ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι ξεχωριστές ευχές του Ζέκα σε δύο ανθρώπους του Παναθηναϊκού

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÃÊÁÌÐÁËÁ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - GABALA (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÃÊÁÌÐÁËÁ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - GABALA (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Ο Ζέκα, με ανάρτησή του στο Instagram, ευχήθηκε "καλά Χριστούγεννα" στην Μαρία Κουλουρίδη και τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου που εργάζονται στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού κι οι οποίοι τον βοήθησαν πολύ στην καριέρα του.

Ο Ζέκα μπορεί να αποχώρησε το περασμένο καλοκαίρι, αλλά δεν ξεχνάει τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε για έξι ολόκληρα χρόνια στον Παναθηναϊκό.

Ο διεθνής με την Ελλάδα, που αγωνίζεται πλέον στην Κοπεγχάγη, ανέβασε μία σύνθεση φωτογραφιών στο Instagram και ευχήθηκε "καλά Χριστούγεννα" στην Μαρία Κουλουρίδη και τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου.

Η πρώτη είναι υπεύθυνη του διοικητικού προσωπικού του ποδοσφαίρου της "πράσινης" ΠΑΕ, ενώ ο δεύτερος εκτός από πρώην ποδοσφαιριστής του "τριφυλλιού" είναι κι επιμελητής ποδοσφαίρου στην ομάδα.

"Θέλω να ευχηθώ καλά Χριστούγεννα σ' αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους, τους οποίους μπορώ να αποκαλώ οικογένεια. Ευχαριστώ για όσα κάνατε για μένα όλα αυτά τα χρόνια. Μου λείπετε και σας αγαπώ", αναφέρει το μήνυμα του 29χρονου χαφ.

Δείτε την ανάρτηση:

Οι ξεχωριστές ευχές του Ζέκα σε δύο ανθρώπους του Παναθηναϊκού
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ