ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι συμπαίκτες στήριξαν τον Κλωναρίδη

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βίκτωρ Κλωναρίδης δεν βρισκόταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση μετά τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού, αλλά δέχτηκε τα αναγκαία στηρίγματα. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Ο Βίκτωρ Κλωναρίδης θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και μοιραίος για τον Παναθηναϊκό, στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ. Ο ομογενής επιθετικός έχασε τρεις κλασικές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, που αν είχε αξιοποιήσει τη μία από αυτές το παιχνίδι θα είχε πάρει διαφορετική τροπή.

Ωστόσο, το 4-0 έφερε τον αποκλεισμό για τον Παναθηναϊκό και ο Κλωναρίδης είχε συναίσθηση της ευθύνης του για την ήττα. Ήταν εμφανές ότι είχε περιέλθει σε κακή ψυχολογική κατάσταση και δεν είχε διάθεση, κατά την παραμονή της αποστολής στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», μέχρι να επιβιβαστεί στην πτήση της επιστροφής για την Αθήνα.

Ο Κλωναρίδης είχε απομονωθεί από την ομάδα και είχε κάτσει μόνος του, ακούγοντας μουσική και δείχνοντας κακόκεφος. Όμως, οι συμπαίκτες του δεν τον άφησαν μόνο…

Ο πρώτος που τον προσέγγισε ήταν ο Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος έκατσε δίπλα του και μίλησε μαζί του για αρκετά λεπτά. Έπειτα, πλησίασε και ο Λουκ Στιλ, παίρνοντας μέρος στη συνομιλία και λέγοντας κάποια αστεία που προκάλεσαν τα γέλια του Κλωναρίδη. Τελευταίος, προστέθηκε στην παρέα ο Πολ Ζοζέ Εμποκού, με τον Κονγκολέζο να εμψυχώνει τον 25χρονο επιθετικό και να πετυχαίνει αρκετά.

Η υποστήριξη των συμπαικτών του, τόνωσε την ψυχολογία του Κλωναρίδη, ο οποίος επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο με καλύτερη διάθεση. Η απώλεια ενός σημαντικού στόχου κοστίζει στον Παναθηναϊκό, ωστόσο το ομαδικό πνεύμα που επικρατεί απορροφά τους κραδασμούς και υπόσχεται καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ