ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι όροι της πώλησης του Αντρές Τσάβες στον Παναθηναϊκό

Οι όροι της πώλησης του Αντρές Τσάβες στον Παναθηναϊκό

Διαβάστε τι αποκαλύπτει ρεπορτάζ στην Αργεντινή για την πώληση του Αντρές Τσάβες στον Παναθηναϊκό και πότε είναι υποχρεωμένο το τριφύλλι να καταβάλει το 1,3 εκατ. ευρώ για να κάνει δικό του 100% τον 26χρονο επιθετικό.

Όλα τα φώτα στην Αργεντινή έχουν πέσει στα ρεπορτάζ της Μπόκα Τζούνιορς αναφορικά με τη πώληση του Αντρές Τσάβες στον Παναθηναϊκό. Δικαιώματα όμως του παίκτη και μάλιστα το 50% είχε διατηρήσει και η Μπάνφιλντ από τη πώληση του 26χρονου άσου το 2014 στη Μπόκα.

Μάλιστα από ρεπορτάζ ιστοσελίδας που ασχολείται με τη Μπάνφιλντ βγήκαν στην επιφάνεια και κάποιοι όροι της πώλησης του Αργεντινού στον Παναθηναϊκό και το πότε είναι υποχρεωμένο το τριφύλλι να καταβάλλει ακόμα 1,3 εκατ. ευρώ για να κάνει 100% δικό του τον παίκτη.

Συγκεκριμένα στο twitter ραδιοφωνικής εκπομπής που ασχολείται με τη Μπάνφιλντ υπήρξε μια φωτογραφία του Αντρές Τσάβες από την εποχή που έπαιζε στην ομάδα και ο κεντρικός τίτλος έγραφε: "Πωλήθηκε".

Στη συνέχεια στη βάση της φωτογραφίες υπήρχε το κείμενο:

"Τι καλή είδηση για τα οικονομικά της Μπάνφιλντ. Ο Αντρές Τσάβες από τη Μπόκα στον Παναθηναϊκό έναντι 3,2 εκατ. δολαρίων. Η Μπάνφιλντ που έχει το 50% του παίκτη θα πάρει και τα μισά λεφτά απ' όσα πληρωθούν".

Και εν συνεχεία πάνω αριστερά στη φωτογραφία είχε τους όρους της πώλησης:

-"800.000 δολάρια για το 50% του μέρους το οποίο έχει η Μπάνφιλντ".

-"Εάν ο Παναθηναϊκός πάρει πρωτάθλημα η Μπάνφιλντ θα πάρει μπόνους".

-"Υποχρέωση του Παναθηναϊκού να αγοράσει και το άλλο 50% με το ίδιο ποσό. Εάν βάλει 15 γκολ ή παίξει στο 60% των αγώνων".

Κάτι το οποίο ουσιαστικά σημαίνει πως το καλοκαίρι του 2018 ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να καταβάλει και το υπόλοιπο ποσό για την αγορά του Αργεντινού ο οποίος έρχεται για να είναι ο βασικός άξονας της πράσινης επίθεσης άρα αναμένεται να πιάσει εύκολα το 60% των αγώνων του τριφυλλιού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ