ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι… πράσινοι παίζουν στο τελευταίο φιλικό

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΚΟΡΤΡΑΙΚ (Eurokinissi Sports)
Ζέκα, Άλτμαν EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Μαρίνος Ουζουνίδης, δοκίμασε την εντεκάδα που αναμένεται να αρχίσει στο φιλικό ματς με τη Γκεντσλέρμπιρλιγί, το απόγευμα της Παρασκευής (14/7, 19.00).

Την ενδεκάδα που αναμένεται να παρατάξει στο τελευταίο φιλικό του Παναθηναϊκού επί ολλανδικού εδάφους με τη Γκεντσλέρμπιρλιγί την Παρασκευή (14/7, 19.00), πρόβαρε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην προπόνηση της Πέμπτης (13/7). Στην άσκηση του διτέρματος, ο Ουζουνίδης παρέταξε τους άσπρους και τους πράσινους. Οι δύο ομάδες έπαιξαν στα ¾ του γηπέδου και ο Μολίνς πήγαινε με την ομάδα που έκανε επιθετική ανάπτυξη.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΤΕΧΕΛΕΝ: ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΑΣ

Οι άσπροι ήταν οι Κότσαρης - Βέμερ, Τελάντερ, Ευαγγέλου, Μπουζούκης – Εμανουηλίδης, Δώνης, Στάικος, Πίσπας – Μολίνς, Ρινάλντι. Οι πράσινοι ήταν οι Στιλ – Κουλιμπαλί, Μολέντο, Κολοβέτσιος, Χουλτ – Λουντ, Ζέκα, Ρέις, Χατζηγιοβάνης – Άλτμαν.

Οι βασικοί για το φιλικό είναι οι πράσινοι, με την προσθήκη του Μολίνς. Στο παιχνίδι δεν θα αγωνιστεί ο Βιγιαφάνιες, όπως ήταν αναμενόμενο, ο Κουρμπέλης και ο Κουτρουμπής, ο οποίος αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στο δικέφαλο και προπονήθηκε ατομικά.

Ο Ουζουνίδης ζητούσε από τους παίκτες του να συνεργάζονται και να καλύπτουν ο ένας τον άλλο, ώστε να μην «σπάει» η διάταξη της ομάδας. Ο Χατζηγιοβάνης είχε την τιμητική του, αφού ο Ουζουνίδης περιμένει πολλά από αυτόν και τον παρατήρησε για τον τρόπο που βοήθαγε στην άμυνα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ