ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού παραμένουν δύσπιστοι για τις πληρωμές

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ενημέρωση από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού για 24ωρη καθυστέρηση στην αποπληρωμή τους, έχει προκαλέσει δυσπιστία στους παίκτες, όμως το μυαλό όλων παραμένει στο ντέρμπι.

Δυσπιστία έχει προκαλέσει στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, η νεότερη ενημέρωση από τους διοικούντες ότι θα εξοφληθούν τη δόση του Οκτωβρίου την Παρασκευή 2 Μαρτίου. Όχι τόσο για τη χρονική μετάθεση των 24 ώρων (η πρότερη δέσμευση έκανε λόγο για την Πέμπτη 1/3), που δεν είναι κάτι τρομερό, όσο επειδή φοβούνται νέα ασυνέπεια...

Το μεγαλύτερο πρόβλημα μέχρι στιγμής, στη σχέση μεταξύ της διοίκησης και του ποδοσφαιρικού τμήματος, είναι η έλλειψη εμπιστοσύνης. Κατά καιρούς, η ΠΑΕ έχει θέσει ορόσημα για την εκπλήρωση των υποχρεώσεων της, που όμως στην πλειονότητα τους δεν τηρήθηκαν. Επομένως, οι ποδοσφαιριστές παραμένουν δύσπιστοι και θα περιμένουν να διαπιστώσουν κίνηση στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους.

Έτσι και αλλιώς, ακόμα και στο απευκταίο σενάριο της αθέτησης της υπόσχεσης για πληρωμές την Παρασκευή, δεν πρόκειται να προκύψουν αντιδράσεις. Η ομάδα επικεντρώνεται στο ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων, που έχει στόχο να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα. Από τη Δευτέρα (5/3), εφόσον δεν έχουν πληρωθεί, οι παίκτες θα συσκεφτούν στο "Γεώργιος Καλαφάτης" και θα αποφασίσουν πως θα αντιδράσουν.

Πάντως, από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού διαβεβαιώνουν ότι δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας. Η 24ωρη καθυστέρηση οφείλεται σε ζητήματα ρευστότητας που αφορούν τον Γιάννη Αλαφούζο, από τον οποίο θα δοθούν τα λεφτά για την αποπληρωμή της δόσης του Οκτωβρίου. Άλλη "πηγή" κεφαλαίων δεν υπάρχει για την ΠΑΕ, πλην του μεγαλομετόχου, οπότε τα περαιτέρω εξαρτώνται από εκείνον...

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Καθυστερεί να πληρώσει η Αλ Αΐν για Μπεργκ
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ