ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι ζημιές και το κόστος αποκατάστασης του "Απόστολος Νικολαΐδης"

Οι ζημιές και το κόστος αποκατάστασης του "Απόστολος Νικολαΐδης"
INTIME SPORTS

Τα στελέχη της ΠΑΕ ολοκλήρωσαν την καταγραφή των ζημιών στο "Απόστολος Νικολαΐδης" και στις επόμενες ημέρες θα αρχίσουν οι εργασίες αποκατάστασης.

Ανεξαρτήτως των προστίμων που ενδέχεται να επιβληθούν από την Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague και από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, ο Παναθηναϊκός θα επιβαρυνθεί με το κόστος της αποκατάστασης των ζημιών στο "Απόστολος Νικολαΐδης". Φθορές οι οποίες προκλήθηκαν από τη συμπλοκή των εισβολέων με τις δυνάμεις της Αστυνομίας, που διήρκεσαν περίπου μισή ώρα.

Την Τετάρτη (25/11) τα στελέχη της ΠΑΕ ολοκλήρωσαν την αποτίμηση των ζημιών και εκτιμάται ότι θα απαιτηθούν περισσότερα από 100.000 ευρώ, για επισκευές και αντικαταστάσεις καθισμάτων στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Κατά την καταγραφή, διαπιστώθηκε ότι έχουν ξηλωθεί δερμάτινα και πλαστικά καθίσματα, έχει αφαιρεθεί το μεταλλικό σύρμα από τις θύρες 13-14, έχουν αφαιρεθεί οι μεταλλικές σχάρες από το αποχετευτικό σύστημα του αγωνιστικού χώρου, έσπασαν τα πλέξιγκλας στις θύρες 12 και 1, χρησιμοποιήθηκαν πυροσβεστήρες, σχίστηκε το προστατευτικό δίχτυ στο πέταλο των οργανωμένων, κάγκελα λύγισαν ή αποκόπηκαν, ενώ αποκολλήθηκαν κομμάτια τσιμέντου.

Επίσης, πρέπει να καθαριστεί ο χλοοτάπητας, αφού έχει πολλά αντικείμενα που έχουν μείνει από τις συμπλοκές και εάν παραμείνουν, θα δημιουργήσουν κινδύνους για τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών.

Το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι του Παναθηναϊκού έχει προγραμματιστεί την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου με τον Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής. Μέχρι τότε, υπάρχει χρόνος για να εκτελεστούν οι αναγκαίες εργασίες και να καταστεί το "Απόστολος Νικολαΐδης" λειτουργικό για ματς της Superleague.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ