ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η πρώτη πρωτοβουλία των παλαίμαχων του Παναθηναϊκού

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ//ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI//SPORT
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ//ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI//SPORT EUROKINISSI SPORTS

Δεκαπέντε παλαίμαχοι του Παναθηναϊκού έκαναν την πρώτη κίνηση τους, για να βοηθήσουν την ΠΑΕ να βγει από το οικονομικό αδιέξοδο και τις επόμενες μέρες θα καταθέσουν τις προτάσεις τους στη διοίκηση. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Ο Παναθηναϊκός βιώνει τη δυσκολότερη περίοδο της σύγχρονης ιστορίας του και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του αποφάσισαν να αναλάβουν δράση για να δώσουν λύση. Με πρωτοβουλία των Αντώνη Αντωνιάδη και Μίμη Δομάζου, συγκεντρώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής και συζήτησαν ένα σχέδιο για την οικονομική ενίσχυση της ΠΑΕ.

Η συζήτηση δεν ήταν εύκολη και συγκαταβατική, αφού οι παριστάμενοι έχουν αρκετές διαφορές και σε ορισμένες στιγμές, οι τόνοι ανέβηκαν, όμως στο τέλος συμφώνησαν ότι υποχρεούνται να συσπειρωθούν, για το καλό του Παναθηναϊκού και να καλέσουν κοντά τους και άλλους παλιούς ποδοσφαιριστές.

Παρόντες ήταν 15 παλαίμαχοι, οι Δομάζος, Αντωνιάδης, Καμάρας, Οικονομόπουλος, Ροκίδης, Τζουνάκος, Θεοφάνης, Γονιός, Βονόρτας, Λιβαθηνός, Πατσιαβούρας, Γεροθόδωρος, Φαράντος, Δοντάς, Τσίλης.

Το σχέδιο που συζητήθηκε και που θα τεθεί υπόψη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ, προβλέπει την έκδοση εισιτηρίων διαρκείας με τριετή διάρκεια. Έπειτα, η διοίκηση και οι παλαίμαχοι θα απευθύνουν κάλεσμα στους οπαδούς για την αγορά των διαρκείας, ώστε να εισπραχθεί ένα μεγάλο ποσό που θα καλύψει τις υποχρεώσεις.

Οι παλαίμαχοι θα έχουν ενεργό ρόλο στην προώθηση των διαρκείας, με ταξίδια σε όλη την Ελλάδα και με πολλές δράσεις, εκτιμώντας ότι θα πείσουν τους φίλους του Τριφυλλιού να ανταποκριθούν.

Ακόμα, προκρίνεται η μετακόμιση στο "Σπύρος Λούης", προκειμένου να εκδοθεί μεγάλος αριθμός διαρκείας, αφού στο "Απόστολος Νικολαΐδης" εκδίδονται μόνο μέχρι 11.000 διαρκείας. Βέβαια, εδώ υπάρχει το πρόβλημα των όρων της χρήσης του ΟΑΚΑ, με το ενοίκιο και το κόστος συντήρησης.

Τέθηκε προς συζήτηση να ζητηθεί ένα ραντεβού από τον Γιάννη Αλαφούζο, όμως οι περισσότεροι διαφώνησαν, με την αιτιολογία ότι ο εφοπλιστής δεν πρόκειται να συναινέσει στο αίτημα τους.

Σε κάθε περίπτωση, το σχέδιο έχει αρκετά σημεία που πρέπει να διευκρινιστούν και να συγκεκριμενοποιηθούν και οι παλαίμαχοι συμφώνησαν να συναντηθούν ξανά και μέχρι τότε, να επιδιώξουν μεγαλύτερη συμμετοχή στο εγχείρημα τους. Επιπροσθέτως, είναι θετικοί σε νέες ιδέες και διατίθενται να συζητήσουν όλες τις προτάσεις.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ