ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι προτεραιότητες των Λυμπερόπουλου και Ουζουνίδη

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΙΚΟΥ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΑΚΗ ΦΥΣΣΑ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΙΚΟΥ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΑΚΗ ΦΥΣΣΑ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Η θερινή μεταγραφική περίοδος αρχίζει σύντομα και οι Λυμπερόπουλος και Ουζουνίδης έχουν άμεσες εκκρεμότητες που πρέπει να ρυθμίσουν στον Παναθηναϊκό. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr

Αναμένοντας τη συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο, οι Νίκος Λυμπερόπουλος και Μαρίνος Ουζουνίδης έχουν ιεραρχήσει τις προτεραιότητες στον σχεδιασμό τους. Έχουν αρκετές εκκρεμότητες να διευθετήσουν, ωστόσο είναι σαφές πως σε πρώτη φάση θα ασχοληθούν με αυτές που κρίνουν ως επείγουσες. Για αυτό αναμένουν τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, προκειμένου να επικυρώσει το υπό διάθεση μπάτζετ.

Σε σχέση με τους παίκτες που αγωνίζονται στον Παναθηναϊκό, υπάρχουν τρία ζητήματα προς επίλυση, οι Ροντρίγκο Μολέντο, Βίκτωρας Κλωναρίδης και Σεμπαστιάν Λέτο. Έπειτα, θα χρειαστεί να αντικατασταθεί ο Πολ Ζοσέ Εμποκού και ίσως αποκτηθεί ένας από τους Βάργκας ή Μασούντ.

ΟΙ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ

Ο Βραζιλιάνος στόπερ έχει συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2018, όμως θα πραγματοποιηθεί συζήτηση για τη χρονική επέκταση του με αύξηση των αποδοχών. Η πρώτη απόπειρα είχε αποβεί άκαρπη και εάν ο Λυμπερόπουλος δεν συμφωνήσει με τον μάνατζερ του 31χρονου αμυντικού, τότε θα στραφεί στην πώληση του και θα τον αντικαταστήσει.

Ο ομογενής επιθετικός αποκτήθηκε τον Ιανουάριο εκ νέου από τη Λανς με τη μορφή δανεισμού, στην οποία είχε πωληθεί το καλοκαίρι. Ο Λυμπερόπουλος θέλει να τον κρατήσει και έχει επαφές με τους Γάλλους διοικούντες, για να συμφωνήσουν στο τίμημα της αγοράς του. Εκτιμάται πως με 150.000 ο Κλωναρίδης θα μείνει στην Αθήνα, αλλά αυτό θα φανεί σύντομα.

Όσο για τον Αργεντινό που μένει ελεύθερος, με αυτόν δεν έχει υπάρξει επικοινωνία εδώ και μήνες και η κατάσταση είναι ρευστή. Ο «Σέμπα» συνιστά μία ευαίσθητη περίπτωση για τους οπαδούς και απαιτείται ειδικός χειρισμός. Πάντως, εάν ο Λέτο εμμείνει στις απαιτήσεις που είχε εκφράσει το χειμώνα, δηλαδή περίπου 600.000 ευρώ, τότε δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιο του.

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Ο Πολ Ζοσέ Εμποκού δύσκολα θα παραμείνει, αφού η Κιέβο αξιώνει πολλά χρήματα για να τον πουλήσει και ο Παναθηναϊκός δεν τα διαθέτει. Συνεπώς, ο Λυμπερόπουλος αναζητεί έναν εξτρέμ για να τον αντικαταστήσει και ο οποίος προορίζεται για βασικός, με τον Κύπριο Δημήτρη Χριστοφή να συγκαταλέγεται στους υποψήφιους. Ο σκοπός είναι ο κατάλληλος να έχει αποκτηθεί μέχρι τα τέλη Ιουνίου, για να είναι διαθέσιμος στην προετοιμασία.

Ακόμα, από τον ελλαδικό χώρο απασχολούν ο Ρόναλντ Βάργκας και ο Σοτζέι Μασούντ. Ο Ουζουνίδης θέλει τον έναν από τους δύο και ο Λυμπερόπουλος θα προσπαθήσει να τον ικανοποιήσει. Όποιος – εάν τελικά συμφωνήσει κάποιους – υπολογίζεται για τη θέση του μεσοεπιθετικού με επιτελικές ικανότητες.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ