ότι θα την πάρει. Αυτό ήταν το όνειρο τους. Πιστεύω ότι θα βρεθεί λύση".

Πως διαχειρίζονται την όλη κατάσταση και συμπαίκτες σας με τους οποίους είχατε φτάσει τον Παναθηναϊκό τόσο ψηλά;
"Τα παιδιά είναι και θορυβημένα και στεναχωρημένα. Όταν έχεις προσφέρει τόσα χρόνια στην ομάδα και έχεις φτάσει με τον Παναθηναϊκό τόσο ψηλά το να βρίσκεται σε μια τέτοια κατάσταση είναι μεγάλο κρίμα και στεναχώρια".

Είστε και πρόεδρος του ερασιτέχνη και αντιμετωπίζετε και εκεί προβλήματα, διάβασα μάλιστα ότι θα παραιτηθείτε;
"Με είχαν πάρει και είπα ότι αυτό τον μήνα δεν έχουμε εισπράξει αυτά που έπρεπε από την ΠΑΕ και την ΚΑΕ και αν δεν τα έχουμε πάρει για να καθαρίσουμε αυτό το τοπίο θα δηλώσω παραίτηση και θα φύγω γιατί διπλασιάζονται τα ποσά. Αν δεν βρεθεί κάποιος χρεωμένος θα είμαι μόνο εγώ. Αν δεν υπάρχει καλή διάθεση θα δηλώσω παραίτηση. Αυτό που με καίει είναι η εφορία, το ΙΚΑ, και οι αμοιβές του προσωπικού που του χρωστούσαν πέντε έξι μήνες. Πως θα δουλέψουν με αυτή τη κατάσταση. Αν δεν βρεθούν χρήματα δεν μπορούμε να ανανεώσουμε τη θητεία μας".

Θεωρείτε ότι θα ήταν καλό να έχει ένας όλο το πακέτο;
"Πιστεύω ναι. Θα είναι ευχής έργον να πάρει ένας όλο το πακέτο του Παναθηναϊκού. Αν το έχεις μπορείς να κάνεις τη δουλειά όπως θέλεις. Και εγώ είχα όραμα αλλά βρήκα αρκετές δυσκολίες".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ