ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι όροι χρήσης κρίνουν το ΟΑΚΑ για το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού θα ζητήσει από το υφυπουργείο Αθλητισμού μία ευνοϊκή συμφωνία, για να διεξαχθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο "Σπύρος Λούης". Διαβάστε στο Sport24.gr.

Όλο και πιο πολλοί εκφράζουν την άποψη ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να μετακομίσει στο "Σπύρος Λούης" για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ώστε να πουλήσει περισσότερα εισιτήρια και να αποκομίσει αυξημένα έσοδα από τις πωλήσεις.

Μόνο που η απλή μετακόμιση από το "Απόστολος Νικολαΐδης" δεν εξασφαλίζει την επιτυχία του εγχειρήματος.

Για να πετύχει ο σκοπός της αλλαγής έδρας, πρέπει οι όροι χρήσης του ΟΑΚΑ να συμφέρουν τον Παναθηναϊκό και να μην έχουν σχέση με τους αντίστοιχους της σεζόν 2012-2013, της τελευταίας που χρησιμοποιήθηκε η συγκεκριμένη εγκατάσταση.

Τότε, η σύμβαση ενοικίασης ήταν επαχθής για την ΠΑΕ και στο τέλος, προκάλεσε ζημιά. Για παράδειγμα, όπως είχε αναφέρει ο Γιάννης Αλαφούζος, στο παιχνίδι Παναθηναϊκός - Μάλαγα για τον γ' προκριματικό του Champions League, πουλήθηκαν 35.000 εισιτήρια και τα καθαρά έσοδα ήταν μόλις 17.000 ευρώ. Άρα, κάτι τέτοιο δεν έχει νόημα για το Τριφύλλι...

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου θα έχει επαφές με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη και θα συζητήσουν την υπόθεση. Εξυπακούεται πως ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα ζητήσει ευνοϊκούς όρους ενοικίασης για ένα ή δύο ματς στο ΟΑΚΑ και μένει να φανεί η στάση της Κυβέρνησης.

Από το αποτέλεσμα της συζήτησης, θα εξαρτηθεί η απόφαση της διοίκησης για τη μετακόμιση. Το θετικό είναι ότι οι οπαδοί έχουν τη διάθεση να ανταποκριθούν στην ενέργεια και θα εξαντλήσουν τα εισιτήρια του ντέρμπι των αιωνίων, ώστε να συνδράμουν οικονομικά την ΠΑΕ.

Προς το παρόν, η διοίκηση εξετάζει το ενδεχόμενο να αυξήσει λίγο τις τιμές στα εισιτήρια για το εντός έδρας παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Λάρισα, που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 16 Οκτώβρη, αφού χρειάζεται τα χρήματα για να καλύψει τις άμεσες υποχρεώσεις.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ