ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι πρώτες σκέψεις του Στραματσόνι

Οι πρώτες σκέψεις του Στραματσόνι
Στραματσόνι ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Διαβάστε στο Sport24.gr για το σύστημα που σκέφτεται να χρησιμοποιήσει ο Αντρέα Στραματσόνι στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άγιαξ.

Ακόμα είναι νωρίς για να καταγραφούν με ασφάλεια οι σκέψεις του Αντρέα Στραματσόνι, αναφορικά με το σύστημα που θα παρατάξει τον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι με τον Άγιαξ την Πέμπτη (24/11).

Ωστόσο, υπάρχουν μερικά δεδομένα που περιορίζουν τις επιλογές του Ιταλού προπονητή... Για παράδειγμα, εφόσον ο Ιμπάρμπο δεν ξεπεράσει τον τραυματισμό του και επειδή ο Λέτο θα μείνει στην Αθήνα, ο Εμποκού είναι τιμωρημένος και ο Μπεργκ ακόμα δεν είναι απόλυτα έτοιμος, ο Ρινάλντι είναι ο μοναδικός ετοιμοπόλεμος επιθετικός.

Επιπροσθέτως, στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" κατέστη σαφές ότι με την τετράδα στην άμυνα, αδυνατίζει η ανασταλτική λειτουργία του Παναθηναϊκού. Επομένως, αναμένεται η χρησιμοποίηση τριών στόπερ από τον Στραματσόνι στο "Amsterdam Arena", για μεγαλύτερη προστασία.

Η επικρατέστερη επιλογή φαίνεται το 3-6-1, με τον Στιλ στην εστία, τους Κουτρουμπή, Μολέντο και Σάμπα στην τριάδα της άμυνας, τον Κουλιμπαλί δεξιό μπακ-χαφ και τον Χουλτ αριστερό μπακ χαφ, τους Ζέκα και Λεντέσμα σε ρόλο αμυντικών χαφ, τον Βιγιαφάνιες δεξιό χαφ και τον Λουντ αριστερό χαφ και τον Ρινάλντι στην επίθεση, εάν αποφασιστεί να μην ληφθεί ρίσκο με τον Μπεργκ.

Πλέον, αναμένονται οι προπονήσεις της Τρίτης και Τετάρτης, για να αποσαφηνιστεί εάν ο Ιταλός θα έχει στη διάθεση του κάποιον άλλο από τους τραυματίες και ποιες δοκιμές θα πραγματοποιήσει.

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Το κόστος για τους δύο Βέλγους αστυνομικούς
Δεν θα παρθεί ρίσκο με τον Μπεργκ
Μπεργκ και Κουτρουμπής γυμνάστηκαν κανονικά
Σκοράρει κατά βούληση ο Πίσπας
Θανάσης Κολιτσιδάκης: "Ο σημερινός Παναθηναϊκός με στεναχωρεί, με θυμώνει"
Μεταγραφές, ανανεώσεις, αποχωρήσεις στον Παναθηναϊκό
Ανατροπή ή αποβολή
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ