ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι πρώτες μεταγραφές που θα κάνει ο Λυμπερόπουλος

Οι πρώτες μεταγραφές που θα κάνει ο Λυμπερόπουλος

Η εξοικονόμηση χρημάτων είναι η προτεραιότητα στη διάρκεια του Μαΐου, αλλά ο Νίκος Λυμπερόπουλος έχει παράλληλη μεταγραφική δραστηριότητα. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Οι αποδεσμεύσεις, οι μειώσεις συμβολαίων και οι πωλήσεις αποτελούν τις προτεραιότητες του Νίκου Λυμπερόπουλου στη διάρκεια του Μαΐου. Ο σκοπός είναι προφανής: να εξοικονομηθούν χρήματα που θα διατεθούν για τις μεταγραφές. Ωστόσο, ο τεχνικός διευθυντής θα ασχοληθεί ταυτόχρονα με την ενίσχυση του ρόστερ, όσον αφορά τις βασικές ανάγκες του.

Άλλωστε, η πολιτική που αποφασίστηκε στη σύσκεψη κορυφής είναι ξεκάθαρη: τα μεγάλα κενά στο έμψυχο δυναμικό θα καλυφθούν πάση θυσία. Συνεπώς, οι ενδεκαδάτοι θα αποκτηθούν το συντομότερο δυνατό, αφού ο Μαρίνος Ουζουνίδης τους θέλει στη διάθεση του με την έναρξη της προετοιμασίας.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, σε επίπεδο ενδεκάδας σε τρία ζητήματα θα εστιάσει ο Νίκος Λυμπερόπουλος. Καταρχάς, ο πρώτος στόχος είναι να αγοραστούν τα δικαιώματα του Βίκτωρα Κλωναρίδη από τη Λανς. Μία αγορά που εκτιμάται πως θα κοστίσει περίπου 150.000 ευρώ.

Κατά δεύτερον, θεωρείται απίθανο να ανανεωθεί ο δανεισμός του Πολ Ζοσέ Εμποκού από την Κιέβο, οπότε είναι απαραίτητο να αναζητηθεί ο αντικαταστάτης του. Ο Δημήτρης Χριστοφή αναμένεται να παραμείνει στην Ομόνοια και ο Λυμπερόπουλος έχει στραφεί στη γαλλική αγορά.

Τρίτον, ο Ουζουνίδης θέλει έναν επιθετικό με πιο επιτελικά χαρακτηριστικά από τον Κλωναρίδη. Οι δύο επιλογές του 48χρονου προπονητή είναι ο Σοτζέι Μασούντ του Πανιωνίου και ο Ρόναλντ Βάργκας της ΑΕΚ, οι οποίοι μένουν ελεύθεροι. Ο Λυμπερόπουλος τους ξέρει, είναι προσιτοί οικονομικά και στη διάρκεια του Μαΐου θα υπάρξουν εξελίξεις.

Ασφαλώς, το ρόστερ δεν συμπληρώνεται με τρεις μεταγραφές. Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται και άλλες προσθήκες για να αποκτήσει «βάθος» και να ανταποκριθεί σε μία απαιτητική σεζόν. Ωστόσο, οι υπόλοιπες μεταγραφές θα εξαρτηθούν από το μπάτζετ και θα κλείσουν σταδιακά στη διάρκεια του καλοκαιριού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ