ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι τέσσερις συναντήσεις Αλαφούζου - Πιεμπονγκσάντ

Οι τέσσερις συναντήσεις Αλαφούζου - Πιεμπονγκσάντ

Ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ είχαν συναντηθεί τρεις φορές πριν από το ραντεβού της Δευτέρας. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ για την προσωπική επικοινωνία των δύο ανδρών.

Η συνάντηση της Δευτέρας (16/4) ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο και στον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ ήταν η τελευταία, αλλά σίγουρα δεν είναι η μόνη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sport24.gr, οι δύο άνδρες έχουν βρεθεί κατ' ιδίαν άλλες τρεις φορές...

Από την πρώτη στιγμή που ο Αλαφούζος ενημερώθηκε για το ενδιαφέρον του Πιεμπονγκσάντ για τον Παναθηναϊκό στις αρχές Φεβρουαρίου, επεδίωξε να τον συναντήσει. Ο εφοπλιστής ήθελε να συνομιλήσει απ' ευθείας με τον Ταϊλανδό, αμέσως μόλις διαπίστωσε ότι πρόκειται για φερέγγυο επενδυτή, ο οποίος έχει ασχοληθεί με αρκετά deals στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Πρόκειται για μία πάγια τακτική που ακολουθεί ο Αλαφούζος με επενδυτικά σχήματα από το εξωτερικό, διότι θέλει να σχηματίζει προσωπική άποψη για τον συνομιλητή του και επίδοξο αγοραστή της ΠΑΕ. Όπως πιστεύει ο Αλαφούζος, αν ο ενδιαφερόμενος είναι "ζεστός" να επενδύσει, τότε θα συναινέσει ταχύτατα στο αίτημα του, όπως έκανε ο Πιεμπονγκσάντ.

Ο Πιεμπονγκσάντ ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Αλαφούζου και έκλεισαν ραντεβού στο εξωτερικό, όταν και γνωρίστηκαν. Έκτοτε, συναντήθηκαν άλλες τρεις φορές, εκ των οποίων η τελευταία μόλις χθες (Δευτέρα, 16/4).

Το γεγονός ότι οι δύο άνδρες έχουν συναντηθεί τέσσερις φορές, αποδεικνύει τη σοβαρότητα της υπόθεσης, καθώς και την πολυπλοκότητα της διαπραγμάτευσης. Κυρίως, όμως, δείχνει τη διάθεση τους για να συμφωνήσουν, αφού εάν οι μεταξύ τους διαφορές ήταν αξεπέραστες δεν θα συνέχιζαν τη συζήτηση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ